Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лелееееееееее а аутот како го изведоаГатузо ѕвер како ја стигна таа топка ...![]()
За да гледаш СопКаст ти треба програмче, пиши на google мало е програмчето и нема да имаш гајле. Лесно е.дајте бе некој саглам стрим.. преку к*р ми дојде од сите ниеден не е убав.. а од џастин најмногу ме изнервираа со ова што треба на секој 10 сек да правам рефреш.. а од сопкаст не ми отвара мозилава.. ми вика вака: Firefox does not know how to open this address cos the protocol sop isnt associated with any program....:nerv: ај ве молам дајте некој убав стрим..:smir:
дајте бе некој саглам стрим.. преку к*р ми дојде од сите ниеден не е убав.. а од џастин најмногу ме изнервираа со ова што треба на секој 10 сек да правам рефреш.. а од сопкаст не ми отвара мозилава.. ми вика вака: Firefox does not know how to open this address cos the protocol sop isnt associated with any program....:nerv: ај ве молам дајте некој убав стрим..:smir:
Три гола даде до сега, у позитивен скор е :kez::kez:само ние можеме баксуз срање гол да примиме, па макар играле боље.
една забелешка, Тиаго Силва до сега за Милан даде еден гол и два автогола, супер:pos2::pos2:
Се гледа колку голем миланез си....чим сакаш капитенот да не ни стане од кревет :nenene::nenene:Гатузо е капитен е ова многу ми се свиѓакамо да е вака цела сезона. амбро да нестане од кревет