TpH_Bo_OkO
Трноризец
Точно...поголема закана се.Факт е дека не се закана како Грција и Бугарија,па и Албанија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно...поголема закана се.Факт е дека не се закана како Грција и Бугарија,па и Албанија.
Точно...поголема закана се.
Шта си се толико уплашио од Срба, бре комитаџи?
Нееее туку и твоите дедовци такви носеле...!!! :helou:
Мала ми је врба, бојим се да нече имати мјеста за све србе :back:
Ако ти е мала врбата, не ја давај на никој, туку сам обеси си се...!!! :helou:
Абе ти болен си или ти фали нешто? Не гледаш дека поддржуваш сврбин во дискусија со Македонец? Алоооооооооооооооо, освести се!!!!!!!!!!!!!
А што да правам јас кога овој таканаречен Македонец нема врска и кога Србинот е во право...??? Јас сум секогаш од кај ПРАВДИНАТА...!!!
Мала ми је врба, бојим се да нече имати мјеста за све србе :back:
Во што поточно овој таканаречен Србин е повеќе во право, ќе молам??
Od prosta prichina shto Srbite ne se zamaraat so Makedonija i nashata politika gledano odnadvor a Bugarite i te kako se meshaat i projavuvaat teritorijalni pretenzii.
п.с.. зошто како "Македонец" не пишуваш на кирилица??
NE E BITNO KAKO E NAPISHANO TUKU BITNO E SHTO E NAPISHANO.AMAN ste vejke. :pos2:
P.S. Gi branam Srbite od prosta prichina shto kako shto napomenav nikogash ne sum chul Srbin da ima pretenzii kon teritorija na Makedonija ili se mnogu malku takvite shto sonuvaat za takvo neshto i isto taka Bugarite lechat kompleks so nas i Srbite.Taka da rado bi ja poddrzhal Srbija odkolku Bugairja,kako shto rekov i dvete zemji porano bile okupatori taka da Srbija se smeni a Bugarija ne.
Во твојот случај и тоа што е напишано не кореспондира на "Македонец" каков што се обидуваш да се претставиш! :wink:
п.с. Зошто секогаш кога ги браниш Србите ги спомнуваш и Бугарите? Дали јас со нешто ти навестив дека ги подржувам Бугарите или тоа е синдромот на Србоманите во Македонија да прават вештачка поделба меѓу Македонците?
На крајот на краиштата ако си Македонец немаш НИКАКВА ПОТРЕБА да подржуваш некој наш сосед, освен ако не си поврзан со него или пак си претставник на истиот!