Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
Па обично може ..... не секогаш нормално.....
....набљудуваш....гримаси,гестови,употреба на зборови.....
.....
паметните (мажи и жени), обично знаат да се изразат најкратко и притоа да бидат најјасни, и соговорникот да ги разбере што сакале да кажат....
"паметните".....користат премногу стручни зборови....всушност....воопшто користат многу зборови....имаат предолги реченици...мислата нема почеток и крај....
и на крај пак не ти е јасно што сакале да кажат.....
...овие се познати како "филозофи" кажано на скопски....:tapp:

хах тие толку ``паметните`` ги немаат тие стручни зборови во нивниот речник така да не можат да ги употребат...а исто така и немаат во глата за да сврзат некои предолги реченици за да не можиш да ги разбериш...а паметните можат и кратко и долго да ти објаснат зависи од нивната желба да ти објаснат и од то колку ти фака телевизорот...:wink:

Ако некој е склон кон филозофирање, не значи дека е глуп, туку дека едноставно таков му е начинот на изразување. Секој човек можеш да го разбереш што сака да каже, ако имаш волја за тоа и ако се потрудиш малку.:smir:

Филозофскиот начин на изразување, дали се работи за паметни или "паметни" особи, во секојдневното живеење е комплено непрактичен и заморителен за соговорникот.....
Поента до која може да се дојде само со 10 реченици нема потреба да се каже во 50.....
Филозовскиот начин е добар за некоја научна дебата....или слично....не за секој ден....

хах тие толку ``паметните`` ги немаат тие стручни зборови во нивниот речник така да не можат да ги употребат...а исто така и немаат во глата за да сврзат некои предолги реченици за да не можиш да ги разбериш...а паметните можат и кратко и долго да ти објаснат зависи од нивната желба да ти објаснат и од то колку ти фака телевизорот...:wink:

"паметните" имаат по некој (ова значи 5-10) несекојдневни збора, кои ги виделе, слушнале.....
и тие ги вртат 24/7 во секој fucking муабет.....
Паметните секогаш се изразуваат со доволен број на реченици за да можат сите да ги разберат, ....(филозофи седат на кружна маса)....:pos:....

Нормално дека секој сака паметни жени. Само да не биде премногу "паметна" па да ме контролира и да ме врти на секој можен начин.

сакам паметна ама не можам да најдам...а можно е и да нема :tapp:

сакам паметна ама не можам да најдам...а можно е и да нема :tapp:

Можно е и ти да си многу паметен,па неможе некоја да ти парира,над ниво,а можно е и да не и дозволуваш да се искаже од твоите паметни размислувања кој би почнувале со зборвите „Јас кога бев...“ „Јас кога го правев тоа...“ „Диќ,не е тоа ништо,Јас кога ...“.
На крај,се е можно кога ќе видиш:)

На паметна жена не и треба маж:baeh:

Сепак зависи од карактерот на мажот:).
А уствари, кој од мажите не би сакал многу згодна, многу убава жена, а тапа па да ја помине еднаш? Што би изгубил?

Денес сите го гледаат нашиот надворешен изглед, а малкумина знаат кои сме навистина.

А уствари, кој од мажите не би сакал многу згодна, многу убава жена, а тапа па да ја помине еднаш? Што би изгубил?

Денес сите го гледаат нашиот надворешен изглед, а малкумина знаат кои сме навистина.
Невиноста се зезам.Гледам надворешен изглед во ред тоа,ама малку од малку некој карактер да има колку без ич, што велиш на ова?Не сакам да блее како овца по мене, стварно мислам ценам физички изглед, ама ценам и интелектулна способност за проценување на работите.

a i deneska vie poveke rabotite na vasiot izgled,i blagodarenie na kozmetickata u modnata industrija poveke se trudite da go istaknete nadvoresniot izgled,otkolku se drugo zaedno.

a i deneska vie poveke rabotite na vasiot izgled,i blagodarenie na kozmetickata u modnata industrija poveke se trudite da go istaknete nadvoresniot izgled,otkolku se drugo zaedno.

Па нормално,нема со чувството за солидарност да ги привлечеме или со можноста за памтење на броеви и лица:)Надворешниот изглед ја отвара вратата.Лесно е да добиеш некого,тешко е да го задржиш:wink:

Па нормално,нема со чувството за солидарност да ги привлечеме или со можноста за памтење на броеви и лица:)Надворешниот изглед ја отвара вратата.Лесно е да добиеш некого,тешко е да го задржиш:wink:
odlicno kazano(posebno za vo temata KARAKTER ILI UBAVINA)

odlicno kazano(posebno za vo temata KARAKTER ILI UBAVINA)

Лесно е да добиеш некого,а тешко е да го задржиш.Ако не го сваќаш,прашај ќе ти го објаснам:wink:Иначе за оваа тема е наменето.

Лесно е да добиеш некого,а тешко е да го задржиш.Ако не го сваќаш,прашај ќе ти го објаснам:wink:Иначе за оваа тема е наменето.
OK jasno mi e mene toa,i se soglasuvam so tebe,a ne mi e jasno samo kakva vrska ima toa so KOLKU MAZITE NAVISTINA SAKAAT PAMETNI ZENI?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom