Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ме интересира со што треба да продолжи Пипо и свињата да го става, утакмицата беше, освен првиот гол.
Вториот гол, ја стојам благодарам Пато и оп гол.
Третиот гол, еве си стојам си свиркам, еј еве Замброта и Јанку ги изгработија сите, ејјјј Замброта ми додаде, хаха гол.
Пипо не игра ништо момци, само стои, дури ни играчи не влече. Ја пре би да игра малиот Виудез со Пато него Пипо.
Кој било од нас да стои и да го гаѓаат ѕверовите што ги имаме ќе дава голови, без воопшто да се потуди за голот.
Па момци, Пато работи ко луд за да заработи позиција, а вие него го критикувате и дури и за фризурата му замерате.
Па видовте ли каква фризура има Јорде голамнот на Работнички, па тоа е за смеење, а Пато си имаше солидна фризура, ништо повеќе од фудбалска, па не е манекен да праи фризури.
Се на се, сите изиграа на ниво, доколку Карло би можел на ова ниво да ги одржи до крајот на сезоната тогаш можеме да очекуваме уште поубав фудбал. Па ние момци имаме такви играчи кои секој може да даде по три гола на секоја утакмица. Само погледајте што играчи имаме, па и третата екипа ни е солидна.

брат ти си стоиш но за да дадеш гол треба да знаеш и каде да застаниш!се додека во милан има играчи како пирло,бекам,кака играчи кои знаат каде и како да те најдат пипо ке си нема маки.ке дава голови уште многу а виудез е малку млад за да биде пред пипо!може одвреме навреме да го ставаат по 20-30 минути! :toe: :smir:

Немој да си грешите душа и да викате дека Пипо не играл ништо...Инзаги е напаѓач кој не греши во шеснаесетник.Типичен центарфор.После тоа е ретко - интелегентен напаѓач,не може секој да се позиционира како него.
Има совршено чувство за простор.И тоа што често е во офсајд и што секогаш се буни на одлуките на линиските судии,тоа уствари е притисок врз судијата.Можеби има 3 офсајди,ама четвртиот обид му е гол - шанса,а е недосуден офсајд...Едноставно, еднаш некој ќе згреши,или судијата,или одбраната на противникот.Пипо тоа го казнува.
После...Инзаги е многу ментално и психички спремен играч.Често знае да дае гол кога најмногу е потребен.Да не ве потсетувам на минатата сезона кога,на 3 натпревари постигна 9 гола.Тогаш победите му беа многу потребни на Милан!
И на крај има многу СРЕЌА! Тоа исто е битен фактор за еден напаѓач како него.

И само да спомнам,за тие кои не знаат....Инзаги досега има постигнато 298 гола во својата професионална кариера...Тоа не го може секој.
Му фалат уште 2 за да заокружи 300!Се надевам дека брзо ќе ги постигне и нека оди уште понагоре во таа скала.

Италијанскиот гигант Милан е подготвен да плати 30 милиони фунти за да ги има одбранбените играчи на Манчестер Јунајтед - Немања Видиќ и Џон Еванс. Видиќ веќе имал тајна средба со легендата на "росонерите" Паоло Малдини неколку дена пред гостувањето на "црвените ѓаволи" во Милано на прваат средба со Интер во 1/8 финалето на Лигата на шампиони.
Србинот, кој дојде на Олд Трафорд пред три години за 7 милиони фунти од Спартак (Москва), имаше исклучителна сезона за Манчестер Јунајтед и Милан е подготвен за 27-годишниот дефанзивец да плати 20 милиони фунти. "Росонерите" ќе издвојат уште 10 милиони за Џон Еванс.:cuc:

за тие што го критикуваат Инзаги многу грешат,он преферира таква игра,мана му е што многу седи во офсајд иначе за голови дечкото е роден,он е нешто како Трезеге само што нема таква градба,он треба да биде како Пато да дрибла да прави простор али преферира игра како Трезеге,головите зборат сами за себе

Според спортал.бг, Милан е потготвен да даде 30 милиони за дуото на Манчестер, Немања Видич и Џони Еванс
Линк

Италијанскиот гигант Милан е подготвен да плати 30 милиони фунти за да ги има одбранбените играчи на Манчестер Јунајтед - Немања Видиќ и Џон Еванс. Видиќ веќе имал тајна средба со легендата на "росонерите" Паоло Малдини неколку дена пред гостувањето на "црвените ѓаволи" во Милано на прваат средба со Интер во 1/8 финалето на Лигата на шампиони.
Србинот, кој дојде на Олд Трафорд пред три години за 7 милиони фунти од Спартак (Москва), имаше исклучителна сезона за Манчестер Јунајтед и Милан е подготвен за 27-годишниот дефанзивец да плати 20 милиони фунти. "Росонерите" ќе издвојат уште 10 милиони за Џон Еванс.
Стара вест, како што кажав, не ставајте вести од Македонски сајтови(и да ставате, не ги копирајте), пред се, ги каснат по еден ден и да не станиме како еден фан клуб(знаеме за кој се работи:))

Само не ми е нешто јасно за оваа вест, како на гол.ком, ја имаше дури сабајле, а на Бугарскиов сајт, вчера сабајле, што значи да си у ЕУ.:tv:

И да, Видич ќе остане во Манчестер, според агентот на Видич
Линк

Што запнале за Видич Манчестер не се луди да го продадат ај преговорите со Манчестер клуч а не да не влечат за нос.
Ако не за друго ќе бараме од нашиот помлад тим одбрамбени играчи дури не си купиме што да се прави.

аууу, читам сте ме ребреле доста, аууу, ако ако. :vozbud:

Башка, Пипо е ѕвер, не зборам како играл, зборам како игра сеа во моментот, дека не е веќе она што беше и дека не можеме да очекуваме вака да игра секоја утакмица, една ќе дава па пет нема.

А дека Пипо е ѕвер, не коментирам, го поштувам како напаѓач и тоа многу.
Значи, сакам да кажам, ме ребрите, ме критикувате за моите изјави, а не ми ги разбирате, се фаќате за првото што е напишано, воопшто до крај не ми ги читате.

Ок, не ми е да се расправам, и онака веќе ми дадоа позиција за скаут у Милан, и треба да си бидам задоволен и да не барам преку леб погача.:pipi:

Сепак, сакам да нагласам, дека тука некои на форумов се пренервозни и место да дебатираат, они навредуваат, али ги разбирам.:kesa:

Форца Милан, и да продолжиме со добрата игра, па да бидме поконкурентни до крајот на сезоната.

аууу, читам сте ме ребреле доста, аууу, ако ако. :vozbud:

Башка, Пипо е ѕвер, не зборам како играл, зборам како игра сеа во моментот, дека не е веќе она што беше и дека не можеме да очекуваме вака да игра секоја утакмица, една ќе дава па пет нема.

А дека Пипо е ѕвер, не коментирам, го поштувам како напаѓач и тоа многу.
Значи, сакам да кажам, ме ребрите, ме критикувате за моите изјави, а не ми ги разбирате, се фаќате за првото што е напишано, воопшто до крај не ми ги читате.

Ок, не ми е да се расправам, и онака веќе ми дадоа позиција за скаут у Милан, и треба да си бидам задоволен и да не барам преку леб погача.:pipi:

Сепак, сакам да нагласам, дека тука некои на форумов се пренервозни и место да дебатираат, они навредуваат, али ги разбирам.:kesa:

Форца Милан, и да продолжиме со добрата игра, па да бидме поконкурентни до крајот на сезоната.

па тогаш биди поразбирлив во иднина! :smir: а инаку за џони и за терминаторот тешко да ви ги дадеме!

па тогаш биди поразбирлив во иднина! :smir: а инаку за џони и за терминаторот тешко да ви ги дадеме!

За Џони и не сме така загреани, ама за овој другиов, очекуј да ви го лапнеме, како што и треба да очекуваат сите навивачи на Ливерпул, дека Торес еден ден а можда и побрзо ќе биде играч на Милан.

За да разбереш реков,треба да ги дочиташ целите до крај, а не да коментираш од првата реченица.

Со Сиена ке игра ли Рони и Кака?:toe:

Рони можда, а за Кака не се знае, не сакаат многу да ризикуваат со него.

Мене не ми се веруваше некој класа одбранбен да дојде, ама ако се игра ЛШ одгодина за очекување е, башка притисок расте Малдини си иде, навивачи незадоволни некој ќе мора да се донесе на таа позиција.
За Видич сум сигирен дека нема теорија да дојде пребитен им е на Манчестер за да би го дале, он и Роналдо имаат посебен статус таму, никој не ги пипа за ниедна пара, незаменлив им е тоа е, уходан вклопен треба да се луди да го дадат.

Сепак би идел на Сантакроче и Агер(еден скап еден ефтин) и заедно со Силва и Сендерос/Бонера да се затвори таа прикаска на таа позиција.

Да да, може Сантакроче, Силва колку што можевме да видиме од пријателските е екстра играч т.е играчина, а и за Агер не би имал ништо против.

Бај д веј Пејо, сигурно играме следната година у Лига Шампиони, за тоа не се дискутира воопшто.

Со сигурност 100% а можеби и ке бидеме 2 ако ги стигнеме Јуве:kesa::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom