- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
Е тоа е разликата помеѓу мене и тебе ти си класично македонче да ти речај јади леб и вода леб и вода ќе јадеш тебе ќе ти го перат мозокот некои ти упорен ќе бидеш дека тие се во право. Ти ако барем малце следиш фудбал (а следиш) и ако малце се обидуваш да бидеш стручњак (а се обидуваш чисм си се регистрирал на форумов) ќе треба да размислуваш реално и за тебе ќе постои пораз фала богу кога е некој подобар од мене му давам рака ,,Друже честито" а не како тебе влеваш лажен оптимизам замисли еден како тебе во клубот и тој да е трењер и да ги пали играчите шампиони сме ќе победиме сигурно нема никој појак од нас итн итн и на крај без титула како ќе се осеќаат тие играчи? Што е догодина пак ќе им биде се исто? Е тоа ќе се случи кај нас во фан клубов ќе помине уште една сезона без титула и сите ќе пцуеме по играчите ајдеее ќе искочи берлускони со изјава најаки ме кај нас се шампионите и вие сите 100% сме шампиони
И уште нешто ај да речеш од сега е ова вака ама ебани 8 години без скудето?
Другар,Ти,Чапо и вама сличните слободно менувајте тим бе...Јас не разбирам зошто се замарате со нас.
Не верувате во управа,не верувате во играчи...Зошто уопште вие сте на Фан-клубов и за што уствари навивате? За Милан сигурно не зошто плукате по се поврзано со него...
И не разбирам што сакате? Ни кажавте дека ќе пропаднеме.Дека од Милан ништо нема да има и ништо нема да остане...Ќе играме дерби со Бари и со Сиена...И што сега? Очекувате од вашите експертски мислења и советувања и јас(и другиве кои веруваат во овој состав на Милан) да кренеме раце и да речеме: - Готово,отпаѓаме уште во фазата по групи од ЛШ...
Вас сатисфакција ви е коа ќе изгубиме или изиграме лошо,да речете: -Еве ви реков дека за ништо не не бива.Глеате Интер?! Глеате Јуве кого купи?!
Па што ме боли мене Интер и Јуве кого купиле и како изиграле...Јас сум за Милан и се замарам и ме интересираат само работите кои зависат од Милан...
Берлускони го направи Милан светски голем тим.Заради него си ти навивач на Милан! Заради него сме сите ние навивачи на Милан....
А ако не ви се допаѓа и ако не верувате појше во Милан,слободно бидете за некој кој секоја година зема по некој трофеј бе...