Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е тоа е разликата помеѓу мене и тебе ти си класично македонче да ти речај јади леб и вода леб и вода ќе јадеш тебе ќе ти го перат мозокот некои ти упорен ќе бидеш дека тие се во право. Ти ако барем малце следиш фудбал (а следиш) и ако малце се обидуваш да бидеш стручњак (а се обидуваш чисм си се регистрирал на форумов) ќе треба да размислуваш реално и за тебе ќе постои пораз фала богу кога е некој подобар од мене му давам рака ,,Друже честито" а не како тебе влеваш лажен оптимизам замисли еден како тебе во клубот и тој да е трењер и да ги пали играчите шампиони сме ќе победиме сигурно нема никој појак од нас итн итн и на крај без титула како ќе се осеќаат тие играчи? Што е догодина пак ќе им биде се исто? Е тоа ќе се случи кај нас во фан клубов ќе помине уште една сезона без титула и сите ќе пцуеме по играчите ајдеее ќе искочи берлускони со изјава најаки ме кај нас се шампионите и вие сите 100% сме шампиони

И уште нешто ај да речеш од сега е ова вака ама ебани 8 години без скудето?

Другар,Ти,Чапо и вама сличните слободно менувајте тим бе...Јас не разбирам зошто се замарате со нас.
Не верувате во управа,не верувате во играчи...Зошто уопште вие сте на Фан-клубов и за што уствари навивате? За Милан сигурно не зошто плукате по се поврзано со него...

И не разбирам што сакате? Ни кажавте дека ќе пропаднеме.Дека од Милан ништо нема да има и ништо нема да остане...Ќе играме дерби со Бари и со Сиена...И што сега? Очекувате од вашите експертски мислења и советувања и јас(и другиве кои веруваат во овој состав на Милан) да кренеме раце и да речеме: - Готово,отпаѓаме уште во фазата по групи од ЛШ...

Вас сатисфакција ви е коа ќе изгубиме или изиграме лошо,да речете: -Еве ви реков дека за ништо не не бива.Глеате Интер?! Глеате Јуве кого купи?!
Па што ме боли мене Интер и Јуве кого купиле и како изиграле...Јас сум за Милан и се замарам и ме интересираат само работите кои зависат од Милан...

Берлускони го направи Милан светски голем тим.Заради него си ти навивач на Милан! Заради него сме сите ние навивачи на Милан....
А ако не ви се допаѓа и ако не верувате појше во Милан,слободно бидете за некој кој секоја година зема по некој трофеј бе...:)

Он ги гледа работите како што се т.е гледа РЕАЛНО ај побиј некој од неговите факти више ако знаеш да комуницираш да водиш дискусија или воопшто не враќај доста ми се вашите востанички постови џоа Гоцета Делчев си !

Ти заедно со Чапо, знаете само да изедете гомна против Милан или некој од нивните фанови, према тоа немаш право да збориш за способноста на другите да комуницираат или дискутираат.

Ти заедно со Чапо, знаете само да изедете гомна против Милан или некој од нивните фанови, према тоа немаш право да збориш за способноста на другите да комуницираат или дискутираат.
Како прво фала што ме нарани
Како второ РЕАЛНИ сме јбг 3 години без титула ?
Какао трето што има да дискутирам со тебе кога незнаеш најдобро ти говори твојот пост!

Другар,Ти,Чапо и вама сличните слободно менувајте тим бе...Јас не разбирам зошто се замарате со нас.
Не верувате во управа,не верувате во играчи...Зошто уопште вие сте на Фан-клубов и за што уствари навивате? За Милан сигурно не зошто плукате по се поврзано со него...

И не разбирам што сакате? Ни кажавте дека ќе пропаднеме.Дека од Милан ништо нема да има и ништо нема да остане...Ќе играме дерби со Бари и со Сиена...И што сега? Очекувате од вашите експертски мислења и советувања и јас(и другиве кои веруваат во овој состав на Милан) да кренеме раце и да речеме: - Готово,отпаѓаме уште во фазата по групи од ЛШ...

