Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас го имам тоа сфатено, машко да рече "НЕ" за секс е многу ретка работа. Нормално дека има и исклучоци, има различни луѓе на светов, ама многу се ретки таквите машки (мислам на оние кои одбиваат без причина), а за повеќето од нив има причина (геј, има проблем со "малиот", или со мозокот, штом одбиваКога девојка му кажува НЕ на машко (за секс конкретно), тогаш е некоја вообичаена работа, а ако машко каже НЕ на девојка тогаш е или педер или ненормален или нешто слично. Јас барем сум сватила дека повеќето мислат така. Што мислите вие, како стојат овие работи?И дали доаѓа тоа, од фактот дека мажите скоро никогаш не одбиваат? А всушност, зашто се такви? Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Се направија повеќе последователни прашања, ама ако да?![]()
![]()
Ма јас сум упорна женска :wink:![]()
Ако добијам корпа,продолжувам да му покажувам дека сум родена за негои на крајот ќе го добијам тој што го сакам.Но од кога ќе го добијам некој за кого ќе се изнамачам не ми е интересно и си заминувам.:motor:
Само кај бившиот,не ми успеа,да го вратам,е тоа болеше.:music5:
Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Кога девојка му кажува НЕ на машко (за секс конкретно), тогаш е некоја вообичаена работа, а ако машко каже НЕ на девојка тогаш е или педер или ненормален или нешто слично. Јас барем сум сватила дека повеќето мислат така. Што мислите вие, како стојат овие работи?И дали доаѓа тоа, од фактот дека мажите скоро никогаш не одбиваат? А всушност, зашто се такви? Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Се направија повеќе последователни прашања, ама ако да?![]()
![]()