Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@ Антонини мора да го задржиме според мене одличен беше сезонава башка може да игра и лево и десно.

@ Палоски добра е што остана уште една година ако не се лажам Парма влезе сега во прва лига и ќе има шанса да се докаже повеќе.

@ Антонини мора да го задржиме според мене одличен беше сезонава башка може да игра и лево и десно.

@ Палоски добра е што остана уште една година ако не се лажам Парма влезе сега во прва лига и ќе има шанса да се докаже повеќе.
Нека се докажува но само не против екипата на Милан.

Како што читав, Џеко потпишал договор со Милан за 25 милиони евра.:vozbud:

Како што читав, Џеко потпишал договор со Милан за 25 милиони евра.:vozbud:
На Блгарскиот сајт на Милан читаше бе?

Абе ексклузивци се тие, бетер се од овие нашите, од А1:tv:

На Блгарскиот сајт на Милан читаше бе?

Абе ексклузивци се тие, бетер се од овие нашите, од А1:tv:

Да бе ...они први дознале за трансфероТ.
Јас па се израдував :pos2:

Галијани сака оваа недела да го заврши договорот со Џеко, тој би изнесувал околу 25 милиони евра без никакви додатоци

Венгер ја намалил цената на Адебајор на 20 милиони евра

најверојатно по него ќе тргнеме доколку не успееме да го земеме Џеко

Поарно +5 милиони и Џеко одколку Адебајор грисинката дрво е..

Роси го сака Милан,ама Јувентус го сака Роси и сеа фудбалот не се играе со срце...за пара е :toe: :toe: :toe:

Милан има first option на Робен пред другите тимови, ако понудат доволно.

Сме успеале да го земеме Маркети,ама нема да дојде ова лето туку наредното,кога на Дида ќе му истечел договорот.
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8286

Јас мислам дека подобро би било уште ова лето да си оди Дида..и тој зема голема плата.

Видете само колку се олеснил буџетот на Милан со крајот на оваа сезона,што се однесува на платите...
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8288
И додајте ги 9 милиони + даноци кои ги земаше Кака.

Милан има first option на Робен пред другите тимови, ако понудат доволно.
Не верувам дека Милан е заинтересиран за некој играч на Реал.
Доколку Милан е заинтересиран за Робен или било кој друг играч од Реал, направи грешка што не побара како дел од трансферот на Кака да биде вклучен и некој играч на Реал.
Реал и онака очајно го посакуваше Кака па ќе се согласеше и на таква варијанта. Милан беше во подобра позиција во преговорите, можеше да го процени Робен на многу помалку од она што Реал го бара.

Не верувам дека Милан е заинтересиран за некој играч на Реал.
Доколку Милан е заинтересиран за Робен или било кој друг играч од Реал, направи грешка што не побара како дел од трансферот на Кака да биде вклучен и некој играч на Реал.
Реал и онака очајно го посакуваше Кака па ќе се согласеше и на таква варијанта. Милан беше во подобра позиција во преговорите, можеше да го процени Робен на многу помалку од она што Реал го бара.

Па тогаш немаше зошто да се продава Кака.Поентата беше тоа што на Милан му требаа парите.Секогаш тоа беше потенцирано!
А јас искрено и не би сакал ниту еден играч од ова што го има Реал моментално,во Милан.Освен можеби Рамос...

Па тогаш немаше зошто да се продава Кака.Поентата беше тоа што на Милан му требаа парите.Секогаш тоа беше потенцирано!
А јас искрено и не би сакал ниту еден играч од ова што го има Реал моментално,во Милан.Освен можеби Рамос...
Можеа да земат 60 милиони и Робен ако го сакаа :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom