Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
Па зависи од од мажот, јас на пример сакам жената да биде на слично интелектулано рамниште до моето, кое за жал на повеќето девојки е доста високо. Според ова можам да заклучам дека и на девојките не им е лесно во овој свет на мажи со висок IQ :)

Јас сум човек кој се занимава со факти, не со лажги и правење на работите какви не се.
Жените дека не ги бива не ги бива. За ниедна егзактна наука.

Реалноста е дека женските не можат да се справат со нешто кое е полезно за современиот научен развој на човештвото. Новите времиња, бараат нови начини на размислување и дејствување.
Жените не можат да ги следат.
Жените треба да разберат дека нивната цел на овој свет не е компатибилна со научната, туку е на друго некое место.
Како такви, убаво е да се потрудат да го направат она кое природата го назначила за нив.
Раѓање деца, чување на истите, задоволување на сопругот, читање поезија и секси романчиња, од време на време, кога мажот ќе има слободно време и ќе ве прошета.
Видете, јас не сакам да ме разберете грешно.
Јас сум најмалку виновен што сте родени како жени.
Јебига, тоа е тоа. Прифатете го и бидете добри и верни сопруги.

Значи која дискриминација.Браво.
Еве јас сум женско и искрено повеќе ме интересира наука од поезија и воопшто не ме привлекува таквиот брак кој го претставуваш ти.И не сакам мажот да ме шета затоа што имам слобода на движење и сама ќе си се прошетам ако сакам.Ама пусто сум се родила како женско па бидејќи според некои немам право да размислувам и да го искажувам своето мислење најверојатно „ќе се откажам од факултет и образување“ .Па и онака глеадам дека не ми е потребен.

Еве јас сум женско и искрено повеќе ме интересира наука од поезија и воопшто не ме привлекува таквиот брак кој го претставуваш ти.И не сакам мажот да ме шета затоа што имам слобода на движење и сама ќе си се прошетам ако сакам.Ама пусто сум се родила како женско па бидејќи според некои немам право да размислувам и да го искажувам своето мислење најверојатно „ќе се откажам од факултет и образување“ .Па и онака глеадам дека не ми е потребен.

Каде си ти ?
На кој факс?
Каква тоа наука те интересира или со каква се занимаваш?
За наука се интересирала. Боже чувај од препотентни женски.

Фала :smir:
Јас сакав да пишам ова.

@ Никола
Ти извини вака што ќе ти се обрата и прашам(со оглед на тоа дека си постар од мене):
У кој век живиш бе?!

@ Туршија
Браво изгледа стварно налетал на некоја далеку попаметна од него. :smir:

~*~

Каде си ти ?
На кој факс?

Марија Кири на клада!:retard:
И Ирена исто!

Каде си ти ?
На кој факс?

чувај боже од вакви како тебе !!!!!
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Каде си ти ?
На кој факс?

Па не е битно на кој факс и онака ќе го напуштам наскоро пошто гледам дека знаењето не ми е потребно па ќе почнам да размислувам за брак и начини на задоволување на мажот.

Па не е битно на кој факс и онака ќе го напуштам наскоро пошто гледам дека знаењето не ми е потребно па ќе почнам да размислувам за брак и начини на задоволување на мажот.

Гледаш како правилно размислуваш. Што ќе ти е факс кога ќе биде истиот нешто бош.

Гледаш како правилно размислуваш. Што ќе ти е факс кога ќе биде истиот нешто бош.

Те молам објасни што под разбираш под бош факултет?
Се она што не е ЕТФ или ПМФ?
Па не си имал ти проблем со жените, ти стварно имаш проблем со себе си. Згрешив, не комплекс на ниска туку комплекс на висока вредност била причината за идиотштиниве кои ги постираш. Ако некој е на различен факултет од твојот не значи дека тој е полош факултет ниту дека тие кои се таму запишани се помалку паметни од тебе. :nenene:

Те молам објасни што под разбираш под бош факултет?
Се она што не е ЕТФ или ПМФ?
Па не си имал ти проблем со жените, ти стварно имаш проблем со себе си. Згрешив, не комплекс на ниска туку комплекс на висока вредност била причината за идиотштиниве кои ги постираш. Ако некој е на различен факултет од твојот не значи дека тој е полош факултет ниту дека тие кои се таму запишани се помалку паметни од тебе. :nenene:

Видиш како разбра.
Во мои поранешни постови, сега може не на овој форум, но јас сум за елиминација на сите факултети кои се занимаваат со општествени науки.
Тоа се бесполезници, кои цицаат од останатите.
Инаку поздрав, да:)
А тоа за пичките дека се поглупи, си стои.

Видиш како разбра.
Во мои поранешни постови, сега може не на овој форум, но јас сум за елиминација на сите факултети кои се занимаваат со општествени науки.

Леле зарем уште има вакви МАЖИШТА????? хАХАХА ваквите како тебе Николче гласноговорници се како бајче пред жена. незнам можеби си зезнат од некоја девојка или слично жалам ако е така , но твоиве размислувања мислам дека конкурираат за најселски и најзаостанати на форумов.

Боже не ми се верува дека има сеуште вакви размислувања , па големцине од феудализмот коишто наметнувале секакви догми имале понапреднато мислење од тебе. за да имаш вакви размислувања треба да си мноооогу,.мноооогу плиток , прост, необразован.....со еден збор сељак!!!!

Видиш како разбра.

Гледаш како не знаеш да се изразиш!

И уште после ќе држиш лекции другому!

Абрее..

Ај малце смирете се.
Забегавте од темата,почнавте со лични препукавања.
Наредниот пост очекувам да е во врска со темата.
Не е темава за Никола.

Гледаш како не знаеш да се изразиш!

И уште после ќе држиш лекции другому!

Абрее..

Види и за пичка да станеш треба да те бива.
Не секоја жена е пичка.
Пичка ти е како награда, како да си добила некој медал, тоа значи дека ја бива девојката.
Значи за жал, не сите девојки се пички, тоа е трагедијата која сите ја преживуваме, но е и дел од природната селекција.
Не може секоја да има квалитети, не е секоја убава родена.
За жената основата на нејзиното постоење е да биде убава.
Се случуваат дефекти и излегуваат лоши форми, дебели женски, со кои никој не би се занимавал.
Е сега тие кои поради селекцијата биле исфрлени од системот, си започнале некое нивно движење.
Тие не биле задоволни од системот кој ги негирал и нормално се обиделе да го променат.
Така настапила ерата на феминистките.

Апслолутно се сложувам со Крејзи ин лав но едноставно на некои коментари не се можа да се остане рамнодушен.

Ај да си искоментирам за темата. Апсолутно за паметна жена затоа што за разлика од некои јас не ја сваќам жената како предмет. сакам со таа жена со која сум да имам добар секс, веба, да можам да разговарам за различни теми, едноставно ќе се чувствувам посигурен. за моја среќа имам една таква жена моментно поред мене .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom