MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
24
А дали некој има проблем со мартовската сметка?

Кај мене стигна сметката и тие бесплатните 3 филма од февруари ми ги ставиле дека сум ги нарачал во март.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ова со бесплатните филмови ме буни... Има одредени филмови кои може да ги земеш/нарачаш, или кој ти душа сака? И дали важи и за овој месец тоа?

Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
24
Ова со бесплатните филмови ме буни... Има одредени филмови кои може да ги земеш/нарачаш, или кој ти душа сака? И дали важи и за овој месец тоа?
ja mislam u sekoj slucaj ne se besplatni, se si naplakaat

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не може да се така, сигурно некоја ’’ненамерна’’ грешка направиле до тебе, со надеж дека нема да реагираш. За секој случај јави им се и кажи му таму дека грешка направиле. А за филмовите има некои одредени или кои што сакаш, да каже некој!

Нека ги стават SuperSport 1, 2, 3, 4 и 5 од пакетот на DigitAlb, и од пакетот на Premiere некој од каналите за филмови. Програмите за спорт што им се... сите тапа се.

Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
24
Не може да се така, сигурно некоја ’’ненамерна’’ грешка направиле до тебе, со надеж дека нема да реагираш. За секој случај јави им се и кажи му таму дека грешка направиле. А за филмовите има некои одредени или кои што сакаш, да каже некој!

Нека ги стават SuperSport 1, 2, 3, 4 и 5 од пакетот на DigitAlb, и од пакетот на Premiere некој од каналите за филмови. Програмите за спорт што им се... сите тапа се.

Tuka pisuva deka moze site filmovi.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Јас ставив тој пакетот што е телевизија, интернет и телефонија мислам беше и не ми се свиѓа, нема некои убави програми и плус нема пинк и незнам уште кои таму.
А што е најтрагично ме одраа 3000 денари за само 15 дена користење.....мамето нивно!

Бтв сега мислам има да се проба бесплатно али тоа е касно палам

S

Sheldon Cooper

Гостин
Супер што нема Пинк! Доста ми е од тие српски програми. Знам дека србоманите ке се бунат ама јебига. :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Помина Април и ништо ново од МТ.

Нели имаше официјални најави за нови пакети...

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
хехе ќе останам без шпански серии не за друго:kesa:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ихаа нов пакет 3 макс старт :)

Член од
8 мај 2009
Мислења
16
Поени од реакции
13
Ima li nekoj iskustvo so noviot paket max-tv start (1499 den+18%) 40 tv kanali koi po spisok se sosema dovolni, onie koi i onaka samo gi gledam na kablovska, edino brzinata na interentot e deklarirana kako 6mb?? dali e toa malce za ovakov vid na TV ili nema toa vrska.
Mislam da se prikljucham, pa me interesiraat vashi mislenja. Momentalno sum na telekabel, so tv-to gi sledam i nivnite digitalni kanali, koi patem receno se zanikade, edinstveno neshto shto navistina ima podobra slika se supersport dva sportski kanali, od koj edniot e anglisko prvenstvo vo 16:9 so prekrasna slika, i dva fiilmski od istiot provajder (arapski) ama se na nagliski i istot taka odat vo 16:9 so odlichen kvalitet. do pred mesec dena imashe i dva HD kanala (melodyZen i LuxuryTV) sega gi iskljuchija i ima samo AnixeHD germanski kanal koj ne nudi nishto dobro za gledanje iako e HD. tv-to ima DVB-C i MPEG4 tuner (otvara i HD kanali) ama shto vredi koga nema izbor :(
MAX-TV dali vredi?

Член од
14 април 2009
Мислења
37
Поени од реакции
5
ја дури сега гледам дека има обн а нова-ми пишува video lock error-го нема!:nesvest:
иначе сакам бар една италијанска програма, бар rayuno :toe:
и супер шо ги нема пинк и таа дмт сат и тие бугарските (планета веке ја избришав)
:)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Што е до мене, би ја укинал и РТС и Словенската а би сакал да ги стават DSF, Premiere, Sport Klub, NBA, HBO, Cinemax... Еј а знае зашто нема телетекст на македонските канали???

Kajgana Shop

На врв Bottom