Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ова ми личи на сапуницата со Роналдо, не верувам да оди Кака во клошарски тим:toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ова ми личи на сапуницата со Роналдо, не верувам да оди Кака во клошарски тим:toe:
Чомбе, ќе издржиме уште 15 дена, не е проблем, ама опасно е летото кога ќе отвориш гол.ком или некој др. сајт ќе видиш-Кака се договори со Реал/Челзи/Сити?Милан ја прифати понудата на....Кака пред премин во....Сити понуди 150 милиони за Кака и тн...:pos2::pos2:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
хаха сеа па читам понудиле 200 и нешо милиона за него,ова или тие арапите не се нормални па понудиле толку,или тие шо го пишале тоа не се нормални
се надевам ова второво :D

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Кака секогаш кога зборува за заминување вика: "Доколку клубот сака да останам, ќе останам" - А овие двајца дебили ако ја прифатиле понудата...:nesum:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
А мислиш дека Галијани ако ја има прифатено понудата,нема пред тоа разговарано со Кака или барем со агентот негов...? И на Кака му е јасно дека го сакаат и го сакаме да остане во Милан,ама истото му беше јасно и на Шевченко пред да оди во Челзи... Не знам мене овојпат ми изгледа сериозно и мислам дека ќе оди во Сити...
А Матиони сме го имале на позајмица со можност да го откупиме договорот во јуни....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Доколку Кака не сака да си оди никој нема да може да го сопре..ако трга по пари ќе си отиде во Сити,Сити никогаш нема да освои лига на шампиони нема ни да се пласира до крајов на оваа сезона во Лига на Шампиони,но можно е и сити да се бори за опстанок како што е дојдена ситујацијава..

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Milan Sign Agger From Liverpool - Reports

The Rossoneri have landed central defender Daniel Agger from Liverpool as they strengthen their defence for the second time in a week.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Milan Sign Agger From Liverpool - Reports

The Rossoneri have landed central defender Daniel Agger from Liverpool as they strengthen their defence for the second time in a week.
Леле ова ако се официјализира....:vozbud: Агер и Тиаго Слива како централни дефанзивци...Па тоа ќе биде исто како Неста и Стам на времето! :)
И порано реков дека Агер ни е најдобра опција за во одбрана! Ќе биде ептен добро ако ова е вистина!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Работата е 90 посто завршена:wink: Сеа видов и на вести такада до утре трансферот ќе биде официјализиран,браво за управата сеа одбраната ќе личи на нешто со новите 2 играчи!!!:toe:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Аи ова трансферов станува сериозен за Кака:nesvest:

Најново е дека понудиле 270 евра и шансите сега се 50:50 дека може да замине. И дека Кака се скарал со семејството кое го потикнува да замине во Сити а тој сака засекогаш да остане во Милан....а сите знаеме колку му е важно семејството и мислењето нивно:nesum:

Јас мислев дека во август беа последните оогроомни суми понудени за Кака и дека ке го остават на мира, но овие се ептен упорни. Вчера викав ако понудат над 250 милиони дека има шанси да прифати и денес читам 271евра..омг
Кака не не напуштај:)

едит
*Фановите на Кака протестирале пред одборот на Милан кој според медиумите запчнал преговори за трансфер во Сити

*Кака е разочарам од одборот на Милан затоа што сакаат за го продадат. И затоа изјавил ке премине летото во Англија

Ако Берлускони и Галијани стварно сакаат да го продадат ке идам и ке ги убијам:). Они се надеваат дека од тие пари ке создадат дрим тим а се лажат. Без Кака ке играме доолгоо долгоо во уефа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom