Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Кога со Реџина играме?
Аман со вакви прашања за билдање постови.
Играме во сабота во 20:30.Интер игра пред нас во 18:00 и ако има некој кикс со дополнителен мотив ке победиме:)

И сакав да кажам дај малце поквалитетни постови да пишуваме во Фан клубов ептен е тапа,нема квалитетни мислења.И тие што ги пишуваа таквите мислења веќе не пишуваат,само Пејо остана.Дај малце да се стегнеме,ако имаме нешто паметно да кажеме да кажеме ако не да не билдаме џабе постови.Еве месец и нешто немам видено квалитетна дискусија на темава се безвезе прашања како ова погоре.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Повторно се извинувам за моето отсуство:pos:.
Ми беше жал што неможев да ги коментирам утакмиците,но сепак ги следев до последна минута!Мамата,се подобруваме:vozbud:.
Поздрав4е:back:(:smir:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Играме во сабота во 20:30.Интер игра пред нас во 18:00 и ако има некој кикс со дополнителен мотив ке победиме:)

И сакав да кажам дај малце поквалитетни постови да пишуваме во Фан клубов ептен е тапа,нема квалитетни мислења.И тие што ги пишуваа таквите мислења веќе не пишуваат,само Пејо остана.Дај малце да се стегнеме,ако имаме нешто паметно да кажеме да кажеме ако не да не билдаме џабе постови.Еве месец и нешто немам видено квалитетна дискусија на темава се безвезе прашања како ова погоре.
Ова ми беше прв таков пост. Ако подобро ја читаш темава ке видиш колку вакви постови имав а колку ми беа со размислувања. Плус најде магарето да му кажува на зајакот колкави уши има.

Он-топик - Сеа само со проверена игра против Реџина и без многу замор да ги победиме за да заштедиме сила (колку ке значи тоа ако видиме дека се играат пријателски - репрезентации во среда) и моменталната форма на некои играчи за да можеме повеќе да ги изненадиме Интер во дербито.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ова ми беше прв таков пост. Ако подобро ја читаш темава ке видиш колку вакви постови имав а колку ми беа со размислувања. Плус најде магарето да му кажува на зајакот колкави уши има.

Он-топик - Сеа само со проверена игра против Реџина и без многу замор да ги победиме за да заштедиме сила (колку ке значи тоа ако видиме дека се играат пријателски - репрезентации во среда) и моменталната форма на некои играчи за да можеме повеќе да ги изненадиме Интер во дербито.
Знаев дека погрешно ке ме сватиш,али ете сам си се најде во тие.Јас те посочив само за овој пост а тоа незначи дека и другите ти се такви.Немој да мислиш дека глумам како што ке каже Ејсид форум-шериф али сигурно се согласуваш со тоа дека нема квалитетни постови на темава.А гледам спомна за читање,ја читам секој ден темава,секој пост.Ја читав и претходната која ти сигурно не.Ако можеш побарај ја и ке видиш дека има далеку поквалитетни мислења од оваа.Фала

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па можеби оваа тема не содржи толку квалитетни мислења зашто на пример има накај 100 страни за Кака и трансфер сагата негова каде што емоциите надвладеа над паметот. А и во последно време имаме нови членови на фан клубов на кои ке им треба време да се вклопат во целата шема на форум постирање па за некое време ке се врати сето тоа интелегентно коментирање за Милан.

П.С. Ја читав минатата тема.

П.П.С. Отидовме ептен оф-топик.

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Бекам сака да се докажува во Милан за да го земат за репрезентација тоа му е мотивот но и тоа што повторно игра за голем тим..да се надеваме дека ќе продолжи во Милан а вие Барса сериозно се загризани за Гуркуф да се надевам дека нема да отиде и дека ќе се врати во Милан.

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Гуркув и да се врати у милан,нема да игра најмалце уште 3 год.Секогаш ке биде биде трет избор,после Кака и Роналдињо.Може да игра само ако го ротира позиција и игра малце поназад како што беше случајот со Сидорф

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па и Барса да го земе незнам дали ке фати место таму со оглед што Гуркуф сака да игра понапред малце а на тие позиции играат Меси, Иниеста па и Анри до некаде а поназад ги има Чави и Кеита а Гуркуф тешко да игра место Кеита зашто не му стои дефанзивно.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Гуркув и да се врати у милан,нема да игра најмалце уште 3 год.Секогаш ке биде биде трет избор,после Кака и Роналдињо.Може да игра само ако го ротира позиција и игра малце поназад како што беше случајот со Сидорф
За местото на сидорф топ ќе биде затоа што тој највероватно ќе се врати летоска во Ајакс и ќе се отвори место за Гуркуф.

Gjore_Milan напиша:
За местото на сидорф топ ќе биде затоа што тој највероватно ќе се врати летоска во Ајакс и ќе се отвори место за Гуркуф.
едит

Бекам на пола пат до Милан

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Милан има ок состав... Само анчелоти на моменти знае да заебе... Гуркуф би бил одлична замена за сидорф, тој е веќе поодминат, и нема сила да трпи таква позиција... Ако го задржиме гуркуф ке биде добро, а и бекс добро се покажува...
Сеа реџина ке ја тепаме, тие секош ги тепаме (редовни пациенти)... Поздрав...:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Секаде читам голема е желбата на Бекам да остане во Милан и се трудат и самиот тој и неговите менаџери и Милан да тој го продолжи договорот. На многу страни пишува неофицијално дека Бекам останува во Милан. Додека не се напише официјално на страната на Милан не верувам:)

Американскиот и европскиот фудбал воопшто не е ист.
Таму Бекам добива огромна сума на пари, но не знам колку и задоволство.
Веројатно по доаѓањето во Милан свати колку му недостасува играњето на вистински професионален фудбал со најдобрите фудбалери.
И тоа го приметувам на секој натпревар сака да се докаже дека е оној стариот.

Јас се надевам дека ќе остане уште една година кај нас:pipi:

A колку само бев против неговото доаѓање во Милан :icon_lol:

Член од
2 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1

Totalno se soglasuvam.Dajte nesto pointeresno da go oprime fan klubov.Sto navivaci se toa sto neznaat klubot vo kolku sat i so kogo igra?sto mislite dali na RONALDINHO treba da mu se dade poveke sansa?Jas mislam deka toa go zasluzuva i deka ima uste mnogu da pokaze.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Totalno se soglasuvam.Dajte nesto pointeresno da go oprime fan klubov.Sto navivaci se toa sto neznaat klubot vo kolku sat i so kogo igra?sto mislite dali na RONALDINHO treba da mu se dade poveke sansa?Jas mislam deka toa go zasluzuva i deka ima uste mnogu da pokaze.
Е добро де си прашав јас со една причина. Видов дека е тапа зашто никој не пишува па потикнам некој да пишува за следниот дуел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom