Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Виудез влегува во игра... ај да видиме што ќе покаже

:pos2::pos2::pos2:Пипо е во офсајд :pos2::pos2::pos2:

Конечно победа!?!

Браос.

Честитки за победата иако не гледав од оправдани причини:).

Може некој головите да ги најде...Јас досеа барав,ама нема..а можда и покасно ќе ги качат на интермец... xD :)

Може некој головите да ги најде...Јас досеа барав,ама нема..а можда и покасно ќе ги качат на интермец... xD :)

на пато беше типичин гол на играч од калибарот на инзаги (од прва на скоро празен гол) , на Антонини беше при нафрлена топка ја прими, малку забега настрана но успеа при сфртување да шутне и даде гол... а голот што го примивме е типична грешна офсајд стапица, сам остана противничкиот играч пред абиати, си зема здив и позиција... и си шутна

јас имам едно единсвено прашање дали Силвио Берлускони има желба да инвестира во милан ??? - 30 % намаление на платите лудост заменокот на малдини ке се бара некој играч што е слободен трансфер (што ако е така ке ни донесат некој токмак ) зашто добрите ај де не кажам најдобрите вредад пари
со еден збор да се комплетира ова е катастрофааааа:kesa::kesa::kesa::kesa:

Малку фатив ама вториов тим ми е 100 пати поомилен од првиот жими све. Тиаго има прави Неста потези, како ми фалеше да видам некој да реагира така надмоќно и мангупски, се гради со грб и напаѓачот лета 4 метра назад ко да се одбил од ѕид.
Вуидез е ко оса какви спринтови има тоа е чудо едно, да е малце само покрупен ќе може да се рече дека е нешто ко Кака, брз е за брз ама нема снага телесна да се бори ко Кака.
Само овие двајца ми фатија око и Шева малце онака покажа залагање ко порано.
Мислам дека треба да се пушти еден од Вуидез и Шева со Аталанта, шо кур и така отидена сезонава бар нека видат терен :P

Абе на вакви натпревари не е важна до толку победата отколку играта.
Барем се разиграа некои играчи како Емерсон, за да биде звер за со Аталанта :pos:

јас имам едно единсвено прашање дали Силвио Берлускони има желба да инвестира во милан ??? - 30 % намаление на платите лудост заменокот на малдини ке се бара некој играч што е слободен трансфер (што ако е така ке ни донесат некој токмак ) зашто добрите ај де не кажам најдобрите вредад пари
со еден збор да се комплетира ова е катастрофааааа:kesa::kesa::kesa::kesa:
263ixxu.png

:)

Абе на вакви натпревари не е важна до толку победата отколку играта.
Барем се разиграа некои играчи како Емерсон, за да биде звер за со Аталанта :pos:

263ixxu.png

:)

ако не грешам овој текст е вака фала за сите успеси но сега дојде моментот да се продава клубот :pos2: ако сум згрешил нешто не ми замарајте тапа сум италиански аххахаха:pos2:

хаха јака слика јас ништо негледав од оправдани причини бев на снимање ја заебав раката ..
А иначе што се дешаваше некој нека даде опис :)
И управо беше некоој погоре што наведе и така више шампионска титула е далеку може да се стават надежите во игра нека ги спремат за догодина
Баш ме интересира како изиграле Мантиони Силва виудес кардачио итн итн итн

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom