- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.778
- Поени од реакции
- 6.771
формула 1 почна да наликува на мак.прва фудбалска лига 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

на денешните тренинзи во сепанг имало силен дожд...се очекува да врне и во следните 4-5 дена во сепанг, што значи оти би требало да гледаме трка на дожд...епа тогаш...тркава ќе биде лудило.![]()

Има потреба да ја спомнувам ланската трка во Англија?A и ферари вози лудо на дожд, нека истури ајде.
Има потреба да ја спомнувам ланската трка во Англија?

Има потреба да ја спомнувам ланската трка во Англија?
Небеше муабетот за Хамилтон, туку за Ферари. Кими и Маса се вртеа, така да фората со одлични возачи на дожд некако не држиОк де Хамилтон извозе одлична трка на дожд
Во моментов според мене нема возач во формула 1 којшто е најдобар и којшто се одвојува од сите, како што беше пример Шумахер 5 години по ред речиси непобедлив. Има неколку возачи кои возат одлично, но зависи и од тимот и од самата спремност на болидот, неговите перформански, стратегијата на тимот за одредена трка, избор на гуми и слично. Мислам дека годинава ќе гледаме многу разноликост за време на церемониите за доделување на трофеите.
Така да јас нормално си навивам за ферари и сакам да освои високи бодови, нормално да сум пристрасна![]()

Иако навивам за Маса и раиконен сепак Фетел е закон за на дожд ке ги напраи лом само да има некој појак болид и ке видите кој ќе е крал на патот
:salut:

признавам...но не значи дека нема да се подобри 

Што се однесува за трката во Малезија не верувам дека ке има дожд.