Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следната ја играме против Киево на гости.Наредната утакмица со кој играме,мораме да ги победиме кој и да е![]()
Одличен е Фламини, бе, немојте така да зборувате. Играч како Фламини, освен Ласана, Еисен, Гатузо, Маскерано и др. тешко се наоѓа, Фламини е играч кој секогаш дава 120% од своите можности.Убо си изигра за негов стандарт, ама дечкото едноставно не го бива нема фудбал во него. Нема некое знаење, само растрчва наоколу. Не ме бендисва ич како играч, нејќам да го гледам досаден ми е. Го нема присуството на Гатузо и на Амброзини, а исто така незнај да игра. Само ко резерва според мене.
Минатата сезона обратно беше, во гости јаки, дома слаби1. интер 72
2. јуве 63
3. Милан 58
4. Џенова 54
5 бода ни бегаат.... а интер веќе мислам дека си ја осигураа титулата
инаку интересен факт е тоа што Милан со 12 победи на домашен терент е најдобра екипа со таков скор, никој не игра ко нас дома... на гости лоши ни се резултатите
Анчелоти е најдобар! Нормално е сите да го мразат кога е најдобар!:je::je:Ancheloti е за пиштол! Сречко Катанец е боље. озбилно. го упропастува тимот. да се мења по итно за датргне на арно работава. било кој место него. Може Малдини а?
И шо?
Исто е првите 3 одат дирекно во ЛШ во групите.
slusnavte li sto kazuvaat marka ...
бла бла бла бла....
.... Весникот исто така додава дека не треба да се потценуваат и екипите од Премиер Лигата како што се Челзи и Манчестер Сити.