MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на одговор ivan1real

Инаку јас 2 год чекам техничка можност и директно разговарав со луѓето од техника и ми кажаа дека пред некој ден ставиле некој нов уред во централата што е на 200 метри од мене и дека морало да може, па еве ќе видиме утре конечно мислам треба да биде работата...

Во видеотеката филмовите, сериите итн од HBO On Demand не се наплаќаат нели ?

Пошто прочитав некаде дека првиот месец HBO пакетот бил бесплатен па го активирав прееска...

Фала на одговор ivan1real

Инаку јас 2 год чекам техничка можност и директно разговарав со луѓето од техника и ми кажаа дека пред некој ден ставиле некој нов уред во централата што е на 200 метри од мене и дека морало да може, па еве ќе видиме утре конечно мислам треба да биде работата...

Истиот случај и кај мене, чекав година и пол техничка можност. Конечно имам техничка можност, имам Кал Ен Срф... а можно да имаш Интернет а да нема можност за МаксТв?

дали некој го има активирано спортскиот пакет (највеќе ми е заради ЕSPN Classic) дали на ЕSPN Classic даваат Премиер лига ?

Davat ama stari natprevari. Onaka eeeeepten stari.

A da se sobereme (ne deka ke smenime ama sepak) i da napravime nekoja si peticija da imaat poveke sportski kanali? Eurosport 3 kanali, samo gluposti prikazuvaat, espn osven NFL nisto drugo nema...

тапа им се спортските канали,освен еуроспорт2, иначе имаше некои информации дека се ангажирале да пуштат Спортклуб ама ова е уште кога излезе информација дека Спортклуб ги има откупено правата за пренос на Премиер лига, а сеа видов на БУМ ТВ вчера им пуштиле Спортклуб промотивно до 1 април 2011, ај ваљда и овие нашиве ќе пуштат :)

Дали мојт некако да се користит usb влезов на медиа приемников, на пример за гледање филмој дирекно од усб или нешо слично? Ако не, шо е клаен усб влез за џабе д фак?

^ Топ е, но за ограничено време е без пари. Инаку на HBO on Demand или по старо HBO Digital со месеци се вртат истите филмови + мал број на филмови.

Дали некој знае дали може да се поврзе макс тв на компјутер со vlc player ?

Дали може да се отклучи медиа рециверот мп300 и снимениот материјал од каналите на пример од ХБО да може да се префрли на усб ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom