Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
купејте си го агер,гуркуф вратејте си го и не се замарајте!

За роналдо лично мене многу не ме интересира се надевам и на поголемиот дел миланези поради тоа што тој немаше скоро никаков придонес во Милан. А што се однесува долошите игри на милан од мој аспект гледано секако ќе потврдам е до дефанзивата. како прво точно е дека недостасува незаменливиот Неста,Гатузо потоа мора да се прави чистка со фавали и каладзе и слични како нив во поодминати години и мора да се донесе барем еден млад квалитетен дефанзивец како Агер.го донесовме тиаго силва и матиони и да се реши проблемот со дефанзивата. како второ средината е добра , но може да се донесе и тука некој млад играч не би бил против. и останува нападот тука треба поголеми измени односно да има чистка со шева,инзаги за бориело има време не треба да се брза, и мора да се донесе засилување од калибарот на адебајор и ето. што се однесува до анчелоти јас не би сакал да се смени за тактика е добар има одлични квалитети ни мислам дека треба да го подготви тимот на психички план односно играчите да бидам поагресивни по борбени едноставно на секој план поспремни. заборавив за Бекам нема сомнение дека е добар играч но според медиумиве тоа се мн пари за 33 год. играч. исто така во лошиве резултати не е се така наивно туку тука има и местење на натпревари ова е мое миселење и една престава за Милан може некаде грешам но тука сте вие поискусни кајганѓии па ќе ме поправите ви благодарам за гостопримството може малку се заборавив во пишување,толку цела учебна година немам писано хехе

хахаа кога го прочитав насловов се пукнав од смеење и малдини бил откачен го спуштил мурињо на земја :pos2:
I've More Trophies Than Mou
Оф оф колку ми направи мерак изјавава на Малдини!

Легендата се јави со изјава накај педерчето.!.
онака во стил капитенски му кажа што си мисли и со оваа изјава му налага да не се курчи многу дека е во Италија не е ова Англија да крева галама многу

И ти толку си убеден дека Абате може да одигра подобро од Бекам?Па Милан е тим бе не е заебанција.Такви играчи од трета класа можат само таму да си играат во тимови како Торино.Бекам оваа и другата може фул да ја одигра.Значи после таа ке видиме што ке правиме.Што сте запнале демек готово Милан се распадна и им треба млади играчи.ОВаа година проблемот е во ОДБРАНАТА другиот дел од екипата не го чепкајте.Дефанзивно сме многу слаби и само поради тоа што отсуствуваат најдобрите дефанзивци на Милан,Неста во последниот ред и Гатузо во средината!
Такви играчи од "трета класа" беа и Гатузо(у Ренџерс играше), Пирло(дете на Бреша), Бонера(у Парма играше), Кака(у Сао Паоло играше, не у Барса), Шева(Динамо Киев).....абе стварно не знам шо сакам да кажам со ова, и како би можел да ти докажам дека човекот има само 22 години и дека е еден од поголемите Италијански таленти, секој фан на Милан има желба Абате да се врати у Милан, а ти па, да даваме 10+ милиони за 33 годишна баба:nesvest::nesvest:...

Абате за миланњус.ит изјавил дека Гатузо е негов идол.
Линк

Даниел Агер, во интервју за Дејли Меил, изјавил дека во го обновил договорот, ама, не очекувал вака да биде третиран и дека му е чест да игра во лига како Италијанската. Епа што чекаме?
Линк

Едит:пред некое време, случајно се уклучив на еден форум за Милан, дечките таму дека Милан за џабе ги има докторите, очигледно дека тие не си ја вршат работата како треба, или пак не се кадарни. Зарем не сеќавате што се случуваше со Роналдо, Кака, Неста, Инѕаги.... зарем не гледате што сега случува со Неста, Бориело и Кака?
И да, ќе заборавев да ви соопштам, Неста и Гатузо почнале да тренираат!

Такви играчи од "трета класа" беа и Гатузо(у Ренџерс играше), Пирло(дете на Бреша), Бонера(у Парма играше), Кака(у Сао Паоло играше, не у Барса), Шева(Динамо Киев)!

Али споредбава на Абате со овие ти е ептен на место. ахаххаахахахахах ти се слушаш ли т.е се читаш ли ти што пишуваш хаахахахахахахах, како прво, Пирло беше вратен у Бреша од Интер затоа што интер многу добро го проценија па го лапнаа на крај,
второ, Шева веќе у Киев стана класа играч, уште тогаш со таа млада екипа на Динамо газееа по Европа, па у Милан дојде како ѕвезда не како некој непознат.
трето, Кака хахахахахаахахахахахахахахахах нема да коментирам
четврто, Бонера кога го купивме дечкото имаше у исто време понуди и од Јуве и од Интер и од Барса и Рома и од Баерн М.
петто, за да играш у Ренџерс не треба да бидеш играч од трета класа.

Моментот ми беше дека сите овие пред да дојдат у Милан беа докажани играчи, и дека не можеш да споредуваш така наречен талент како што е Абате (кој може ќе биде ѕвезда може не)
Споредбата ти е утка ТОТАЛКА
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

навистина луи гатузо играше во ренњерс?од која до која година?

навистина луи гатузо играше во ренњерс?од која до која година?

и не само у Ренџерс и у Салернитана играше таму беше опасна ѕверка лелееле само да знаете таму што правеше уфффффф кога ќе ми текне затоа и го земавме одма :kesa:

Браво за Малдини, да се знае дека глуп странец неможе да се прави газда во италија.

Според последните информации, Дејвид Бекам ќе остане во Милан до крајот на сезоната. Тој ќе остане во Милан до крајот на оваа сезона, па ќе се врати во Галакси каде што ќе го одигра вториот дел од МЛС лигата.
Во јануари следната година ќе дојде повторно во Милан кога и ќе потпише перманентен договор со клубот.
Анчелоти кој е под притисок поради слабите резултати на Милан, не го крие своето задоволство што Бекам останува во Милан.
"Ние сме среќни, многу, многу среќни" - беше кратката изјава на Анчелоти за Ѕky Sports News.

Еве и за Кака што прочитав

Бразилецот се повреди во завршните минути на натпреварот со Каљари кој се одигра на 7 февруари. Иако тогаш постоеа надежи дека Кака ќе може да се врати за дербито со Интер кое се одигра седум дена подоцна, помина скоро еден месец а плејмејкерот сеуше е надвор од стројот.
Тој вчера беше со својот тим во Катар, и ја посети модерната Aспајар Академија за деца од 12 до 16 години кој сонуваат да бидат големи ѕвезди.
Галиани пред патувањето на Блискиот Исток беше оптимист околу враќањето на Кака и веруваше дека тие ќе можат да сметаат на својот најдобар играч на дуелот со Аталанта.
Но Бразилецот сеуште има проблеми и според Gazzetta dello Sport настапот на Кака овој викедн е под голем знак прашалник.
Весникот го цитира Бразилецот како вели: “Јас сум подобар. Работам, но сеуште ја чуствувам болката.”
Тешко е да се предвиди враќањето на Кака на терените а за проблемие за Анчелоти да останат исти најверојатно ќе се погрижи и Роналдињо кој најверојатно нема да биде подготвен за дуелот со Аталанта.
Роналдињо нема тренирано повеќе од еден месец, но веќе не чуствува болка и оптимист за настап овој викенд но малку за верување е дека Анчелоти ќе реши да му даде шанса на играч кој е со мала физичка подготв

хахаа кога го прочитав насловов се пукнав од смеење и малдини бил откачен го спуштил мурињо на земја :pos2:
I've More Trophies Than Mou
Оф оф колку ми направи мерак изјавава на Малдини!
Право да ти кажам и мене:vozbud::vozbud:

А што ќе ни е Бекам, па од кога дојде ние паднавме у форма, од кога дојде он Роналдињо седи на клупа, шо кур ќе ни е Бекам кога ние немаме играчи кои знаат да играат на набацени топки, само видете колку малку голови сме дале од набаценка.
А тоа дека Карло е многу многу среќен поради Бекам е нормално, со купување на ваков играч само си го продолжува својот бесрамен престој во клубот.

Прашањето гласи: Дали треба да сме среќни поради овој потег?

А што ќе ни е Бекам, па од кога дојде ние паднавме у форма, од кога дојде он Роналдињо седи на клупа, шо кур ќе ни е Бекам кога ние немаме играчи кои знаат да играат на набацени топки, само видете колку малку голови сме дале од набаценка.
А тоа дека Карло е многу многу среќен поради Бекам е нормално, со купување на ваков играч само си го продолжува својот бесрамен престој во клубот.

пеце не се нервирај бе без тензии со феномен (Ивица) сепак наши сме :)
Секако дека сум против договор со Бекам а и незнам како точно гласи ако е договорот да су змине после сезонава тоа е добро се што е повеќе од тоа е безсмислено и лоша реакција што е со клубов бе го пушта гуркуф туку така а се залага да земе стогодишен старец со поминат рок а уште појше нешто што ме нервира е што дури и клуб како Галакси си игра курташак со Милан ццц срамота!

Да го имаме ние Бекам ке биде супер:pos2:
Напред ке ги стаат Јакинта, Амаури и Трезеге и само бекам ке нафрла.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom