Сите тие постови беа ставени за да се испровоцираат навивачите на Рома и другите кои навиваат против Милан, ама ТИ да се испровоцираш тоа не ми е јасно.Само што помислив дека се поуправил, ама :nenene:
Дали Пецко со сите нас си го лади стојчето?
Тооо Гане мајсторее!!!Една победа - ништо важно.... Нашето срце е сеуште тажно !!! :smir:
Глеј пази како ке пројдеш во четвртокМногу јако чувство, понеделник сабајле на училиште кога Милан ќе победи во неделното вечерно дерби....им маваш мацолчиња на тие шо навиваат за ривалите..![]()
Имам пројдено многу четвртоци не бери гајле...посебно коа Јуве ни и беше редовен пациент во ЛШ те полуфинале, те финале...Реал нема да му даде повеќе од еден гол на Милан во Среда...Глеј пази како ке пројдеш во четврток![]()
Токму тогаш се разболував од мака и не идев у школоИмам пројдено многу четвртоци не бери гајле...посебно коа Јуве ни и беше редовен пациент во ЛШ те полуфинале, те финале...Реал нема да му даде повеќе од еден гол на Милан во Среда...![]()
Јакинта треба 4 гола да им даде на тие бе треба да ги убиете...Инаку да..Милан секогаш кога требало играл најдобро во ЛШ..т.е најдобар е под притисок...колку само сакам пак ЦЕЛ БЕРНАБЕУ стоечки да аплаудира за Роналдињо....3 гола да им здрви дебелиот..Токму тогаш се разболував од мака и не идев у школоИнече мислам дека Милан нема да се даде лесно зошто живее за овие утакмици.Исто Јуве добро го знае лекот како да се победи Реал па така да мислам дека италианите добро се справуваат со шпанците.Да видиме со што тактика ќе излезе Леонардо која мислам тактиката ќе биде пресудна.И да ние не само шо треба да го тепаме Макаби туку треба да го згазиме
![]()
Ти на гравчиња да не гледаш друже?sonuvaj tii real madrid -milan 3-0 :nesum: edna pobeda ne me raduva pak
sme nisto bes zasiluvanje