MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Kako prvo, ti ne si toj koj odlucuva kolku na nekoj mu e potrebno.
Vtoro, ako nekoj go deklarira kako neogranicen traffic takov treba i da bide, treba da si pisat traffic 150 GB i da nema zabuni.
So toa sto napisale so font 1 dole samo ne' pravat budali, demek aj mozda nekoj ke se zaebe.
Штом има за дел посветен за фер користење од страна на корисниците,нека има и од нивна страна.Човек што потрошил 2 гига месецот нека му ги наплатат помалу...камо тука фер дил? :tapp:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
E ok licno u ninberg koa sakav da simnam neso od rapidshare OP warning T-home...dade da go simanm ama pisa sniman sum .....
Cenite u mk toa da skapo e ogin....Download na kogo mu e mnogu na kogo malku znaci balans ima ....sredina .....
Sakam da kazam dodeka mozeme mozeme nekoja den koa i kaj nas ke stgne takov zakon togas i 150gb ke ni bidat mnogu
Zatoa dodeka e vaka terame.........Int poeftin u mk nema ni da ima zaso realno gleano t-home nema konkurencija ,off-net ili kabeskiot do nekade se nosat ama ne e toa toa.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.499
Поени од реакции
18.521
Поднесени над шест илјади барања за услугата Max TV

Поднесени над шест илјади барања за услугата Max TV
Македонските граѓани пројавиле огромен интерес за новата услуга Max TV, изјави вчера за Тотал главниот извршен директор на Македонски Телеком Николај Бекерс.
“Веќе може да објавиме дека за само една недела после стартувањето на новата услуга се поднесени над шест илјади барања за користење на оваа услуга, што претставува одлична бројка“, изјави вчера за Тотал Бекерс на конференцијата Cisco Expo 2008.
Бекерс ни кажа дека пројавениот според пројавениот интерес за новата услуга очекуваат одлични резултати во првиот квартал од наредната година.
“Уверени сме дека имаме одличен производ и дека на македонсските клиенти тоа ќе им се допадне“, ни рече Бекерс, најавувајќи нови и разновидни пакети во текот на 2009 година.
“Она што сега го нудиме, претставува почетен пакет, а во подоцнежните фази планираме да ја надополниме понудата со нови пакети, откако претходно ќе ги провериме интересите на нашите клиенти. Засега можеме да кажеме дека планираме да стартуваме спортски пакет, филмски пакет и најверојатно ќе има уште една понуда, а тоа би бил пакетот на Албански јазик“, рече Бекерс, кој сеуште не можеше да зборува за рокови кога би започнале новите попнуди бидејќи како што кажа сепак Max TV услугата штотуку започна.
Како што ни објасни, македонскиот модел е ист со моделот во Црна Гора и Унгарија и Германија, каде што за оваа услуга исто така се пројави огромен интерес.
Услугата Max TV, Телеком ја стартуваше пред една недела. На почеток Македонски Телеком ќе понуди IP TV во два различна пакета: 3Max Comfort и 3 Max Comfort +. Двата пакети вклучуваат три услуги: телефонија, Интернет adsl и телевизија со преку 70 ТВ канали. Првиот пакет 3Max Comfort, кој вклучува 25 гигабајти сообраќај на Интернет и 500 бесплатни минути разговор на телефон, чини 1.999 денари, а вториот 3 Max Comfort +, кој вклучува неограничен сообраќај на Интернет и неограничени телефонски разговори чини 2.499 денари.
(Тотал)

http://www.total.com.mk/default.aspx?mId=16&eventId=13507

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
“Уверени сме дека имаме одличен производ и дека на македонсските клиенти тоа ќе им се допадне“, ни рече Бекерс, најавувајќи нови и разновидни пакети во текот на 2009 година.
“Она што сега го нудиме, претставува почетен пакет, а во подоцнежните фази планираме да ја надополниме понудата со нови пакети, откако претходно ќе ги провериме интересите на нашите клиенти. Засега можеме да кажеме дека планираме да стартуваме спортски пакет, филмски пакет и најверојатно ќе има уште една понуда, а тоа би бил пакетот на Албански јазик“, рече Бекерс, кој сеуште не можеше да зборува за рокови кога би започнале новите попнуди бидејќи како што кажа сепак Max TV услугата штотуку започна.
Како што ни објасни, македонскиот модел е ист со моделот во Црна Гора и Унгарија и Германија, каде што за оваа услуга исто така се пројави огромен интерес.
Кога ќе се појават овие пакети ќе може да се размислува за Макс Тв.

Член од
24 март 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
А некој што има веќе инсталирано да каже дали кај него работи телетекстот, кај мене пробав и преку телевизорот и преку ресиверот нема никаков телетекст.

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
А некој што има веќе инсталирано да каже дали кај него работи телетекстот, кај мене пробав и преку телевизорот и преку ресиверот нема никаков телетекст.
Imas internet, so ke ti e teletex.. :tv:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Мене овој Max+ пакетот ми се допаѓа. За 230 денари, добивам 11 дополнителни канали. Интернет имам, телефон имам, ќе размислам за Max+, изгледа добро.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Мене овој Max+ пакетот ми се допаѓа. За 230 денари, добивам 11 дополнителни канали. Интернет имам, телефон имам, ќе размислам за Max+, изгледа добро.
Ќе имало и други пакети од Нова година - спортски, филмски, па мислам дека ќе се оправат во содржината на каналите. Повеќето од овие што се сега не вредат.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Скоро никој од корисниците на MaxTV не е задоволен посебно за каналите кои канали и колку се незнам имам познаници што имаат дома MAXTV не се задоволни после тест период од еден месец се исклучиваат :toe:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Јаоо кој промашај ке биде ова само.. :D .. ама ако баш би сакал да чујам упдејт од луге што ставиле да видиме баш..

P

Princ

Гостин
Од толку барања (6000) изгледа никој не ставил или многу малку се на број :icon_lol:
Слабо е на темава...

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Колку е претплатата за Max TV? Еден другар ми кажуваше дека е за PC. За PC е или за телевизиски приемник?

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Max TV - za TV.. t.e za televiziski priemnik (televizor). Oni ti davaat resiver i si gleas televizija, imas internet, i imas 500min besplatni minuti vo mrezata na T-Home.. Toa e od prilika..

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Aj ako nekoj ima namesteno pa slobodno neka kaze kako e ova usluga.

Kajgana Shop

На врв Bottom