Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а јас кој баксуз сум. во 89 мин. снема програма и одма потоа паднале головите :toe: на албанската супер спорт ја гледав. а што се однесува за шева тој си е мајстор само готов е му отиде времето али инзаги е бетер постигна хет трик и еуфорија го фати. ај уште оваа сезона од догодина мислам дека кој и да е тренер не треба да смета на нив. а за фламини имам пофални зборови. може вистина нема добра техника но физички е ѕвер и има да учи мн. во милан мн е млад и јас мн. очекувам од него

исто и пато-секоја чест за малиот:wink:

Ajdee so sreka neka ni e :)

а јас кој баксуз сум. во 89 мин. снема програма и одма потоа паднале головите :toe: на албанската супер спорт ја гледав. а што се однесува за шева тој си е мајстор само готов е му отиде времето али инзаги е бетер постигна хет трик и еуфорија го фати. ај уште оваа сезона од догодина мислам дека кој и да е тренер не треба да смета на нив. а за фламини имам пофални зборови. може вистина нема добра техника но физички е ѕвер и има да учи мн. во милан мн е млад и јас мн. очекувам од него

исто и пато-секоја чест за малиот:wink:
Na albanska Super Sport ? I drugo ?

Ајде честито уште една победа :) Што мислите,ќе има ли шанси да ги минеме Јуве ?Сепак 7 бода разлика не е малку ..

Ajdee so sreka neka ni e :)

Na albanska Super Sport ? I drugo ?

И што друго ??

Иначе утакмицава не беше баш најубаа али добро победа си е победа, 3 бода и поблиску до јуБе

треба дебелиот повеќе шанса на Шевата да му дава и Фламини и Сендерос у прв тим ОБАВЕЗНО

Ајде честито уште една победа :) Што мислите,ќе има ли шанси да ги минеме Јуве ?Сепак 7 бода разлика не е малку ..

1. интер 72
2. јуве 63
3. Милан 58
4. Џенова 54

5 бода ни бегаат.... а интер веќе мислам дека си ја осигураа титулата

инаку интересен факт е тоа што Милан со 12 победи на домашен терент е најдобра екипа со таков скор, никој не игра ко нас дома :)... на гости лоши ни се резултатите

1. интер 72
2. јуве 63
3. Милан 58
4. Џенова 54

5 бода ни бегаат.... а интер веќе мислам дека си ја осигураа титулата

сеа барем може да се бориме за 2 место

ако изгубат од интер

и ние ги тепаме на наш терен

ке бидеме пред нив:vozbud:

сеа барем може да се бориме за 2 место

ако изгубат од интер

и ние ги тепаме на наш терен

ке бидеме пред нив:vozbud:

И шо?

Исто е првите 3 одат дирекно во ЛШ во групите.

Ancheloti е за пиштол! Сречко Катанец е боље. озбилно. го упропастува тимот. да се мења по итно за датргне на арно работава. било кој место него. Може Малдини а?

И шо?

Ова некое ново правило за Сериа А ...или ?
Нели првите 2 екипи одат директно а 3 и4 играат квалификации за 'CL' , т.е само трето коло.

Пато не е добар...Пато е најдобар. :pipi:
Брз како молња...:vozbud::vozbud:

П.С Честито победа:vozbud:

85813179.jpg

Сооооопка

после Кака зошто е нонстоп повреден

ке го убијам копилево:violent1:

Ова некое ново правило за Сериа А ...или ?
Нели првите 2 екипи одат директно а 3 и4 играат квалификации за 'CL' , т.е само трето коло.

така беше порано.... сега се нови правила, првите 3 одат директно, 4тиот игра клалификации

85813179.jpg

Сооооопка

Стара тактика на тимовите. Удирај го Кака по една иста нога цел натпревар со ситни фаули се со цел онеспособување. Сите веќе го научиа тоа и затоа толку отсуствува. Константни мали удари на сите натпревари е преголем физички напор и лесна цел на повреда.

И шо?

да ама после ке можам на еден мој другар да му се к*рчам цело лето

пошо он ме отапе со тоа шо се јуве пред милан

85813179.jpg

Сооооопка

:pos2:
Tука прво топката ја чукна па после му еба матер на Кака и свирна фаул ...

Пирло треба пак да ги наштелува слободните, а влегува во форма.
Веќе 3-4 утакмици за Милан/Италија игра солидно...

Фламини... таков тип на играч мора да имаш во тим, Гатузо е бетер од него(технички поткован).
Некој погоре пиша не му се свиѓал како игра...Еми и Пато да го вратиш на таа позиција и он така ќе игра...:toe:

И Анчелоти мноогу ме изненади, одигра многу храбро, сигурно му е прв пат да игра со тројца напаѓачи:) при крајот второто полувреме и еден полушпиц.

Да беше на умот цела сезона нама да бевме на оваа позиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom