Имав преку 6 кога си го имав стариот 100гб пакет. Ја потенцирав разликата на стариот 100гб и новиов мах 3+ пакет.within, не верувам дека без MaxTV си имал полни 6 Мбпс конекција. Јас го имам пакетот со 150GB (без ТВ) па максималната брзина ми е околу 5200 Kbps. Со TV ако имаш 4500-5000 Кбпс на коњ си и не е некаква загуба.
Za slikata da nemas gajle. Isto i za internetot, eve se upravija sega e super internetot.Кажи ми каков е квалитетот на сликата ?
Подобра ли е од кабелската или не ?
И јас ги чекам за монтирање , па ме интересира ...
Е па тогаш , едвај чекам да дојдат дечките и да ми инсталираат МАХ ТВ !Nema da ti bide za dzabe. Filip27 od forumot istoto mi go kazuvase. Od kablovskata slikata na LCD-to cela e sneg a od MAXTV nema gajle.
Еве ортаче, поверувај, така е и јас пред да ставам Максот имав срча интернет.within, не верувам дека без MaxTV си имал полни 6 Мбпс конекција. Јас го имам пакетот со 150GB (без ТВ) па максималната брзина ми е околу 5200 Kbps. Со TV ако имаш 4500-5000 Кбпс на коњ си и не е некаква загуба.
Сме запнале пошто ти се рекламира и нуди едно, а добиваш друго.Луѓе, а да ве прашам нешто. Што ви прави разлика ако имате пример 8 мегабита нет, а на тест ви покажува 7,5 или 7. Поспоро ќе се отвори страната или? Нешто сервери имате па брзини некои ви требаат? Ај стварно кажете ми. Пошто еве јас сеа за сеа сум соло 10 на он нет ама иам у план на макс 3 да се префрлам. Значи од 4 мегабита во секунда ќе ми се зголеми на 6 или 8 не сум сигурен, со овие 4 мегабита доволно постигнувам се, а па 8 коа ќе се веќе како вишок ќе ми доаѓа. Не знам што толку сте запнале за тоа?
Кога симињам хд филм наместо за 6 саати сакам да ми се симне за 4.5 саати. Ова одприлика бројкиве ги кажавЛуѓе, а да ве прашам нешто. Што ви прави разлика ако имате пример 8 мегабита нет, а на тест ви покажува 7,5 или 7. Поспоро ќе се отвори страната или? Нешто сервери имате па брзини некои ви требаат? Ај стварно кажете ми. Пошто еве јас сеа за сеа сум соло 10 на он нет ама иам у план на макс 3 да се префрлам. Значи од 4 мегабита во секунда ќе ми се зголеми на 6 или 8 не сум сигурен, со овие 4 мегабита доволно постигнувам се, а па 8 коа ќе се веќе како вишок ќе ми доаѓа. Не знам што толку сте запнале за тоа?