Ф
ФорцаМилан
Гостин
Овие решиле да се опремат со млади играЧи ај може ке се деси некое Чудо и овие ке бидат некој и нешто е ШО АКО НЕ ДАВАЛ ВО РЕЏИНА ? МОЖДА У МИЛАН КЕ ЕКСПЛОДИРА АЈДЕ МАЛЦЕ ВЕРБА ХАХА:pos2::baeh:
Ај после кажете дека не е најѕвер!It is said Milan are offering the German club €20 million, which is €10m short of his €30m asking price. Rossoneri chief Adriano Galliani is confident of sealing a deal. He told Sportmediaset, "My experience has taught me that it's hard to keep players who want to leave."
Да не ви кршам филм,ама...види :smir:Пирло за Фабрегас е одлично и повеќе од тоа.Фабрегас е млад и ќе може да игра уште многу сезони во Милан исто така и одличен во средниот ред.Пирло веќе е стар но ако не можат да го земат Фабрегас нека остане најдобро оти тешко дека ќе се најде соодветна замена.
Абе ке видимо, и ја знаем дека е тешко да се дојде до Фабрегас, многу тешко, но не е невозможноДа не ви кршам филм,ама...види :smir:
Доверба мај ес, сака копиљот поголема платаинаку се очекува деновиве Пато да го продолжи договорот со Милан иако му трае до 2012... бар така изјави Галијани, демек нешто во знак на доверба
24 godЌе може ли да ми кажете колко години е играчот што го земаате у одбрана Тиаго Силва
24 е, 100% :smir:Брат ми и он е фан на Милан и се инате дека бил 19 години видееме на википедиа и вика грешка било од дека виде ти ако може да ми кажаш
Да не ви кршам филм,ама...види :smir:
Дечки, ама факт е дека Фабрегас повеќе пати има изјавено дека сака да игра во Милан. А пак друг факт е дека во изминативе години, најважните играчи ви заминаа од тимот....:smir:Зарем мореше да им го расипеш филмот ?! ...Аххх
Е, да бе, колку Џеко и овај вреди, а?Многу се 40M за Фабрегас , плус минатата сезона не ја изигра 80% , така за 20-25 М може