e toa ne mozeA dali moze da se snima iznajmen film?
3 max + имам, со вклучени 3 компјутери, али во моментот кога мерев мислам дека другите 2 компјутери беа слободни но пак нели приклучени на интернет.
Aj cestita novata tv, i ne znaci deka trebe da bides offline na forumot sea :nenene:Ај да се пофалам ... Сабајлево ми ставија MAX TV :tv:
За квалитетот на сликата можам да приметам дека е подобра во однос на кабелската (Аналогна) што ја имам , а за звукот поготово нема споредба . Се зачудив колку МТВ1 може да има чиста слика:wink:
Ја мерев брзината на интернетот без и со уклучени 2 ресивери . Има варијации во брзината ама и со вклучен ресивер е добра , скоро иста на таа што треба да ја добијам:wink:
Многу интересна опција ми е снимањето на емисии во живо , нешто што ќе го користам доста во иднина ! И конечно на раат ќе одам во веце на сред утакмици
Морав друже , го местев кабелот до вториот ресивер у спална :kesa:Морав сите лајсни да ги вадам , ѕидови да бушам :nesum:Aj cestita novata tv, i ne znaci deka trebe da bides offline na forumot sea :nenene:
не би требало во интернет сообраќај да спаѓа тоа. мислам дека е внатрешен трасфер во мрежата на т-хоум. на нивен сервер би требало да се филмовите.Луѓе уште една работа да прашам во врска со МАКС ТВ. Дали кога нарачувате филм тоа ти троши некој трансвер од интернетот или си е потполно друга работа?
Па затоа прашувам од луѓево што имаат бидејќи сум заинтересиран да си земам од тие пакетите штом ми истече договорот за интернетот па да си имам информации предвреме.не би требало во интернет сообраќај да спаѓа тоа. мислам дека е внатрешен трасфер во мрежата на т-хоум. на нивен сервер би требало да се филмовите.
али ти у секој случај питај си ги нив, да не има после изненадувања.
Луѓе уште една работа да прашам во врска со МАКС ТВ. Дали кога нарачувате филм тоа ти троши некој трансвер од интернетот или си е потполно друга работа?
decko slucajno da ne imas poblemi so vidot ?Напишано од head:
уживам у џам слика
Супер ми е видот , зашто прашуваш !decko slucajno da ne imas poblemi so vidot ?
Toчно, зошто таков коментар?Супер ми е видот , зашто прашуваш !
Ако кај тебе тоа не е случај , тогаш јави се у техничка служба да ти го поправат
Кај мене сликата е една класа подобра во однос на претходната (аналогна на Кејблтел) .