Многупати ова сум го кажувал и сега ке го кажам, Милан да има добар тренер мислам дека многу далеку ке стигне со тие играчи што ги има сега на располагање тренер од калибарот на Анчелоти неможи да се снајде и да постави тактика како што е Бекам,Роналдињо,Кака многу треба да се стратегира во Милан затоа ви треба асален тренер БЕЗ НАВРЕДИ мислам дека според мене тука е причината не дека и Јуве има најдобар тренер ама тоа е мое мислење за Милан.Лоша игра,многу лоша.Џабе пеналот,џабе толкавата борбеност,кога неможеме да резлизираме една проклета шанса.Денес никого нема да пофалам,сите одиграа катастрофа.И зашто сеуште Анчелоти е на местото на тренер не ми е јасно.Трагедија е што изигравме вака со тим како Реџина.Какви блокади прават нешто ненормално,ај ако не и тренерот нека застане во одбрана,случајно топката да не помине.A да,добра глума истотака на неколку фудбалери,особено на оној што го изнесоа надвор од терен,им подавам рака.Друга трагедија,Кака се повреди.Сега сигурно интерашиве се радуваат.Се надевам не е ништо сериозно,инаку сме го наебале со Интер.Повеќе среќа нареден пат.
убаво кажано..Многупати ова сум го кажувал и сега ке го кажам, Милан да има добар тренер мислам дека многу далеку ке стигне со тие играчи што ги има сега на располагање тренер од калибарот на Анчелоти неможи да се снајде и да постави тактика како што е Бекам,Роналдињо,Кака многу треба да се стратегира во Милан затоа ви треба асален тренер БЕЗ НАВРЕДИ мислам дека според мене тука е причината не дека и Јуве има најдобар тренер ама тоа е мое мислење за Милан.
Зошто Бонера е дебил ?2.Бонреа дебилу еден ради тебе падна голот
тренер од калибар на анчелоти ...... мислиш на тренерот со со 3 финалиња и две освоени титули во луш ? на тој мислиш ? на истиот тој кој кака и на времето "неталентираниот" пирло ги направи играчи од светска класа ? тој не е асален тренер ? не е крив анчелоти , крива е политиката на клубот која се определи да продава дресови со роналдињо и бекам (многу логични со оглед дека оваа година нема приходи од лш). да се задржеше гуркуф на пример , а парите да беа фрлени на дрогба/амаури/ето/анри/берба кои беа на продажба тогаш плус компани (одбрана) кој за никакви пари отиде во сити наместо роналдињо друга приказна ќе беше (не дека и вака нема милан страшен тим но уште од светското се виде дека роналдињо и кака не може да играат заедно го пишав и ова ама кој да ми верува . кога ќе се додадат тука и фламини и бориело милан ќе имаше страшен тим но куп уефа си го направи своето.Многупати ова сум го кажувал и сега ке го кажам, Милан да има добар тренер мислам дека многу далеку ке стигне со тие играчи што ги има сега на располагање тренер од калибарот на Анчелоти неможи да се снајде и да постави тактика како што е Бекам,Роналдињо,Кака многу треба да се стратегира во Милан затоа ви треба асален тренер БЕЗ НАВРЕДИ мислам дека според мене тука е причината не дека и Јуве има најдобар тренер ама тоа е мое мислење за Милан.
тренер од калибар на анчелоти ...... мислиш на тренерот со со 3 финалиња и две освоени титули во луш ? на тој мислиш ? на истиот тој кој кака и на времето "неталентираниот" пирло ги направи играчи од светска класа ? тој не е асален тренер ? не е крив анчелоти , крива е политиката на клубот која се определи да продава дресови со роналдињо и бекам (многу логични со оглед дека оваа година нема приходи од лш). да се задржеше гуркуф на пример , а парите да беа фрлени на дрогба/амаури/ето/анри/берба кои беа на продажба тогаш плус компани (одбрана) кој за никакви пари отиде во сити наместо роналдињо друга приказна ќе беше (не дека и вака нема милан страшен тим но уште од светското се виде дека роналдињо и кака не може да играат заедно го пишав и ова ама кој да ми верува . кога ќе се додадат тука и фламини и бориело милан ќе имаше страшен тим но куп уефа си го направи своето.
Дечки овде Анчелоти не беше крив неможеме само него да кривме поради секој лош резултат сеа мене лично не ми се допаѓа ко тренер вчера игравме мнгу слабо а и шансите за титула пропаднаа.:icon_frow:icon_frow:zid:Многупати ова сум го кажувал и сега ке го кажам, Милан да има добар тренер мислам дека многу далеку ке стигне со тие играчи што ги има сега на располагање тренер од калибарот на Анчелоти неможи да се снајде и да постави тактика како што е Бекам,Роналдињо,Кака многу треба да се стратегира во Милан затоа ви треба асален тренер БЕЗ НАВРЕДИ мислам дека според мене тука е причината не дека и Јуве има најдобар тренер ама тоа е мое мислење за Милан.
Човече Божјо ти уште несваќаш за кој тренер зборвиш.Нека не беше крив, не ме сфативте, сакам да кажам дека Анчелоти сака сите да ги набути во првиот состав и Кака,Роналдињо,Бекам,Пирло,Амбросини е сега од тие сигурно не можат сите да играт заедно каква ке биде играта заникаде, како што кажа членот пред мене неможат Рони и Кака да играт мора да се создаде тактика со која ке можеш да победуваш а не да трупиш сите ѕвезди у тимот ко ништо не правиш, што Милан Реал Мадрид ли почнува да станува затоа ми беше зборот дека сака сите да ги тури 1 состав е тоа мислам дека не му успева засега алии негов проблем ..