Вас сатисфакција ви е коа ќе изгубиме или изиграме лошо,да речете: -Еве ви реков дека за ништо не не бива.Глеате Интер?! Глеате Јуве кого купи?!
Па што ме боли мене Интер и Јуве кого купиле и како изиграле...Јас сум за Милан и се замарам и ме интересираат само работите кои зависат од Милан...

Берлускони го направи Милан светски голем тим.Заради него си ти навивач на Милан! Заради него сме сите ние навивачи на Милан....
А ако не ви се допаѓа и ако не верувате појше во Милан,слободно бидете за некој кој секоја година зема по некој трофеј бе...:)
Абе кој к.. па ти ан мене ќе ми кажуваш за кого да навивам ?

ЕВЕ ХЕРОЈУ БАРАМ ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕВО: МИЛАН НЕ ОСВОИ ТИТУЛА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ЕПА АЈДЕ ОБЈАСНИ МИ КАДЕ Е ПРОМЕНАТА ШТО ТИ СИ УБЕДЕН ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ СЕЗОНАВА?

После кој к.. ти рече нешто во смисолот дека ќе пропаднеме ? Јас што кажав ЖЕЛЕН СУМ ЗА ТИТУЛИ!! КАДЕ СЕ ТИТУЛИТЕ? ЗАШТО ГИ НЕМА ЧЕСТО КАКО ПОРАНО? ДО КОГО Е ПРОБЛЕМОТ ДО ГРУЕВСКИ ТОЈ Е КРИВЕЦОТ ШТО МИЛАН НЕ ОСВОЈУВА ТУИТУЛО?

Како трето често погаѓам што ќе се случи со Милан зашто го следам и сум РЕАЛЕН во размислувањата што е на тебе ти пречи таа моја РЕАЛНОСТ па ќе ми викаш иди си од фан клубов? Што е на татка ти е па ќе ме бркаш?

Секоја чест што Берлускони го направил Милан трофеј АМА И СЕКОЈА ЧЕСТ ШТО ГО ПРАВО ОВА СЕГА! ЕБАНИ ОСУМ ГОДИНИ БЕЗ КАЛЧО НЕ Е ТОА ПРЕМНОГУ

И како последно кога сум рекол дека сум сакал да го имаме најдоброто сум се влажнел на Меси на Роналдо на Рибери во фан клубов ? или сум пишувал дека го сакам Сисоко незнам Де Силвестри Монтоливо итн играчи кои не вредат повише од 15 милиони

Ма што има на тебе да ти објаснувам кога ти си слепец може секој да ти пере мозоок може секој да те лаже во мало ама и ти да ми се понашаш да ми викаш напушти го фан клубов ИЗВИНИ ОПТИМИСТУ!

пс Запамти го зборов РЕАЛЕН !

Он ги гледа работите како што се т.е гледа РЕАЛНО ај побиј некој од неговите факти више ако знаеш да комуницираш да водиш дискусија.

На кои факти мислиш? Дека Берлускони е лош сопственик? И управата на Берлускони не е како што треба?

На кои факти мислиш? Дека Берлускони е лош сопственик? И управата на Берлускони не е како што треба?
не дека во последните 3 години освоивме 9 титули од кои 4 беа во сериа а дека роналдињо е сеуште No.1 дека ги имаме шампионите во тимот дека ги имаме најмладите и најперспективните играчи што милан некогаш ги имал!

Абе кој к.. па ти ан мене ќе ми кажуваш за кого да навивам ?

ЕВЕ ХЕРОЈУ БАРАМ ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕВО: МИЛАН НЕ ОСВОИ ТИТУЛА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ЕПА АЈДЕ ОБЈАСНИ МИ КАДЕ Е ПРОМЕНАТА ШТО ТИ СИ УБЕДЕН ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ СЕЗОНАВА?

После кој к.. ти рече нешто во смисолот дека ќе пропаднеме ? Јас што кажав ЖЕЛЕН СУМ ЗА ТИТУЛИ!! КАДЕ СЕ ТИТУЛИТЕ? ЗАШТО ГИ НЕМА ЧЕСТО КАКО ПОРАНО? ДО КОГО Е ПРОБЛЕМОТ ДО ГРУЕВСКИ ТОЈ Е КРИВЕЦОТ ШТО МИЛАН НЕ ОСВОЈУВА ТУИТУЛО?

Како трето често погаѓам што ќе се случи со Милан зашто го следам и сум РЕАЛЕН во размислувањата што е на тебе ти пречи таа моја РЕАЛНОСТ па ќе ми викаш иди си од фан клубов? Што е на татка ти е па ќе ме бркаш?

Секоја чест што Берлускони го направил Милан трофеј АМА И СЕКОЈА ЧЕСТ ШТО ГО ПРАВО ОВА СЕГА! ЕБАНИ ОСУМ ГОДИНИ БЕЗ КАЛЧО НЕ Е ТОА ПРЕМНОГУ

И како последно кога сум рекол дека сум сакал да го имаме најдоброто сум се влажнел на Меси на Роналдо на Рибери во фан клубов ? или сум пишувал дека го сакам Сисоко незнам Де Силвестри Монтоливо итн играчи кои не вредат повише од 15 милиони

Ма што има на тебе да ти објаснувам кога ти си слепец може секој да ти пере мозоок може секој да те лаже во мало ама и ти да ми се понашаш да ми викаш напушти го фан клубов ИЗВИНИ ОПТИМИСТУ!

пс Запамти го зборов РЕАЛЕН !

Аааа ти имаш други проблеми Димее...

Никој не те брка од Фан клубов бе..Седи си...

Никој не рече дека Милан ќе освои титула нареднава сезона...Јас реков дека верувавм и очекувам дека овој тим на Милан ќе се бори и ќе се надигрува за титули...Ќе навивам и ќе го гледам Милан на секоја утакмица.И ќе очекувам победа...А нема да седнувам пред телевизор и однапред да си викам : - За нигде сме,ќе изгубиме гарант...
Промени ако не гледаш сега,не знам кога можеш да видиш...

Ти и тебе сличните постиравте дека ќе играме дерби за опстанок со Бари и Сиена и дека со овој тим ќе отпаднеме уште во фазата по групи од ЛШ...Или можда не пишувавте такви постови?
Ти ако си толку желен за титули земи,навивај си за некој тим што зема титула секоја или секоја втора година...Уопште не е реално да се очекува твојот тим секоја година да освојува по некоја титула...Читаш?! Не е РЕАЛНО!

Добро еднаш ви рече Член1став3 кој си ја има мувата на капата,цело време ќе си пишува постови од типот: -Еве Интер го зеде Снајдер,а ние ќе седиме со к***т в раце,Ви реков дека Јанкуловски е дрво...
Као ние не знаеме дека е дрво и дека треба да се купи играч...Ама вие реалните тука ќе ни објасните што треба да прави управата,која тактика да ја направи трењерот за секоја година да земаме титула,што не е РЕАЛНО и не е можно....

И можеш да вреѓаш до задутре,јас не ти паѓам на такви провокации,а штом ми го спомнуваш Груевски,сфаќам дека некој друг овде дозволува да му го перат мозокот....:helou:

Аааа ти имаш други проблеми Димее...

Никој не те брка од Фан клубов бе..Седи си...

Никој не рече дека Милан ќе освои титула нареднава сезона...Јас реков дека верувавм и очекувам дека овој тим на Милан ќе се бори и ќе се надигрува за титули...Ќе навивам и ќе го гледам Милан на секоја утакмица.И ќе очекувам победа...А нема да седнувам пред телевизор и однапред да си викам : - За нигде сме,ќе изгубиме гарант...
Промени ако не гледаш сега,не знам кога можеш да видиш...

Ти и тебе сличните постиравте дека ќе играме дерби за опстанок со Бари и Сиена и дека со овој тим ќе отпаднеме уште во фазата по групи од ЛШ...Или можда не пишувавте такви постови?
Ти ако си толку желен за титули земи,навивај си за некој тим што зема титула секоја или секоја втора година...Уопште не е реално да се очекува твојот тим секоја година да освојува по некоја титула...Читаш?! Не е РЕАЛНО!

Добро еднаш ви рече Член1став3 кој си ја има мувата на капата,цело време ќе си пишува постови од типот: -Еве Интер го зеде Снајдер,а ние ќе седиме со к***т в раце,Ви реков дека Јанкуловски е дрво...
Као ние не знаеме дека е дрво и дека треба да се купи играч...Ама вие реалните тука ќе ни објасните што треба да прави управата,која тактика да ја направи трењерот за секоја година да земаме титула,што не е РЕАЛНО и не е можно....

И можеш да вреѓаш до задутре,јас не ти паѓам на такви провокации,а штом ми го спомнуваш Груевски,сфаќам дека некој друг овде дозволува да му го перат мозокот....:helou:
А што да правам да најмам бајачка да бае за да победи Милан?

И пак продолжуваш со твоето иди навивај за некој клуб што купува играчи или што освојува трофеи секоја година па онака да ти кажам и Милан некогаш го имаше најдоброто кај него и Милан некогаш освојуваше многу титули зашто не се случува истото сега? или пак грујо е крив?

ПС ептен глупаво ти изгледаат постововие ти не го коментираш Милан ти ме коментираш мене :tapp:

А што да правам да најмам бајачка да бае за да победи Милан?

И пак продолжуваш со твоето иди навивај за некој клуб што купува играчи или што освојува трофеи секоја година па онака да ти кажам и Милан некогаш го имаше најдоброто кај него и Милан некогаш освојуваше многу титули зашто не се случува истото сега? или пак грујо е крив?

ПС ептен глупаво ти изгледаат постововие ти не го коментираш Милан ти ме коментираш мене :tapp:

Баш је лепо бити глуп....:wink:

Сакам да ти кажам дека јас за разлика од тебе секогаш ќе го гледам Милан и ќе навивав за него.Секогаш ќе викам дека може да победи било кого...И може да победи било кого...

Милан освојувал и ќе освојува трофеи...Последниот трофеј ЛШ го освоивме во 2007 година.Сега сме август 2009...
Сеа зависи како си го сфаќаш ова:“зашто не се случува истото сега?“
Да те потсетам...Само ние и Реал сме освоиле ЛШ 2 години едноподруго...
Не знам како може еден толку РЕАЛЕН навивач како тебе да очекува,неговиот тим секоја година да освојува трофеј?

Ако те мрзи да чекаш,да бидеш и да веруваш во твојот тим,менувај си тим секоја година...Тогаш секоја година би имал по еден
трофеј...

П.С. Ќе пробам да ги опаметам постовиве...извини што се глупи...

ROFL .

Милан годинава ни во први 6 екипи во Италија ова е мое мислење.
Но сепак најмногу ќе си ги сакам и ќе ги бодрам.

Зошто далеку се од тим кој што е страв и трепет али и тоа може да го искористат да ги потценат и да напраат бум. Долга е сезоната.

Имаат супер тест за отварање на сезоната против Сиена во Сабота се надевам дека ќе ја отворат со победа.

до Анти-Миланистите ...ви дадов ли број и адреса од милан???зашто не се јавите таму преку к*р сте ме више тука,што да ви праиме ние,како за сите така и за вас-ако ви се гледа гледајте милан,ако ви се навива за милан навивајте,ако не има уште 490443 клубови...или ставете аватари од интер или јуве па да ве пријавиме за провокации и да јадете бан,само тоа ви е спасот,незнам која ви е целта со РЕАЛНИОВ ПОГЛЕД,што ако сте реални мења нешто???деее....плачат кукаат ,ебати миланезите такви!:uvo: и со Галиани у напад и Викторија Бекам како лев бек ја ке навивам за милан ! :smir:

Ajде пецимисти сеа нема меѓу првите 6 Зошто?Кој е појак Јувентус што упати 1 удар последнава или Интер со звучните имиња..По цел ден само се карате и тоа зошто Милан оној требал да земи требал овој да земи Милито(30) и Мотта(26) да земевме ние одма старци ќе се жалевте а интер ги зеде ау види што играчи зеле тие.Зедовме млад состав и му треба неколку утакмици да се уклопат.

Брао бе форца цар си, како у Милано да си роден алал нека ти е. Изгледа само ти волку го сакаш овој клуб најозбилно алал нека ти е.

Ма не биди смешен која е поентата со ова што го збориш демек сеедно ти е дали Милан е 10то место или е 1во ај не лупај и не се прави паметен, сите овде кој пишуваат го сакаат милан може и повеќе од тебе.

Каде реков нешто за Интер и Јуве ?

Значи нагласив мое мислење и мене ми смета кога ќе прочитам некој ваши коментари како Анчелоти појма нема или дека Леонардо е супер па ви викам нешто? уживајте и навивајте !

Брао бе форца цар си, како у Милано да си роден алал нека ти е. Изгледа само ти волку го сакаш овој клуб најозбилно алал нека ти е.

Ма не биди смешен која е поентата со ова што го збориш демек сеедно ти е дали Милан е 10то место или е 1во ај не лупај и не се прави паметен, сите овде кој пишуваат го сакаат милан може и повеќе од тебе.

Каде реков нешто за Интер и Јуве ?

Значи нагласив мое мислење и мене ми смета кога ќе прочитам некој ваши коментари како Анчелоти појма нема или дека Леонардо е супер па ви викам нешто? уживајте и навивајте !

сите сакаме победи ама кога нема не треба да пцуеме по тој клуб!а што сакаш брат? Кога не му иде на милан и ја да пцујам по нив??да се продавам пред Шинтерашите и после да ме заебаваат???не браат плачете вие јас никогаш нема да си го вреѓам тимот пред ривалите,и така ништо не добивате ако пцуете,барем кажи која ви е целта со ова кукањево????има цел????Само ако идете кај берлускони и да му го зборите тоа таму,вака само праите лоша атмосфера,срам сте за клубот!:toe::kesa:

до Анти-Миланистите ...ви дадов ли број и адреса од милан???зашто не се јавите таму преку к*р сте ме више тука,што да ви праиме ние,како за сите така и за вас-ако ви се гледа гледајте милан,ако ви се навива за милан навивајте,ако не има уште 490443 клубови...или ставете аватари од интер или јуве па да ве пријавиме за провокации и да јадете бан,само тоа ви е спасот,незнам која ви е целта со РЕАЛНИОВ ПОГЛЕД,што ако сте реални мења нешто???деее....плачат кукаат ,ебати миланезите такви!:uvo: и со Галиани у напад и Викторија Бекам како лев бек ја ке навивам за милан ! :smir:

Почитување за постов броо.

- Да гледаме напред, има секогаш по некој пат во форма, трансвери или слични работи. Милан се подновува со малади играчи и реално е да има падови слични работи. Да навиваме за Милан и во најтешките моменти.
По мое мислам дека Милан е конкурен за нешто во оваа сезона, за што ке видеме. А за трансвер политикава на Милан сум многу разочаран ни избегаа многу фудбалери од видик, а се понудија сами. А тоа си е тоа. Одиме понатаму.
Секогаш ке навивам за Милан и да падне во понизок ранк.
Оптимист сум и верувам о новиот Милан. Forza Milan. :wink:

Најлошо е кога негираш тоа што е реално. Мене нема да ми биде уопште криво и да се нервирам оваа сезона зошто ништо не ни очекувам од Милан да напраат.

Управо не ни пишуам веќе овде само кога ќе дојде крајот на сезоната тогаш ќе напишам нешто.

AC Milan !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom