Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Еј не се нервирајте на пријателски! Чувај те си ги нервите за ако не купиме бек и напајѓач и ако завршиме 5-то место. Иначе газдиве ако сакаат нова ера во Милан со малди играчи и со ваква трансвер политика не бидвит. Ама тоа не џабе да се дискутира. Подобро да си седиме мадро и да не се нервираме и ако се е црно.
Овај ми е последниот коментар се додека не купиме некој добар играч или ако не купиме до крај на трансвер периодот. Поздрав!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Имате социјална група за вакви муабети........незнам дали знаете затоа префрлете се таму а не заради вас да не доагаат вистинските миланези више тука

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Имате социјална група за вакви муабети........незнам дали знаете затоа префрлете се таму а не заради вас да не доагаат вистинските миланези више тука
Ау извини што сме малце во контакт со реалноста и што во моментов не глеам ама баш ништо добро во клубот за кој навивам од коа памтам за мене.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ајде миланези џабе да се караме ние тука,само ке се нервираме уште повише,нека ја мислат Берлу и Галиани!Мора да купат некој тоа се знае!после тој трансфер само оптимизам сакам тука!ајде ве молам!:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Стигнавмо до тоа тенеќе баерн со втор тим да не плеска. Пријателска не пријателска, не е тоа оправдање ова е СРАМОТА.

Па уште кога ке прочитам Пирло да се продавал, омг. Фавали ни беше најдобар играч денеска бе знаете што значи тоа, а овој зублево ако продужи ваке наебавмо ако тој ке ни биде лидер догодина :kesa:

Е после ова ако не се опаметат газдиве никад нема. Ни требаат 3 играчи минимално за да бидемо конкуретни на Јуве и Интер, тропајте колку сакате, али јуве според мене напрае многу добар пазар летово, мие може до утре да зборимо за инает.

Е сеа што треба да се купи, значи лев бек ОБАВЕЗНО, еден офанзивен у средина и шпиц.

Квалитетни а евтини какви што сакаат газдиве наши нема, мора 40 мил да се потрошат минимално, според мене у моментов Бејл, Елано и Џеко или Фабиано би свршиле работа. А ако не се купи никој ке го јадемо стапот ка никој, Наполи има моментално подобар состав од нас :kesa:

Ако не купат никој ја нема да глеам италијанско догодина, ке си станем квази навивач на Сити :pipi:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Море добро направија со тоа, кажи дерби утакмица коа Ибра дал гол, само со слаби екипи, Ето мислам дека поише ке се покаже од него на битни утакмици.
Ето може да го претрча теренот со топка побрзо од кој било играч на планетава,не зезај да го дадевме ние Кака за 45 милиони плус Ето и Хлеб ке беше супер(хипотетички зборам) Иначе и на Леонардо веќе му доаѓа преку К. од политиката која ја водат келавиот и еб*ачиштено......... http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=9958
Абе не ме зезајте и ја да играм у Барса со такви зверови покрај мене ке дадам над 20 гола у сезона:)

А за претрчување ке го пуштиме Абете и нека се тркаат:)

I

InF3cTeD

Гостин
Bayern Munich [4 - 1] AC Milan

игравте со најјак состав и ве згазивме....со среќа :helou:

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Бојкот !!! Нека се затвори темата.... Да го серам јас овој милан, од мал навивам за него, сум плачел за него, сум се радувал за него, а сега ми се иди да го пцујам ... .Срамота.... Дим4е го подржувам што е против управата на милан, и срамно е ова, од посран баерн да губиме 4-1.... Па јас да бранам 4 гола нема да примам... Срамно !!!:pop::pred:

I

InF3cTeD

Гостин
па владе да ти кажам составов шо играше против Милан посран беше....ама ги исплеска така да немора да се коментира фазла

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
па владе да ти кажам составов шо играше против Милан посран беше....ама ги исплеска така да немора да се коментира фазла
Милан ке падни и од Тиквеш Национал ! Не е баерн силен, Милан е слаб !!! А и не планирав да го вреѓам Баерн :smir:

I

InF3cTeD

Гостин
незнам шо да ти кажам...Милан испаднаа со прв состав....а нашиов комбиниран без неколку играчи....се покажува колку им недостига Кака во играта...ама ај ќе се средат голем тим се

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Абе не е само до кака... Цел тим не чини.... Не зборам за утакмицава, зборам општо... Со сидорф/пирло во средина, или амброзини, сите се лити/стари .... Одбрана си е ок, само од страните сме слаби... напад пато ке игра со пипо ? Ами пипо е многу подобар од бориело, а ако се знае шо напаѓач е, не би се крстел многу на него... Како што реков, господ нека ни е на помош !:kesa:

I

InF3cTeD

Гостин
без паника има време...како шо кажав голем тим се не би требало да дозволат да бидат на овоа ниво....сепак може и беше еден лош ден на екипата пријателска е не е ништо страшно....неколку ротации и ќе си дојде на место

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Гледам од сите фан клубови идат тука што бараат ја незнам нас ни кажувате дека сме немале играчи?па ние ако не знаеме вие повеќе да не знаете какви се газдите и за кој уште не беа заинтересирани и се пропадна во вода.За кој забите што не верувам дека било нешто повеќе беа парите за 1м не го земавме потоа Фабијано од 29м ја симнаа цената на 15,Галијани не 15 он 14 ќе дава и мисли дека готово е.Сега Лео му вика да зима играчи колку ќе земе ќе видиме.
Башка пријателските не значат ништо минатата година Тотенхем ги тепаше сите пријателски во Англија пак беше 10 место не мора да значи тоа ништо но мора да земат некој добри млади играчи за замена на оние постарите.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
незнам шо да ти кажам...Милан испаднаа со прв состав....а нашиов комбиниран без неколку играчи....се покажува колку им недостига Кака во играта...ама ај ќе се средат голем тим се

Најглавната поента е што вас ви почнува првенствете за една недела и вие сте во полн ек со подготовките, Баерн вчера го доби Милан на трчање, но сепак тоа неможе д абиде големо оправдување за слабата игра на Милан, но сепак мора да се земе впредвид:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom