MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Сакам да го земам овој пакет, во преговори сум со татко ми :icon_lol:
Може ли некој да ми каже, од лично искуство, добри-лоши страни, цените на разговори, дали интернетот паѓа, добро ли е ТВ-то...

Чекам јас :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Jas go imam 3MAX comfort veke 2 meseci i sum zadovolen, slika podobra nema nikade, imase mali problemi so internetot ama sega se sredeni.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
Linux, на кој начин ти го средија проблемот со интернетот?
Прашувам пошто вчера се јавив има кажав за проблемот, ми рекоа да знаеме, ми побара IP адреса моментална, му кажав, он ќути и по 5 секунди вика готово. Ја прашувам, толку?, он вика толку. Интернетот истиот, тапа како што си беше и вчера и денес.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Прашувам пошто вчера се јавив има кажав за проблемот, ми рекоа да знаеме, ми побара IP адреса моментална, му кажав, он ќути и по 5 секунди вика готово. Ја прашувам, толку?, он вика толку. Интернетот истиот, тапа како што си беше и вчера и денес.
нова финта им е оваа некоа

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6

Im se javiv vecerta bese nekade 22:00 i slednata den nakaj 13:00 dojde nekoj od telekom i mi go smeni softverot na ruterot. Od togas e super.

Isto i mene taka mi vikaa prvo deka ke pristapele od tamu do ruterot ama nemoze taka te lazel toj da te otkaci. Bidi uporen i ke dojdat doma ke ti go zamenat za 10 min.

Ja upload poveke od 80 nemav sea e okolu 600-650 uploadot.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
Го средија :vozbud:, конечно!
И тоа од таму, им се јавив им кажав дека веќе пробале а дека нема резултат и ми кажаа дека они ќе ми се јават. За 10 минути ми се јавија и види стварно, интернетов фуче.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Gledas sega kakva razlika ima, jas pred da mi go smenat se razocarav.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
Па добро бе мајка му ... до кога ќе ги чекам за монтажа :uvo:
Пред две недели потпишав договор , и тогаш ми рекоа за ден два ќе дошле за монтажа , а нив уште ги нема !
Многу несериозно , се мислам да ја откажам ...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Па добро бе мајка му ... до кога ќе ги чекам за монтажа :uvo:
Пред две недели потпишав договор , и тогаш ми рекоа за ден два ќе дошле за монтажа , а нив уште ги нема !
Многу несериозно , се мислам да ја откажам ...

Javi se zapreti malku.:toe:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Дали добивте попуст за сметката за Јануари, заради прекин на услугата?

Исто така добив и некој тикет со 3 филмови гратис за гледање од ДВДтека на MaxTV.

Знае некој како да ги искористам, или само треба да си изгледам 3 филмови и толку?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6

Исто така добив и некој тикет со 3 филмови гратис за гледање од ДВДтека на MaxTV.

Знае некој како да ги искористам, или само треба да си изгледам 3 филмови и толку?
Добив попуст од 150 денари мислам беше, исто така и 3 купони за филмови ама незнам како се користат.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0

Да попуст од 150 денари и + 3 филма, мислам дека купончињата треба да ги приложиш кога ќе плаќаш сметка.
Јас приговор си дадов за Јануарската, они викаат дека 2 дена немало телевизија, а 4 немаше, башка кажав за тој интернет што го добив дека не им плаќам таа цена.

П.С. Ги поштувам 3Макс за видеотеката, има 10 акциони филмови и 10 трилера кај што се повторуваат акционите, ама затоа порњави од сите жанрови стаиле :pos2:

Член од
13 декември 2008
Мислења
106
Поени од реакции
18
Да попуст од 150 денари и + 3 филма, мислам дека купончињата треба да ги приложиш кога ќе плаќаш сметка.
Јас приговор си дадов за Јануарската, они викаат дека 2 дена немало телевизија, а 4 немаше, башка кажав за тој интернет што го добив дека не им плаќам таа цена.

П.С. Ги поштувам 3Макс за видеотеката, има 10 акциони филмови и 10 трилера кај што се повторуваат акционите, ама затоа порњави од сите жанрови стаиле :pos2:
Kuponite ne treba da se prilozat koga se placa onaka se staveni demek da izgleda po smekerski

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
Овие го подобриле бајаги интернетов, немав мерено од пред недела дена, али еве денес е супер, и тоа со вклучен макс тв -

Kajgana Shop

На врв Bottom