Попуст за Опел автомобили...

• Креатор на темата Креатор на темата Patrick Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
И америчките Muscle cars го имаат истиот тој трап назад, Форд Ескорт Мк 1 и 2, ФИАТ-и од 60-тите...Форд Таунус...

:pos:Абе Оровчанец кажа ја зел на попуст и вие сите изнарипавте опели да зимате
А ја имам средно медицинско завршено,можда и за мене важи попустот:smeshko::raz:

:pos:Абе Оровчанец кажа ја зел на попуст и вие сите изнарипавте опели да зимате
А ја имам средно медицинско завршено,можда и за мене важи попустот:smeshko::raz:

Не.
Само со линценца :)

i za advokati davaat popust isto,jas licno nemam zemeno,ali poznavam luge sto se advokati im dale popust

Воа испаѓа на сите им даваат попуст без врска на професијата. Важно да работат нешто :nesum:

Воа испаѓа на сите им даваат попуст без врска на професијата. Важно да работат нешто :nesum:
Па и да знаеш дека на сите даваат попуст. Шиткаџиски фори се тоа, муштеријата мора да биде среќен за да му влезе. "Еј, ми дадоа попуст" - како не бе, се е вкалкулирано тоа : )

Као во VW. Идеш на петките има цена од 17,400 еври. И му викаш шо ценава поише од други салони.

- Ке ја напраиме бе дечко, шо се секираш.

Па и да знаеш дека на сите даваат попуст. Шиткаџиски фори се тоа, муштеријата мора да биде среќен за да му влезе. "Еј, ми дадоа попуст" - како не бе, се е вкалкулирано тоа : )
E da,prvo ke ja kacat cenata bez da objavat a potoa ke trubat nasekade deka imale 15% popust mnogumina so mnogu pari a malce um ke se zaletaat...
P.S. Se izvinuvam ako nekoj gore se prepoznae :helou:

-Сеа демек тие шо купуваат опел се со малце ум?

-Сеа демек тие шо купуваат опел се со малце ум?
Не тие што купуваат Опел, туку тие што безрезервно голтаат финти од трговците од типот на "ајмо попуст" или "цена со попуст за тебе" мислејќи дека нешто посебно заштедиле, а всушност цената е таа, попустот е - само маркетинг :)

Попуст непопуст таа ти е цената. А таков вид на маркетинг праат сите, почнувајќи од нај банален пример со теранова па тако даље. Некому пошо бил доктор некому пошо го знаел зетот од комшиката на теткаму вујна од трет братучед. :)))

Абе мене ова ми смрди на форите на Ситроен и на Пежо (заштедете од 1000-3000 евра со нашите автомобили), а ко ќе видиш цената не е уопште намалена и е повисока одколку во другите поблиски и подалечни земји :) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom