Едитирано од Модератор, причина, не е ова тема за Football Manager 09 .
Јас ќе си останам на ставот дека Адебајор му е потребен на Милан...
Дека Шева и Бориело се чекачи, не би рекол.
Абе ете имаше некоја шпекулација вчера за Кркич, ама од гол.ком е.:nesvest:
Не е финтата дали Барса ќе го пушти, Кркич оваа сезона не добива шанса, онаа добиваше и сосема добро се покажа.А и не ми се верува дека Галијани ќе даде пари за него.
Тасе, шо збориш ти бе?Џузепе нема одиграно утамица во Серија А, нели памтиш кога Манчестер го пуштија на позајмица во Парма и кога сам ги спаси од испаѓање, и тоа на 19-20 години!!
Содер за жал го нема на менаџер
, барем кај мене, на оргинал може го има.
Пред некое време ви го спомнав тој играч, дечкото е ѕвер, 17 години има, скаутите на Милан го оцениле со највисока оцена(летото).
Може и за овој Кјаер мислиш дека ми е од менаџер, го има, ама јас не го дознав од таму, имаше некои шпекулации дека Милан ќе го ангажира, како што кажав-го имам гледано и мислам дека е одличен, исто така бил прогласен за најголем Дански талент за минатата година.
Анчелоти и Галијани неколку пати имаат изјавено дека Бензема не би можел да игра покрај Пато, а тој самиот си кажа дека сака да игра во Шпанија(Реал или Барса).А Лион како Лион, за Бензема би побарал едно 40-50 милиони
.Чим така викаат Анчелоти и Галијани, самиот би можел да претпоставиш каков тип на напаѓач би ни требало.
А за тоа дека Агер го продолжи договорот со Ливерпул е точно.
Еве едно паметно педерче од нашиот Солун...
Stefanidis thessaloniki
so milan is funny team.They will give for him 15 millions for that coat player.hahahaha.why they don't give for guardado 25 millions who is a player with grand future.better funny team milan
У врска со Бекам е ова