и мене ми е чудно... ама Замброта и Антонини беа дадени на десната страна додека Бонера ко за лева... но изгледа сите 3 се спомнати ко за десна страна само што доколку Сисоко паузира, Замброта ќе го замени, а на десната страна ќе останат Антонини и Бонера
Јас ваква замисла имам за страничните бекови:
Десно: Замброта, Бонера, Антонини, Фламини, Дармиан и Одо(доколку не го шутнеме
)
Лево: Сисоко, Замброта, Антонини, Каладзе и Фавали(фуј фуј фуууј:pos2
во врска со Албератци... мислам дека е сеуште млад и неискусен па ако воопшто некој треба да се стави од младинската школа тоа нека биде Дармиан
Галијани уште пред два-три месеца си кажа дека Албертаци ќе биде прекомандуван во првиот тим на Милан, видејќи растурал во младинските категории. А и мора младите да се пробуваат во првиот тим. Чист пример ти е Интер и Сантон, Барса и Бускетс, Манчестер и Македа и тн... Ако не му текнело да на тренерите да ги земат во прв тим, сеуште ќе си играа за младинците и никој немаше да знае за нив, нити пак ќе играа за нивните
репрезентации.:smir:
Во Милан се гледа дека има голема чистка на непотребни играчи, кои зимаат енормни суми на пари. Пред се ќе се бркаат играчите со големи плати и на нивно место ќе се носат млади играчи, кои ќе добиваат помала плата.
Чист пример ви е Јанкуловски, кој зима сигурно над 3 милиони по сезона, а на негово место се носи играч кој ќе зима 1 милиони годишно.
Тука е и Шевченко, не знам колку зимаше, ама премногу беше за него, а на негово место најверојатно ќе се донеси Џеко, кој ќе зима само 2 милиони по сезона.
Исто така мислам дека ќе биде шутнат и Дида, кој зима 4 милиони по сезона, а на негово место ќе се донесе помлад голман(Маркети), кој исто така би требало да зима околу 1 милион по сезона.