Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ги видов статистиките за девојкава. Аман бе, што јадат за да изгледаат вака? Јас сум година дена постара од оваа, личам како за седмоодделенче, а оваа како да има полни 30.
Има убава насмевка, но некако ми нема харизма, нешто нејзино специфично што би ја правела поразлична од другите. И малце и се колената како да вежбала доги стајл на персиски:).
А за карактер не би можела да пресудам, не ја познавам, можеби си е супер одвнатре.
којзнае колку години лебче нема каснато сиротава оваа во зиво мене ке ми изледа како соленка сигурно преслаба

Dobra e ,a tek koga ke potporasne malku,koga ke se podzaobli,ima da bide cucla:drk:

Немала убава фаца??!

G4Dy2T928104-02.jpg

П.С Ваков еден поглед и веќе се топам:wub:

И ќе ти кажа фала за рекалмава...:tapp:...или сакаш да ја импресионираш, ти се свиѓа а:3: : до ФилипРоналдо

Сега ги видов статистиките за девојкава. Аман бе, што јадат за да изгледаат вака? Јас сум година дена постара од оваа, личам како за седмоодделенче, а оваа како да има полни 30.
Има убава насмевка, но некако ми нема харизма, нешто нејзино специфично што би ја правела поразлична од другите. И малце и се колената како да вежбала доги стајл на персиски:).
А за карактер не би можела да пресудам, не ја познавам, можеби си е супер одвнатре.
Случајно го забележав постов кој што го имаш напишано сабајлево, па ме копкаше цело време да пишам нешто на темава, и дури сега најдов време.
Нема врска тоа кој што јади како јади, дали растел под сенка или на сонце :icon_lol:. Сите ние си имаме механизам (програм) за нашите тела кој што одредува што како, колку и зошто. Во тоа спаѓаат генетиката (боја на коса, боја на очи, тен) и ендокриниот систем (жлезди и хормони). Е сега случајно некаде имам прочитано по форумов дека тренираш пливање. Замисли сега ти да ги имаш нејзините гради и нејзиното тело, колку многу поголем ќе биди отпорот на водата. Значи ти си ти, и се што представуваш ти (тело, ум, дух) прави да бидеш успешна во пливањето, додека пак таа е таа, и се што представува таа прави да биде успешна во манекенството.

Инаку супер си е девојчето според мене.

Добро тело, не добра фаца :) Стварно бе оваа 4-5 години помала од мене, а личи ко да е 4-5 години постара : ))

Хммм не ми се допаѓа баш... :nenene:

По поминато подолго време во истражување и гледање на сликите со Димо заклучивме дека
-има фаца лом тело гром :helou:
- изгледа ко 30 годишна
- не заслужува оваа манИкенка да биде има многу поубави од неа пола форумџики се поубави од неа бе:pipi:
-нејзините имаат пари и ај манекенка ќе ја праат
-многу се филма по ова на хи5 шо го ѕирнавме а и најлошо наместо Ч става 4 која ретарда поголема и од Анѓел

Точно така. Фаца лом тело гром.

Или како што вика Цацко ... "Џоа елка си" :pos:

Ај некој нека постира понови слики од Фејсбукот на Маја please

Ee не те прифаќа а :icon_lol:

Инаку јако пиче е бе, шо цепидлачите :) ај жениве ги разбирам, хејтери у душа се, ама машко да ми рече дека би ја одбил оваа пошто му била грда, yeah right :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom