Ф
ФорцаМилан
Гостин
Овие решиле да се опремат со млади играЧи ај може ке се деси некое Чудо и овие ке бидат некој и нешто е ШО АКО НЕ ДАВАЛ ВО РЕЏИНА ? МОЖДА У МИЛАН КЕ ЕКСПЛОДИРА АЈДЕ МАЛЦЕ ВЕРБА ХАХА:pos2::baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај после кажете дека не е најѕвер!It is said Milan are offering the German club €20 million, which is €10m short of his €30m asking price. Rossoneri chief Adriano Galliani is confident of sealing a deal. He told Sportmediaset, "My experience has taught me that it's hard to keep players who want to leave."

Да не ви кршам филм,ама...види :smir:Пирло за Фабрегас е одлично и повеќе од тоа.Фабрегас е млад и ќе може да игра уште многу сезони во Милан исто така и одличен во средниот ред.Пирло веќе е стар но ако не можат да го земат Фабрегас нека остане најдобро оти тешко дека ќе се најде соодветна замена.
Да не ви кршам филм,ама...види :smir:
инаку се очекува деновиве Пато да го продолжи договорот со Милан иако му трае до 2012... бар така изјави Галијани, демек нешто во знак на доверба![]()

24 godЌе може ли да ми кажете колко години е играчот што го земаате у одбрана Тиаго Силва
24 е, 100% :smir:Брат ми и он е фан на Милан и се инате дека бил 19 години видееме на википедиа и вика грешка било од дека виде ти ако може да ми кажаш
Да не ви кршам филм,ама...види :smir:
Зарем мореше да им го расипеш филмот ?! ...Аххх

Е, да бе, колку Џеко и овај вреди, а?Многу се 40M за Фабрегас , плус минатата сезона не ја изигра 80% , така за 20-25 М може![]()