Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пирло на клупа? тој ја уништи Бугарија :toe:
Глеам ова формацијава изгледа офанзивно, Сидорф, Роналдињо, Пато и Хунтелар.

Ај ако има некој друг стрим нека стави тнх !

А тие што гледаат ако може нека кажат како играат Милан до сеа.

Неможам да гледам ти ебем стрим ти ебем, ми се гаси на сваки 30 секунди се нервирам у ПМ.

Иначе само така да ве подсетим дали гледавте Ман Сити и дали видовте шо напрае Адебајор, така чисто информативно за тие што велеа дека е дрвце ??

Неможам да гледам ти ебем стрим ти ебем, ми се гаси на сваки 30 секунди се нервирам у ПМ.

Иначе само така да ве подсетим дали гледавте Ман Сити и дали видовте шо напрае Адебајор, така чисто информативно за тие што велеа дека е дрвце ??

и ја не можам да гледам исто така заебава матер му ебам
А за Адебајор апсолуто се согласувам со тебе и јас сакав да писам слично,но сега ќе реплицираат веднаш како одма се палиме на него на една утакмица против свој клуб и тн.. али играчот е машина и стварно мн. ми се допаѓа, да дојдеше во Милан така ќе се разиграше-комплетно одговара и да не должам мн. пишано било да ја гледам манчестер како ќе губи против тотенхем место милан ај позз..:toe:

Мене ми иде ОК, ако добиеш тоа дека премногу луѓе гледаат од твојата држава само рефреш

И сеа дека дал еден гол сите треба да бидеме убедени дека е новиот Роналдо а? Ха ха

И сеа дека дал еден гол сите треба да бидеме убедени дека е новиот Роналдо а? Ха ха

Ти бе со сила се праеш глуп. Дечкото ги растури Арсенал у буквална смисла на зборот. Влечеше топка од крило, правеше простор, не изгуби дуел со глава и даде фантастичен гол. Кој бтв не му е прв сезонава нели :smir:

Дечкото е машина и тука немате против коментар, можемо само да го глеамо Ловецот наш и да плачемо до јануар дур не се купи уште некој и да се молимо ЈуБе и Шинтер да не отиднат преку 15 поени разлика

Лошо...Лошо играме...
Немаме никаква организација во нападот,пробуваат со долги топки,ама нема кој да го прави тоа...
Фали Пирло,и тоа јас би го ставил во 2 полувреме на местото на Роналдињо...Нема топки за Пато и Хунтелар.не ни работи средината.И поседот на топката е на нивна страна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom