Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе дечки оваа година Сериа А освојува или Јуве или Милан,Интерашиве ке го јадат на дебело само нека се радуваат на трансферите истрошени и цел среден ред-дефанзивен,Штом го изгубија Ибра мислам дека многу потешко ке успеат да освојат нешто-цела игра им се вртеше околу него,За Ето да успее треба добар партнер и играч кој знае да повлече игра така да мислам дека од следнава сезона ке паузираат неколку децении со скудето :pos2:...Само Милан да земе некој ГоалСкорер и еден лев бек ааааман :se_ molam и само напред,вчера многу ми се допадна играта !Форза Форза

дА ГИ ПРЕгАзИМе!!! FORZAAAAAAAAA MILAAAAAAAANN!!!!!!!!!!!!!!!:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

тука би требало да даваат со Интер http://atdhe.net/8178/watch-ac-milan-vs-inter-milan

со среќа, не успеав да најдам некои можни формации... ниту пак официјални :)
На резултати.ком прочитав во 23 часот дека се игра утакмицава, вечерва.

И сакам подобро Сторари да го видам на голот, отколку Калач.

Утакмицата е у 00.00 ?
Нели беше најавено у 23.00 дека е, сеа глеам дека уствари на полнок почнува.

Jas nema da gledam:(
Tuka se Nese i Kika ke me izvestuvaat:D

Iskreno Inter-Milan bez Kaka i Ibra ne e istono ona derbi koe site edvaj go cekavme.:nesum:

Утакмицата е у 00.00 ?
Нели беше најавено у 23.00 дека е, сеа глеам дека уствари на полнок почнува.
во 23:00 е утакмицата не е на полнок да не гледаш на некој англиски сајт они се друго време сигурно е во 23:00

во 23:00 е утакмицата не е на полнок да не гледаш на некој англиски сајт они се друго време сигурно е во 23:00

епа ако пуштам во 00:00 јас резултатот ке е 3-0:pos2: за нас,и ке треба да исклучам оти нема да е интересно до крајот,Позз се гледаме ,фала што ми кажа оти утакмницава е во 23,Е миланези ке не дават ли на некоја тв?

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 45 Balotelli;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 14 Vieira, 15 Krhin, 16 Burdisso, 20 Obi, 23 Materazzi, 30 Mancini, 39 Santon, 49 Destro;

Milan: 16 Kalac; 15 Zambrotta, 14 Onyewu, 25 Thiago Silva, 18 Jankulovski; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 80 Ronaldinho; 22 Borriello, 7 Pato;
A disposizione: 30 Storari, 4 Kaladze, 5 Flamini, 9 Inzaghi, 13 Nesta, 19 Favalli, 20 Abate, 44 Oddo, 49 Di Gennaro, 51 Strasser, 52 Zigoni, 54 Ikande, 55 Oduamadi, 77 Antonini;

Еве ги составите, нојдобро е што го нема Оддо. Добро ќе биде да ги видиме како сорабоуваат Ониеву и Силва.

Уште да не беше Калач на гол и се ќе беше одлично:tapp:

Уште да не беше Калач на гол и се ќе беше одлично:tapp:

Сторари повеке ми се допаѓе,ПОдобар е,И не мн. платен,Калач го замразив ного во 2008 кога ни ја утна сезоната, и тој е најголемиопт виновник што не игравме во ЛШ,за 1 милиончево Албионалефе да го продадеме добро ке е :pos2:Позз ке ги згазиме
дадејте линк побрзо

Епа ајде да видиме, составов и не е така лош, освен Калач што ни е на голот и Јанкуловски:tapp:. Се надевам на победа и добра игра. Очекувам многу од Рони, Пато и Огучи.
п.с. Абе имаме супер тим само лев бек и напјаѓач а ке земат не се сомневам.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom