MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Фала на одговор ivan1real

Инаку јас 2 год чекам техничка можност и директно разговарав со луѓето од техника и ми кажаа дека пред некој ден ставиле некој нов уред во централата што е на 200 метри од мене и дека морало да може, па еве ќе видиме утре конечно мислам треба да биде работата...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Во видеотеката филмовите, сериите итн од HBO On Demand не се наплаќаат нели ?

Пошто прочитав некаде дека првиот месец HBO пакетот бил бесплатен па го активирав прееска...

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Фала на одговор ivan1real

Инаку јас 2 год чекам техничка можност и директно разговарав со луѓето од техника и ми кажаа дека пред некој ден ставиле некој нов уред во централата што е на 200 метри од мене и дека морало да може, па еве ќе видиме утре конечно мислам треба да биде работата...
Истиот случај и кај мене, чекав година и пол техничка можност. Конечно имам техничка можност, имам Кал Ен Срф... а можно да имаш Интернет а да нема можност за МаксТв?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
дали некој го има активирано спортскиот пакет (највеќе ми е заради ЕSPN Classic) дали на ЕSPN Classic даваат Премиер лига ?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Davat ama stari natprevari. Onaka eeeeepten stari.

A da se sobereme (ne deka ke smenime ama sepak) i da napravime nekoja si peticija da imaat poveke sportski kanali? Eurosport 3 kanali, samo gluposti prikazuvaat, espn osven NFL nisto drugo nema...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
тапа им се спортските канали,освен еуроспорт2, иначе имаше некои информации дека се ангажирале да пуштат Спортклуб ама ова е уште кога излезе информација дека Спортклуб ги има откупено правата за пренос на Премиер лига, а сеа видов на БУМ ТВ вчера им пуштиле Спортклуб промотивно до 1 април 2011, ај ваљда и овие нашиве ќе пуштат :)

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Дали мојт некако да се користит usb влезов на медиа приемников, на пример за гледање филмој дирекно од усб или нешо слично? Ако не, шо е клаен усб влез за џабе д фак?

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
^ Топ е, но за ограничено време е без пари. Инаку на HBO on Demand или по старо HBO Digital со месеци се вртат истите филмови + мал број на филмови.

Член од
3 јануари 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Дали некој знае дали може да се поврзе макс тв на компјутер со vlc player ?

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Дали може да се отклучи медиа рециверот мп300 и снимениот материјал од каналите на пример од ХБО да може да се префрли на усб ?

Kajgana Shop

На врв Bottom