Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уверен сум дека Антонини би се снашолподобро како лев бек отколку Замброта или Јанкуловски!

И Лео го тупи нека почне сега како дебелиот со -1 напаѓач :tapp:

И боже зашто Каладзе заштооо:tapp:

Да се насмееме малку пред натпреварот. : D

AC_Milan_SouthPark_by_DonSlimPL.jpg
:pos2: Си имаме саут парк на сан сиро а :tv:

Камења. :kesa: Која е Бари ?
- Амброзини уште 15мин сака црвен.

> аБате добар е. Така нека продолжи .....

ОЧАЈ! Очај и беда се зборовите со кои што може да се опише овој Милан.
Просто гледам и не ми се верува дека Бари делува како Барселона.
Никаква игра без топка, среден ред исто како да немаме, Гатузо незнае кај да се сврти.

Форсираме некоја игра по страна а неможе една топка да се протури по средина, ова дефинитивно е најслабиот тим на Милан на сите времиња.

Една топка до Хунтелар не стигна, абе ниедна!

Незнам како ке се протурка сезонава, ова е срамно.:kesa::kesa:

Роналдињо ''шампионот'' не зема ниеден дуел, секоја можна топка му ја собраа ''страшните'' дефанзивци на Бари.

Леонардо и Хунтелар се најмалку виновните во ситуацијава, едноставно Галијани ја усра работата!

Колку е само полн Сан Сиро:pipi:Има има луѓето што да гледаат...

Послаб Милан сме немале во последните 10 години од овој,ова е како во тим да ги имаме Грешко,Ди Бијаџо,Беноа Кое,Георгатос и ред други срамота

Тотално ме разочараа, па ако неможемо да ги тепамо Бари дома тогаш што ќе биде коа ќе играмо со Самдорија, Џенова, Наполи, Јуве, Лацио, Рома, Фиорентина...? Срамота е ова, порано коа играл Милан дома се знаело тепа сигурно, па и гости... а сеа се мачат до гол да стигнат, неможат шанса да напраат а сакамо гол да дадат...

Оној Ривас ни еба векот, особено на Абате, со еден потез им проаѓа како сака...

У второ Пато место Гатузо одма...

пс. рефлексот на Сторари не спаси, инаку сеа ќе губевмо

После еден месец бојкот (не гледање на утакмици на милан почнувајки од интер па до предходното коло) сега еве гледам дека нема ништо позитивно...
Никаква игра, нема топка да стигне до хунтелар(при што се разбира не е он крив, туку тие позади него што се црнчугите)
Роналдињо мисли дека ова му е времето кога имаше 25 години и играше у барса кога комотно можеше да помине тројца играчи (бтв ова е ИТАЛИЈА брате!! топка поминува, играч не)...
На овој натпревар ја не видов среден ред, жими све. Не се знае кој каде треба да игра, нити пак кој што да прави, гледам Гатузо како да се замислува некој лидер, нафрлува,шутира ово-оно...
Anarchy in Ac Milan...
Него ај, сепак прво полувреме е, можеби работите ке се сменат у второ...
Поздрав.. Forza Milan...

Амброзини капитен ооооо лелелее :tapp::tapp: ништо да не беше Сторари ке губевме до сега ццц ова ли е Милан бе??? Неможеме Бари да ги победиме :kesa:

Oва е мизерно бе. Ја со цел памет 3+ сум ја стаел ЦЦЦ

Олку слаб милан у живот не сум глеал.:toe:

И Реал вчера со Тенерифе во прво немаше никаква игра, па у второ им тисна 3 гола. Ај очекувам и вие тоа да го направите, не за друго на спорЦка ве чекам. :)

И Реал вчера со Тенерифе во прво немаше никаква игра, па у второ им тисна 3 гола. Ај очекувам и вие тоа да го направите, не за друго на спорЦка ве чекам. :)

Чул те господ.

Еј со еден Бари немамо шут 45 минута

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom