Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Андора, Лихтенштајн, Фиџи, Бугарија и сл. “цуцуле-бале“ држави со никој и за ништо не се спорат, а камо ли да се карат, немаат свои автентични интереси, си исполнуваат задачите како поголемите ќе им наредат и заповедатЛавец - задај си вопросот зошто Хрватска се уште не е член на ЕU... Таа нема пробем со името; икономически е по добре од Бугариjа.. .И се уште не член на Европејската заедница. Има и други нешта ... А вие реално сте скарани со сите соседи (освен со Албанија - но тоа е разбираемо).
знам дека е надвор од темава,но
пере, имаш ли некакви материјали во врска со Благоја Шклифов и дел од неговата работа?
Само Андора, Лихтенштајн, Фиџи, Бугарија и сл. “цуцуле-бале“ држави со никој и за ништо не се спорат, а камо ли да се карат, немаат свои автентични интереси, си исполнуваат задачите како поголемите ќе им наредат и заповедат
Топорко види една работа да ти помогнам да ја сватиш, кој со кого и чија историја и држава е болно опседнат: оди отвори бугарски интернет форуми и блог страни или интернет изданија на весници да видиш дали македонците таму солат памет на бугарите за се и сешто и прават недолични провокации на различни теми или пак дали се интересираат за се и сешто што се случува во бугарија, а потоа оди на македонски интернет форум или блог страни или интернет изданија на весници и веднаш што може да се забележи е права наезда на блгарски крлежи кои провоцираат за се и сешто, искрен биди и кажи дали е ова вистинаА само вие велики древни мацедони от кои потекнува целио свет имате автентични интереси и не изполнувате ничии задачи.Абре оу името ви смениха веднаж сега пак преговарате да го мените.Знамето ви смениха.Кој квото посака тоа ви сменја ти ми се пишеш много велик на форума.Иди у село у на дедо си колибата и се замисли тоа ли ми е 75 000 г цивилизација
Топорко види една работа да ти помогнам да ја сватиш, кој со кого и чија историја и држава е болно опседнат: оди отвори бугарски интернет форуми и блог страни или интернет изданија на весници да видиш дали македонците таму солат памет на бугарите за се и сешто и прават недолични провокации на различни теми или пак дали се интересираат за се и сешто што се случува во бугарија, а потоа оди на македонски интернет форум или блог страни или интернет изданија на весници и веднаш што може да се забележи е права наезда на блгарски крлежи кои провоцираат за се и сешто, искрен биди и кажи дали е ова вистина
Најдов нешто на интернет за него, но многу малку,така да те молам ако можеш најди нешто повеќе ,сигурно кај вас има повеќе материјали од и за него.Знам за Благој Шклифов само тоа што го има во интернет. Знам што е загинал во Грција при неизвесни обстојателства (се мисли што врз него е изршен атентат). Утре ке се опитам да саберам нешто повеке. Инаку сум чел некои негови работи за Егејска Македонија (но можеби и ти ги знаеш)
Можеби се помалку, можеби не се, па топоркова математика, е ова е надвор од секоја демагогија нели, инаку не бе јас на тебе топорко, ниту јас ниту некој другНа секој бугарски форум има македонци.На секој.Ас сум от 10 г по форумите не на мен тиа демагогии.Може и да са по малко но и Македониа е 4 пати по малка от Бугарија.
Абе и Бугарин го Измислил Компјутерот, и сите се бугари според нив![]()
Не е бугарин, туку е американец со бугарско потекло.
Точно двама са - Атнасов и Бери. Затоа са нерекли техниот компјутер ABC (Атанасов & Бери Компјутер)Не само дека е Американец со Бугарско потекло, ами и не го измислил сам. Го измислиле цела група научници , а он како нај паметен го патентовал на негово име. Па затоа после имаше долги години се водеа дела на кој му припаѓа тоа откритие.