- Член од
- 25 јануари 2008
- Мислења
- 1.839
- Поени од реакции
- 68
http://goal.com/en/news/9/england/2009/07/30/1411925/official-elano-leaves-manchester-city-for-galatasarayАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Стигнавмо до тоа тенеќе баерн со втор тим да не плеска. Пријателска не пријателска, не е тоа оправдање ова е СРАМОТА.
Па уште кога ке прочитам Пирло да се продавал, омг. Фавали ни беше најдобар играч денеска бе знаете што значи тоа, а овој зублево ако продужи ваке наебавмо ако тој ке ни биде лидер догодина :kesa:
Е после ова ако не се опаметат газдиве никад нема. Ни требаат 3 играчи минимално за да бидемо конкуретни на Јуве и Интер, тропајте колку сакате, али јуве според мене напрае многу добар пазар летово, мие може до утре да зборимо за инает.
Е сеа што треба да се купи, значи лев бек ОБАВЕЗНО, еден офанзивен у средина и шпиц.
Квалитетни а евтини какви што сакаат газдиве наши нема, мора 40 мил да се потрошат минимално, според мене у моментов Бејл, Елано и Џеко или Фабиано би свршиле работа. А ако не се купи никој ке го јадемо стапот ка никој, Наполи има моментално подобар состав од нас :kesa:
Ако не купат никој ја нема да глеам италијанско догодина, ке си станем квази навивач на Сити
Заборавете на Елано