Ај нешто со приватниов живот на Сидорф!
Најверојатно го купил фудбалскиот клуб Монца играат во третата лига .. (ги знам еднаш наместија еден Х у кладилница
ова Монца ако не се лажам е област во непосредна близина на Милано!
Додека сите купуваат играчи ние си се заебаваме според мене ниту Џеко ниту Сисоко нема да му донесат скудето на Милан догодина нешто не е во ред во Милан ... Јуве купува.... Интер купува.....Милан продава нешто не е во ред срамота е да збориме за трансвери од калибар на Џеко! Ај кажете ми Џеко дали ве увери дека треба да игра во Милан ?? Полека почнавме да наличуваме на тим БЕЗ АМБИЦИИ кој игра само за добар финансиски биланс а не за освојување трофеи и да се биде во врвот на фудбалот 3 години се мачиме да влеземе во Лига на Шампиони срамота е тоа , јас не гледам излез од оваа ситуација а поготово не со Сисоко со Џеко незнам со Ебуе :nesvest:.......Пола од екипата ни е за во инвалидска количка а нас не боли уво за тоа и негледам причина зашто се чуваат играчи од типот на Калач Дида Фавали Јанкуловски .
Стварно стана монотоно со ова нашиов трансвер пазар и не ми е интересно се поврзуваме со третокласни играчи срамота заличуваме на Бразилска колонија од итаљанциве само Замброта Гатузо и Пирло нешто работат срамота од секогаш сме ја имале најаката одбрана во Серија А а сега ни се потрсмеваат трењерите на Лече Реџина ..... Срамота !