Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Трапот од тој период е закон!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako nema da e zakon koga na denesno vreme TAM-cinjata imat takov trap? :smir:Трапот од тој период е закон!
Абе Оровчанец кажа ја зел на попуст и вие сите изнарипавте опели да зимате
А ја имам средно медицинско завршено,можда и за мене важи попустот:smeshko::raz:
Туу да ти ибам денот да ти ибам :icon_razzНе.
Само со линценца![]()
Па и да знаеш дека на сите даваат попуст. Шиткаџиски фори се тоа, муштеријата мора да биде среќен за да му влезе. "Еј, ми дадоа попуст" - како не бе, се е вкалкулирано тоа : )Воа испаѓа на сите им даваат попуст без врска на професијата. Важно да работат нешто :nesum:
E da,prvo ke ja kacat cenata bez da objavat a potoa ke trubat nasekade deka imale 15% popust mnogumina so mnogu pari a malce um ke se zaletaat...Па и да знаеш дека на сите даваат попуст. Шиткаџиски фори се тоа, муштеријата мора да биде среќен за да му влезе. "Еј, ми дадоа попуст" - како не бе, се е вкалкулирано тоа : )
Не тие што купуваат Опел, туку тие што безрезервно голтаат финти од трговците од типот на "ајмо попуст" или "цена со попуст за тебе" мислејќи дека нешто посебно заштедиле, а всушност цената е таа, попустот е - само маркетинг-Сеа демек тие шо купуваат опел се со малце ум?