MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
0
Да и WiFi струја ти пренесуваат (со адаптер), да не мора да влечеш продужни кабли :pos2:.

Ај за многу години нека е, стигна телевизијата, ќе бараме догодина неработен ден да биде.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Ма не треба апирели да ставаат, мишелин поарно ќе беше или гуд јиар.
овие се гледа дека не ги бива.
али може пак ефтини се. Да не се потрошат многу не мора од скапите да зимаат, поефтини нека ставаат.
многу на арч ќе им биде ако стават стапи рутери.
може и вака ќе работе.
кај и да е.
Ма ова комедии бе во Макеоднија со интернет и другите дигитални технологии.
Некој од страна да дојде ќе се помоча од смеење.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Леле, аман ова Макс ТВ. Колкава реклама му удрија а чекам 30 дена да ми го монтираат. Уааа! :tv:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Podobro da cekas 30 dena da ti montiraat negoli da imas i da se nerviras.:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
да де чекај. поарно добро да ти го намонтираат неголи онака набрзинка

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе луѓе ај кој шо има веќе земено од ова макств. Сега за сега неам ни плазма ни лцд телевизор а сум заинтересиран за телевизијава. Дали има некоја разлика со обичен и дали ќе вреди да зиам? Пошто сепак каналите им се хд како што знам па на обичен телевизор што ќе биде како некој да ми каже?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
не да се HD туку HHHHDDDD се.
не се HD, не се дури ни како од сателитска добри.
али поарна е од кабловска.
така да нема веза што немаш HD телевизор.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Абе луѓе ај кој шо има веќе земено од ова макств. Сега за сега неам ни плазма ни лцд телевизор а сум заинтересиран за телевизијава. Дали има некоја разлика со обичен и дали ќе вреди да зиам? Пошто сепак каналите им се хд како што знам па на обичен телевизор што ќе биде како некој да ми каже?

Сега засега нема HD, сликите се џам јас гледам на обичен телевизор.

Ако не ти смета што нема Pink, maxTV e добра.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Сега засега нема HD, сликите се џам јас гледам на обичен телевизор.

Ако не ти смета што нема Pink, maxTV e добра.
Хаха абе поубаво што нема и така не слушам тоа срање криво ќе ми е што слушам Нова тв ја немало ама ај за еден канал не би било проблем.

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
Поднесов барање за пакет кој чини 3000 денари, вклучувајки 150 гб интернет, безплатни разговори локални и цела мак, вклучен е и рутер, има мах тв со 70 канали.. е сега ме интересира дали некој го има пакетов, и дали е се како што така пише. И каква е телевизијата, сигналот, вреди ли да се има мах тв??

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Поднесов барање за пакет кој чини 3000 денари, вклучувајки 150 гб интернет, безплатни разговори локални и цела мак, вклучен е и рутер, има мах тв со 70 канали.. е сега ме интересира дали некој го има пакетов, и дали е се како што така пише. И каква е телевизијата, сигналот, вреди ли да се има мах тв??

Абе сликата е невидена, нема да зажалиш, единствениот проблем е што нема канали кои ги имаат другите кабловски, како Пинк, Нова, ХТВ2 и некој други.

Интернетот ќе ти биде поспор, посебно ако си имал MaxADSL 100 кај што некои има 8мбпс, ти ќе имаш најверојатно некаде 4мбпс.

И то ..

Kajgana Shop

На врв Bottom