Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Неможе да имаме три за три бидејки првата тепаше Силекс 1-0 а втората тепавме ние 1-0,така да грешна ти е проценката!:)
Па тоа е три за три, три бода си добија они во првата, три ние во втората. И втората беше со резултат 2-1. Шест меча беа наместени во претходната полусезона, со Напредок, со тетекс и со Силчекс двомечите... Истото важи и за дуелите меѓу другиве две екипи...

Па тоа е три за три, три бода си добија они во првата, три ние во втората. И втората беше со резултат 2-1. Шест меча беа наместени во претходната полусезона, со Напредок, со тетекс и со Силчекс двомечите... Истото важи и за дуелите меѓу другиве две екипи...
Брат јас 3 за 3 сфаќам еден тим да ги добие сите 3 :toe:! Ако размислиш логички така би требало да биде,иначе по твоја логика сега по ова три за три оваа утакмица кој треба да ја добие ? Финтата е што кој и да ја добие нема да искочи 3 за 3 туку ке искочи 2 за 1 :pos:,мене чудна ми е логикаца малце јбг!Али добро ти сметаш по бодови (3 за 3) така да точна ке ти биде логикава!:)

Брат јас 3 за 3 сфаќам еден тим да ги добие сите 3 :toe:! Ако размислиш логички така би требало да биде,иначе по твоја логика сега по ова три за три оваа утакмица кој треба да ја добие ? Финтата е што кој и да ја добие нема да искочи 3 за 3 туку ке искочи 2 за 1 :pos:,мене чудна ми е логикаца малце јбг!Али добро ти сметаш по бодови (3 за 3) така да точна ке ти биде логикава!
Абе брарт, не го мислев јас овој израз за вака наместените утакмици, се местат три за три бода првите две утакмици, а третата си ја играат поштено или пак се мести за оној на кого повеќе му опдговара. После се тераат добри врски меѓу тимовите, за наредна сезона. За жал таков е мак фудбалот, на ист начин кругот Победа-Вардар-Шклендија му ја зема титулата на Работнички пред некоја година, мада тука и Работнички си беа сами криви пошто изгубија 2-3 од Победа.

Абе брарт, не го мислев јас овој израз за вака наместените утакмици, се местат три за три бода првите две утакмици, а третата си ја играат поштено или пак се мести за оној на кого повеќе му опдговара. После се тераат добри врски меѓу тимовите, за наредна сезона. За жал таков е мак фудбалот, на ист начин кругот Победа-Вардар-Шклендија му ја зема титулата на Работнички пред некоја година, мада тука и Работнички си беа сами криви пошто изгубија 2-3 од Победа.
Коа ке размислам добро првата утакмица Силекс ја доби во 90 минута така да незнам баш колку била пуштена,како и дае во сабота мора да се победи иначе втора лига отидовме!

На bwin за Вардар падна од 6 на 3.3
Да не уплатил Брацо и да си го лади сеа

Немајте гајле, тепаме со Силекс! :smir:

ПС
Најверојатно Настевски нема да игра, задната ложа ја сјебал на тренинг! :tapp:

Капак на све ако не игра Настевски,уште тоа ни требаше... нема да има никаква офанзива,ако очекуваме офанзива од Фабио и Вандаир тури му ку*от !

Во Сабота 14.05. со почеток од 16:30ч. на Градскиот стадион во Скопје се игра дербито и најважниот натпревар на Ф.К. ВАРДАР за опстанок во Првата Македонска Лига против екипата на Ф.К. Скопје! Со секоја купена влезница за на стадион автоматски имате и влезница за свирката во Хавана, истата чини 100 денари! Значи за 100 денари имате 90 минути Ф.К. Вардар и влез на свирката во Хавана, подобро здравје!!!

http://komiti.org/vest-78.html

Нека не игра, таман да биде поспремен за 14-ти, уште да може да издејсртвуваме да биде вечерна и се ќе биде под конец :)

Не може ноќна да биде, свирката е дента. :)

Koмити Скопје, Допис
Комити Скопје изразуваат незадоволство од интерпретирањето на изјавите на навивачите на Ираклис кои се актуелни во последно време на Македонските медиуми.

Имено навивачите на Ираклис во ироничен смисол го истакнуваат Македонското знаме на нивните протести, се со цел на искажување на нивното незадоволство, а во ниеден случај нашето знаме не е истакнато како начин на истакнување на нивниот идентитет. По изјавата дадена од нивните навивачи каде што нашата држава е именувана како “Скопје” може да се видат нивните намери, така да однапред изјавуваме, доколку такво барање стигне до Ффм и истото биде процесирано, ќе се јави големо незадоволство во нашето членство и секако нажалост можност за негостопримство према грчките навивачи кои би дошле во МАКЕДОНИЈА.

Исто така во последно време низ медиумите проструи информацијата дека Албанската Репрезентација своите натпревари ќе ги игра на арената “Филип Втори”. Истата таа иницијатива произлегува на барање на невладината “Разбуди Се”, односно на Артан Груби, кои да потсетиме беа главни организатори и провокатори на неодамнешните случувања на Скопското Кале. Според добиените информации од ЈП за станбен и деловен простор скришум е дадено зелено светло на ова барање-провокација, па така ние како Комити ќе бидеме приморани да застанеме во ред и да ја браниме нашата чест со тоа што нема да дозволиме на нашиот стадион присуство на Албански навивачи, кои во центарот на Скопје ќе извикуваат навредливи пароли према целокупниот Македонски народ и ќе истакнуваат пишани пароли негирајќи го Македонскиот народ и неговто постоење. Овие претпоставки доаѓаат од претходните искуства кога играа Македонија и Албанија на гостински терен, кога Албанци од Македонија ги нападнаа фудбалерите на Македонија, исто така и пример од натпреварот на младинците на Македонија и Англија кој се одигра на стадионот во Чаир, на кој се навиваше против Македонската репрезентација и беше исвиркувана нашата државна химна

komitiamblem01.th.jpg

http://komiti.org/vest-79.html

... па така ние како Комити ќе бидеме приморани да застанеме во ред и да ја браниме нашата чест ...

joker-clap.gif

Имате браќа подршка од Гемиџии Велес
М Н М !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom