Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
овој е централен дефанзивец а сисоко е бек така да не е завршено но ќелавиот тешко да даде 13-15 мил.

Добро сеа Каладзе наместо централен ке игра каде што почна, на лев бек, барем јас така мислам. Оти на централен сега имаме многу- Неста, Силва, Американчево, Бонера, Каладзе, Диниз...

ЌЕ даде ќе даде Цисоко ќе дојде 90% ќе видите слушајте ме мене

За дечково ви гарантирам дека е класа одбранбен ќе видите какви квалитети има столб е никој нема да го помине ем без пари ем одличен квалитет

После напаѓач еден мора да дојде Хунтелар интересна опција за мене ма да ептен жалам за Џеко

И пожелно би било да се даде пирло за некои 25 милиони и за тие пари како знаат нека го ангажираат Мутињо и Волсо од Спортинг како знаат :icon_lol:

Е дури тогаш ќе имаме конкурентен состав.... :)

Малце претерав а? :pos:

Честито нов играч, на Куп на Конфедерации ме воодушеви со игрите, играше на највисоко ниво па се надевам дека така ќе продолжи и кај вас и ќе е достојна замена за Малдини:helou:

Интересно засилување, кога ке ми текне на неговиот неуспех у Њукасл малце сум скептичен. Но ова е Милан и Серие А, се надевам дека ке се снајде.

Честито нов играч,а со Цисоко што стана ќе иде или не иде?

Ајде нека ви е честито новиот играч супер играше на Купот на конфедерации се надевам дека ќе игра и кај вас така.:)

Изгледа за овај мислеше Галијани кога рече дека за брзо време ќе биде донесен млад играч со првотимски статус. Овај не е баш многу млад, ама не е ни стар со 27те години.

Сигурно неговото изненадување не бил тој Берета, Барете...(како се викаше таму):)

BREAKING NEWS: Milan Sign Oguchi Onyewu - OFFICIAL

Milan have signed the USA international from Belgian side Standard Liege, the club have announced.

Имате и на официјалната на Милан

http://www.acmilan.com/index.aspx

Браво даде резултат протестот ...
Феномен твојот играч а и стварно е јак

p1_onyewu-ap.jpg
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Браво за трансферов, значи сепак некој од нашето раководство гледал Куп на Конфедерации :)
За беспари добиваме прилично млад играч(27 годишен), со добро интернационално искуство, физички јак дефанзивец(193 cm висок, 195 кила тежок).
BTW гледајте кој ѕвер е

2lo54c3.gif
2lo54c3.gif
2lo54c3.gif

Конечно и јас да прочитам нешто добро. Ајде аирлија нека е, да се вклопи добро во тимот. Ова значи дека со Сисоко е завршено. Бидејќи е американец има пасош од ЕУ?
ОК е најдов. Има белгиски пасош и сме го зеле за 0 евра
Да, да, слободен агент беше. А и не знам зошто завршено со Сисоко, па Огучи е класичен централен бек.
Добро сеа Каладзе наместо централен ке игра каде што почна, на лев бек, барем јас така мислам. Оти на централен сега имаме многу- Неста, Силва, Американчево, Бонера, Каладзе, Диниз...
Човек, не рачунај на овој, јас повеќе би се склонил кој Микеланџело Албертаци. :smir:

Значи сега за сега одбраната ни е ваква:

Замброта-Неста/Огучи-Силва-Јанкуловски

или

Фламини-Огучи-Силва-Замброта

исто така и:

Одо-Бонера-Каладзе-Антонини

и

Абате-Дармиан-Албертаци-Фавали

Доста опции имаме, само да не се повредуваат и топ ќе бидеме, а да, и Сисоко лево и...:kafe:

Шо е најдобро има европски пасош.....
Директорите на Милан се во бразил по Миранда&Хернандес
http://www.goal.com/en/news/11/tran...an-director-ariedo-braida-flies-to-brazil-for

Џеко се здобил со тешка повреда на тренинг....однесен е одма во болница
http://www.goal.com/en/news/15/germ...port-wolfsburg-ace-edin-dzeko-in-injury-scare
Хмммм, зошто би барале двајца Бразилци-играчи без ЕУ пасош, или можеби Миранда има, зошто една година има играно во Франција, во Сошо.

А и жал ми е за Џеко, да дојдеше во Милан, може нема да се повредеше, ама тоа е :toe:
Интересно засилување, кога ке ми текне на неговиот неуспех у Њукасл малце сум скептичен. Но ова е Милан и Серие А, се надевам дека ке се снајде.
А па кој се снајдил у Њукасл...

Изгледа за овај мислеше Галијани кога рече дека за брзо време ќе биде донесен млад играч со првотимски статус. Овај не е баш многу млад, ама не е ни стар со 27те години.

Сигурно неговото изненадување не бил тој Берета, Барете...(како се викаше таму):)
Па 27 години не се многу.:smir:

Инаку 17 годишниот напаѓач се викa Џакомо Барета, 17 години има, го споредуваат со Инѕаги и Виери, очигледно е дека се работи за голем талент.

Значи сега уште лев бек(Сисоко) и напаѓач(Фабијано/Хунту) и ќе ги плескаме Принтер
se16ao.gif
se16ao.gif
se16ao.gif

ајде честито честито и многу успех у милан,мислам дека дечково добро игра многу е борбен и се жртвува за секоја топка..+ тоа ке има голема конкуренција за централните бекови мора да даваат се од себе,ке имаме добра задна линија...ете гледате што праат мафијозите...од ништо па нешто ,тоа е Милан:toe:

Леле мојот пронајдок :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЕДИТ само на медицинските тестови да не му замерат дека е ќељав :)
Не бе, за беспари е овај, не може да падне на прегледи :)

Добро е добро се опраивме полека полека уште еден саглам напаѓач и топ...Оваа година мора да го плеснеме интер.Уффф им го собирам одамна...

Леееее еден трансфер што ти прави значи. Одма живна фан-клубов, оптимизмот се врака, сите пак се позитивни, нема веќе расправи...

ај нека ви е со среќа ониеву добар играч се покажа добро на купот на конфедерациите а и за бес пари е

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom