Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
марлеј987 нема да игра фризурата на пато туку тој!јас сум за манчестер и би бил срекен роналдо да не биде убав но да го остава срцето на теренот!фудбалерите не се ценат по изгледот туку по своите фудбалски способности!инаку по вракането на сидорф кака и рони би можеле да игра милан со два напагачи со пато и кака или кака би играл како полушпиц! :toe:

Вака прееска пишав на кратко па јас сега пократко ќе пишам
ја поделив играта на 3 дела
Прв: Бекам
Втор:Абити
Трет: и најглавен ИНЗАГИ!

Колку е досаден овој стручњаков тоа е чудо невидено...така?

Иначе за утакмицава добро изиграа нашиве се знаеше денеска дека ќе победиме ова беше како онаа утакмица со Удинезе коа ги унаказивме 5-1 ...имавме лоша серија и време беше да заврши ама вака треба да се игра цела сезона а не наредна утакмица во гости да кикснеме со некоја бош екипа како ние што си знаеме...сите изиграа добро малце Пирло ме нервираше мн лагано игра...Бекам топ истрча може највеќе од сите и Пипо се знае човекот е машина колку и да тупиме дека незнае да игра знае гол да даде да се намести и ради тоа го почитувам а и батката има 35 години и се држи уште свака част...да се надеваме и на победа следно коло со Сиена мислам играме

FORZA MILAN ! ! !

следните 2 натпревари ни се против Сиена и Наполи на гости... и двата тима ќе бараат излез од кризата, а ќе бидат многу мотивирани тоа да го направат против Милан па затоа воопшто ќе нема да биде лесно против овие, очекувам до тогаш колку толку да се докомплетира составот и со убава формација да ги совладаме (веќе во научно фантастичен филм влегов со самото тоа што спомнав "убава формација" :))

пс - сиена не е во некоја криза... но сигурно ќе идат на добар резултат против Милан

Феноменчо уше колку со аватариве бе?
До 15-ти.:nerv:
марлеј987 нема да игра фризурата на пато туку тој!јас сум за манчестер и би бил срекен роналдо да не биде убав но да го остава срцето на теренот!фудбалерите не се ценат по изгледот туку по своите фудбалски способности!инаку по вракането на сидорф кака и рони би можеле да игра милан со два напагачи со пато и кака или кака би играл како полушпиц! :toe:
Грешка си, фризурата игра важна улога, посебно за аеродинамиката!:):)

Еве Пипо со што ги освојува жените, хет-трикот му го посветил на неговата мајка и девојка.
Линк
:aplauz:

И една лоша вест, нашите момци од Примавера, докажаа дека се тапа и загубија од Интер со 2-0, ова е срам за Милан и неговата "иднина", можеше ли толку да немаме таленти, 4-ти од позади сме, у рангот на екипи, кои сениорските екипи му играат у Серија Б/Ц/Ц1.:tapp:

И да, еве еден добар предлог, од навивач на Милан, од Англија.

Yes! no Seedorf and we WIN!!! I am a student but I am winning to DONATE $1000 dollars if Gallani is willing to let him go and replace him with a YOUNG world class player. Milan is such a big part of my life and I am soooo mad at seeing Seedorf playing. and If just 10 million of 11 million Milan fans would just donate 1000$ that is 1,000,000,000 (1000 million dollors) we can construct a new team WITHOUT SEEDORF!! Petition anyone?

:):)

До 15-ти.:nerv:

Грешка си, фризурата игра важна улога, посебно за аеродинамиката!:):)

Еве Пипо со што ги освојува жените, хет-трикот му го посветил на неговата мајка и девојка.
Линк
:aplauz:

И една лоша вест, нашите момци од Примавера, докажаа дека се тапа и загубија од Интер со 2-0, ова е срам за Милан и неговата "иднина", можеше ли толку да немаме таленти, 4-ти од позади сме, у рангот на екипи, кои сениорските екипи му играат у Серија Б/Ц/Ц1.:tapp:

И да, еве еден добар предлог, од навивач на Милан, од Англија.

Yes! no Seedorf and we WIN!!! I am a student but I am winning to DONATE $1000 dollars if Gallani is willing to let him go and replace him with a YOUNG world class player. Milan is such a big part of my life and I am soooo mad at seeing Seedorf playing. and If just 10 million of 11 million Milan fans would just donate 1000$ that is 1,000,000,000 (1000 million dollors) we can construct a new team WITHOUT SEEDORF!! Petition anyone?

:):)

може да ми кажеш кај да пратам Примавера, јас следам резултати на младиниците на Рома ама табела не сум видел

може да ми кажеш кај да пратам Примавера, јас следам резултати на младиниците на Рома ама табела не сум видел
Само табелата ја има и играчите, резултатите на Милан, од официјалната на Милан. Ама тука ја нема Рома...
Повели

Галијани: Милан не беше одличен против Аталанта
Линк

Тоа ми се свиѓа. Галијани пред некој ден, изјави дека инвидуално ќе ги прател играчите на тренинзите, ќе гледал кој-колку се залагал, ќе ги следел играчите на кондиционен план, повредите и тн...
Мора играчите да се свесни дека Милан, не е играчка, дека секој што игра у Милан, треба да си го остава срцето на терен!

Колово што би се рекло беше на наша страна :)
Фиорентина, Рома и Џенова кикснаа ние победивме, добро е се одалечивмо малце...

Милан - 51
Фиорентина - 46
Џенова - 45
Рома - 45

А и задоволен бев од фановите, доста гласни беа на трибините: Але Але Милан Але Але :)

Само табелата ја има и играчите, резултатите на Милан, од официјалната на Милан. Ама тука ја нема Рома...
Повели

Галијани: Милан не беше одличен против Аталанта
Линк

Тоа ми се свиѓа. Галијани пред некој ден, изјави дека инвидуално ќе ги прател играчите на тренинзите, ќе гледал кој-колку се залагал, ќе ги следел играчите на кондиционен план, повредите и тн...
Мора играчите да се свесни дека Милан, не е играчка, дека секој што игра у Милан, треба да си го остава срцето на терен!

ок, јас гледам резултати на младинската школа на Рома но незнам која лига играат ќе се потрудам да најдам

Милан - 51
Фиорентина - 46
Џенова - 45
Рома - 45

А и задоволен бев од фановите, доста гласни беа на трибините: Але Але Милан Але Але :)

Не губи надеж за второ место бе па и за прво. Одма се откажа и сеа бркаш 3 место.

Милан - 51
Фиорентина - 46
Џенова - 45
Рома - 45

можеби повеќе треба од Рома да се плашите- ќе покаже времето:smir:

Ќе видиме за тоа...се исто а второ а трето со новите правила на ФИФА и 2 и 3 одат директно само 4 игра квалификации..му дојде паметот на анчелоти да почне да игра со двајца напаѓачи..следно со сиена кои денеска тепаа во гости кај катанија и ќе биде тешка утакмица но очекувам победа и да се вратат кака и роналдињо

п.с амбро кога ќе се врати?

Нема ние што да се плашиме најтрофејниот италијански клуб од Италија во лигата на шампиони се враќа наредна година во ова натпреварување сигурен сум 100 посто...
Солидна партија прикажавме Јанкуловски ме изненади на новата позиција изигра подобро одошто коа игра лев бек,убаво течеше играта али морам да го пофалам и Абиати одлично брани сезонава:toe: Бекам е супер играч денеска трчаше нон стоп и имаше добри пасови а и за крај нешто да ви покажам
78aa01100169a230a1541ba37bb985e4.jpg
b285dfece72bf000805483d43361874e.jpeg

Нема никаков талент за дриблинг и слично али за гол да даде мајке ми најак е жими се...
Ја знаете песната што ја пеат Бригате Росоњере за него?

Ќе видиме за тоа...се исто а второ а трето со новите правила на ФИФА и 2 и 3 одат директно само 4 игра квалификации..му дојде паметот на анчелоти да почне да игра со двајца напаѓачи..следно со сиена кои денеска тепаа во гости кај катанија и ќе биде тешка утакмица но очекувам победа и да се вратат кака и роналдињо

п.с амбро кога ќе се врати?
На клупа беше Амбро. Така видов на од Милан страната.

оти пишаа дека не бил повикан бил повреден..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom