Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ee не те прифаќа а :icon_lol:

Инаку јако пиче е бе, шо цепидлачите :) ај жениве ги разбирам, хејтери у душа се, ама машко да ми рече дека би ја одбил оваа пошто му била грда, yeah right :)

Не бе неам фејсбук.:). За јако јако е .Во живо е појако одколку на слика:toe:Али машко да каже дека е ружна тоа стварно не разбирам.

ае бе доста мрчите хаха..што е убава убава е..башка паѓам на името,слаба точка ми е:sekss:

Абе машко ништо не одбива ако му се онаквуе се пред себе е... :)
А ние жените и да сме поубави од некоја или погрди увек збориме такви сме неможе никој да ни ја разбере психата. Увек си мислиме за себе дека сме најдобри и за себе и за саканиот.
Секој маж се врти по туѓо.
Е сега ќе бидам критична не зборам од каприц. Девојчево не е лошо фино изгледа во телото ама фацката не и е нешто посебно.Глобално кога ќе ја разгледаш е онака. Колку за споредба еве неколку манекенки.
Ева Херцигова манекенка
Моника Белучи манекенка и актерка
Рада Раденович манекенка и водителка
Катерина Ивановска манекенка
направете споредба ве молам.

Attachments

• eva_herzigova_1[1].jpg
    eva_herzigova_1[1].jpg
    87,3 KB · Прегледи: 8
  • rada-radenovic-u-fhm-u[1].jpg
    rada-radenovic-u-fhm-u[1].jpg
    37,9 KB · Прегледи: 9
  • katarina_ivanovska_2[1].jpg
    katarina_ivanovska_2[1].jpg
    27,2 KB · Прегледи: 171
И Моника

Attachments

• 12[1].jpg
    12[1].jpg
    86,3 KB · Прегледи: 169
Леле ама глупи споредби Моника Белучи и македонскава Катарина па демек со Маја споредете..
Не да критикувам ама форумџикиве тро претерале грда ми е не знам ваква таква не знам што се сметет некои ..ок нивно мислење ама типкава со своите 1 и осумдесет има тело како манекенки од на модните писти е сега не е мисица ама како да кажам си има некоја фаца симпатична е па сеа секој си има свои специфики и црти на лицето ..се е до прашање на вкус...

Кога би ја споредила со многу девојки кои се појавиле на телевизија кај нас одлично изгледа. За светско ниво и фали харизма.

Искрено ако зборуваме девојчето не е ништо посебно. Точно дека добро тело држи, али шознам .. не е мој тип.

Леле ама глупи споредби Моника Белучи и македонскава Катарина па демек со Маја споредете..
Не да критикувам ама форумџикиве тро претерале грда ми е не знам ваква таква не знам што се сметет некои ..ок нивно мислење ама типкава со своите 1 и осумдесет има тело како манекенки од на модните писти е сега не е мисица ама како да кажам си има некоја фаца симпатична е па сеа секој си има свои специфики и црти на лицето ..се е до прашање на вкус...

Да, прашање на вкус е, но ако се прави споредба која е по убава и подобро изгледа т.е. ако се земат сите критериуми за убавина девојчево не е нешто посебно,а споредбата што ја направив една од девојките таа со голите гради е македонка и веќе има кариера, а едната е од блиското соседство. Манекенството е професија треба да се вложува во себе не е доволно да си слаб и висок 1,80 и готово тоа е манекенство и те бидува за манекенка. Трба харизма. Има градација и во убавината.
Можеби тебе ти се допаѓа и тоа е сосема во ред. Јас ништо лошо не напишав само направив паралела.
И и посакувам успешна кариера.

А бе супер си е девојчето младо и успешно тоа пропушти :back:.

n1090707526_30178151_1470134.jpg

n1090707526_30178135_5386678.jpg

:smir:

убава е ама повеке ми личи на нешто друго...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom