Точкест,дрогерот, хејтерот... чентоец во душа
*spoilers*
*дрогери* *новиот аспект на старата школа* *којвебе* *хани*
*spoilers*
Јо, јо јо, и овој заклетвата јо ми ја прати. Анонимно. :kesa:
Taka da mozze da zapocneme. OK!!!
Колку пати оптички зум, а колку дигитален има Canon G10, каде се прават неговите леќи, значи во која држава, град и улица?Види вака, ако планираш да го купиш немој. Нема добра оптика башка е кинески шит што се продава кај нас. И има само бројки на него. 15 мегапиксели, јак штик. Иначе има 5х оптички зум, леќите им се праат во Кинескиот кварт на LA, после кубасичарот лево кај двете фонтани и Суши барот.
- Едит, и кое е нивното работно време?
Секој ден од 8 до 22 часот според GTM +6
- Наброј пет професионални програми кои се наменети за растерска графика Photoshop 7, Photoshop CS, Photoshop CS2, Photoshop CS3, Photoshop CS4
- Што е композиција, апозиција, опозиција и позиција?
Иам повеќе одговори за композиција.
1. Сооднос и заемност на одделни делови на уметничко дело; начин на работа, вештина во нижењето на факти (во уметничко дело); одлика на стилот, сила на изразувањето;
2. Музичко дело, музичка творба;
3. Сликарско дело (обично со поголеми размери) на кое се прикажани поголем број ликови
4. Состав, смеса, мешаница или соединение од разни материи;
5. Сите вагони на еден воз.
- Во случај на појава на red eye ефект на слика:
а)Ставаме две капки прокулин и нежно протријуваме со памук, и со кружни движење во насока на часовникот?
Алкохол у око само ако си садомазохиста
b)Ставаме три капки нископроцентен алкохол протрјуваме со памук, и со елипсовидни движења во насока спротивна на стрелките на часовникот
Види сега вака, ред ај ти се појавува на слика АКО СИ
Пушел џоинт
Пиел лошо вино или џапнал две три жти на екс. У тој случај стааме две капки прокулин и нежно протријуваме со врвот од показалецот, јас препочитам со среден прст ама малце изгледа ко да се оваквувам у око.
- Ако Маја има подобра платформа за работа и дозволува 3д, тогаш што дозволува Камтасија?
a) Ништо
b)Се
c) Камтасија е пиво
d) Или беше тоа Kаменица...
Искрено се знам со Камтасија, и дудлав на времето и ја ќарив некако. И многу е боље од Маја веруј ми на зборот.
- Ова прашање ме замоли да ти го поставам Драган Вучич, значи:
Brm, brm, brm
... стави нешто под хаубата,
па гледај како лижам гуми,
на асфалтот како Шуми,
возам лудо не ми глуми.
Иста работа е жена и кола,
Ако знаеш да ја возиш цел живот е твоја,
И нема ништо подобро од...
____ ___ __________ ____
_____ ___ _____ _______ __
Не сум сигурен....
Го користам џокерот, прашај го водителот.
- Кој е стилистот на Боки 13?
a)Цаци
b)Монси
c)Шуткови, Стојче и Габана
Монси- Исто лајно се и двајцата, двоцефкаши
p.s.
Шуткови, Стојче и Габана – Тоа се моите стилисти, не ми ги дирај колам за нив
- Напиши го мобилниот од Слаткар :kesa:
072/ 513 182
- Каде живее Јован Јованов? :kesa:
Село Радишани
- Ок. Да не бидеме премногу интимни, кажи ми вака... ако знаеме дека вечерва Ѕвезде Гранда почнуваат во 21часот, тогаш која емисија започнува во 20 часот?
Сурвајвор Србија на А1 телевизија, кис4иња до главниот уредник и член на Кајгана DIJAMANTE
- Ако камените плочи на кои беа запишани божјите заповеди, се наоѓаат во Танис, светите индиски камења во Панкот, Светиот Грал во Месечевиот кањон, кристалниот череп во Перу, тогаш што се наоѓа во Ченто и кога можеме да го очекуваме Харисон Форд таму?
Во Ченто се наоѓа Кики :kesa: Хари ми е на енглески чај секое сабајле, од 9 до 11 или 12 зависи од тоа кога ќе снема цигари. Пиши ми ако сакаш да се упознаеш со него. И очекувам следните прашања да ти бидат поозбилни
- Колку им наплаќааш на манекенките од фешн, за да ја користат твојата Др. Дот диета?
Ако ти кажам ќе морам да те убијам. Сакаш да ти ја препишам?
- Ако се пријават на бодибилдинг натпревар, StevoMC, ТочкестMC, кгб_Кенгур и Јове_Бт, кој ќе го освои златниот медал, ако знаеме дека одат редоследно, како што се напишани. Хм?
а) 150 кг на бенч
СтевоуЈОУЈОУ
b) 150 кг на бенч
СтевоуЈОУЈОУ
c) 150 кг на бенч
СтевоуЈОУЈОУ
d) 250 кг за нозе и потоа со раце ги кренал своите нозе
СтевоуЈОУЈОУ
Шмекнато од уредникот: овој е пак издрогован.
- Кој е најлошиот цртан филм во историјата на историјата на цртаните историски филмови? Значи со тоа и твој омилен и најгледан цртан ever. (French production)
a) Buli Buli
b) Piaf
c) Baltazar
a) Овој, го мразев сурушов. Црвен нос ко некој Ракотинчанец со Драчевски примеси. И шо е тоа цело време зима?
- Koj од следниве TV највеќе те потресил?
а)Кога Тони Зен стапи на сцена
b)Кога Тони Зен и Слаткар имаа dinamicno-duo настап live
c)Кога BBC објави дека, Beastie Boys уствари ги копирале
c)Чиста околина
А сакав да им идам на концерт.....пеер4иња, 1307 вие бевте цареви
- Порака до форумџиите и до светот, мис фотогеничност стил.
Може песна?
Не а? Добро
Јас не го прифаќам вашиот суд. Мене може да ми суди само судот на мојата партија....
- Ок, тогаш нешто на румски, cuksarie matangue sebap sebap daj dvebanki?
исто така сакам да ги поздравам моите пријатели од ромска националност. Ту џанеа бут шужи чаес, кај ан ту курафте са? Мангеа ли пије мокар ко цуцла? Ако намангеа наш чере те курафте минџ. Ту џанеа ли ромски Јове?