Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Летната цел на Милан-Крис

Бацето има 31 година, летото ќе има 32, таман да си го "подобриме" просекот по пензионирањето на Малдини.:kesa:

Кака сака повеќе од пари

:aplauz::aplauz::aplauz:

А ова за размена, Абиати-Гомез, мислам дека е добра работа, се надевам дека ќе ја прифатиме понудата на Спарси.
:wink:
Кај прочитавте за размената Гомез-Абиати?:helou:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Сити предложиле 110 милиони евра за Кака со годишна плата од 15 миниони евра со што Кака би станал најскапиот фудбалер во историјата:nesvest:

Зошто бе овој не го фаќа економската криза:nesum:Нека престане да се расфрла по Кака со пари:)

А знае ли некој колку му е моментално годишната плата на Кака?

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Сити предложиле 110 милиони евра за Кака со годишна плата од 15 миниони евра со што Кака би станал најскапиот фудбалер во историјата:nesvest:

Зошто бе овој не го фаќа економската криза:nesum:Нека престане да се расфрла по Кака со пари:)

А знае ли некој колку му е моментално годишната плата на Кака?
мислам дека 9мил. зема сега.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Се огласил и агентот на Кака, дека трансферот во Манчестер не е невозможен... Како и да е 110 милионки се добра пара народе, Фестер треба да се размисли убаво!Линк

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Интересна работа се овие мега понудите на Сити.

На официјалната вака пишува:

RICARDO KAKA': "I want to get old at Milan"

1/14/2009

MILANELLO - "I want to get old at Milan," declared today Ricardo Kaka at Milanello, to the microphones of Sport Mediaset. "My objective is that of becoming, in the future, the captain of this team. City? I already refused important offers."

псппсп:
...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Интересна работа се овие мега понудите на Сити.

На официјалната вака пишува:

RICARDO KAKA': "I want to get old at Milan"

1/14/2009

MILANELLO - "I want to get old at Milan," declared today Ricardo Kaka at Milanello, to the microphones of Sport Mediaset. "My objective is that of becoming, in the future, the captain of this team. City? I already refused important offers."

псппсп:
...
Кака ги одби манчестер сити официјално и им рекол дека целата кариера ќе биде в милан:vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Oва за Абиати и за Гомез ако е вистина би било добро но..Гомез е голем киксер но Бејл е одличен лев бек според мене замена за Јанкуловски ...ако може само него да го грабнеме..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кака ги одби манчестер сити официјално и им рекол дека целата кариера ќе биде в милан:vozbud:
Стварно пишува така? Не разбрав иначе... :tapp:

Иначе трампата Абиати за Гомез и Бејл е супер. Првиот е добар голман кој малце сезонава кикснува али знае и да биде претерано добар. А Бејл има 18 години, од Велс е, игра како лев бек но може и офанзивно да игра и лево и десно. Има одличен слободен удар, брз е и секако е голем талент.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Стварно пишува така? Не разбрав иначе... :tapp:

Иначе трампата Абиати за Гомез и Бејл е супер. Првиот е добар голман кој малце сезонава кикснува али знае и да биде претерано добар. А Бејл има 18 години, од Велс е, игра како лев бек но може и офанзивно да игра и лево и десно. Има одличен слободен удар, брз е и секако е голем талент.
За Бејл е супер таман наместо Јанкуловски,а не преведов иначе не мораш да читаш.:tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Кака со изјавава дека сака да остаре во Милан си кажа све човекот и ме направи горд што навивам за Милан...така да после оваа изјава незнам дали некој ќе се замара да испраќа милионски понуди:toe: Човекот си има загарантирано све во тимот !!!
А ова со голманиве трампи сакам да се оствари Гомеш го поштувам многу и секако дека ќе се снајде подобро одколку во Англија,дур бранеше во ПСВ правеше чуда ми текнува коа игравме со нив лига на шампиони пред неколку години човекот не откажуваше во неколку ситуации!!!

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Ако даде манчестер сити 170 милиони требе да размисле милан да му го даде кака... За 170 милиони ке си купиме цел нов тим .... Ке може да се купат 4 одлични дефанзивци, 1 добар голман, а и ке останат пари и за уште некој играч... Ама сепак, и кака е вреден играч, и не знам што е подобро за милан... Инаку, FORZZA MILAN ! ! !:salut:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сите знаеме каков е милан наместо да ги стават на некој јак играч тие ќе земат некој стар,а кака рече дека нема да оди од милан за пари :helou:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Кака со изјавава дека сака да остаре во Милан си кажа све човекот и ме направи горд што навивам за Милан...така да после оваа изјава незнам дали некој ќе се замара да испраќа милионски понуди:toe: Човекот си има загарантирано све во тимот !!!
А ова со голманиве трампи сакам да се оствари Гомеш го поштувам многу и секако дека ќе се снајде подобро одколку во Англија,дур бранеше во ПСВ правеше чуда ми текнува коа игравме со нив лига на шампиони пред неколку години човекот не откажуваше во неколку ситуации!!!
Секоја чест за Кака и за изјавата што ја дал.Покажа некому како би требало да се понаша играч кога вика дека си го сака клубот! :)
А во врска со трампава Абиати-Гомез,јас мислам дека овие од Тотенхем треба да се будали за да прифатат една ваква размена.Според мене Гомез е класа бољи голман од Абиати(не дека е лош нашиов) :) ,ама нека ви текне како бранеше за ПСВ коа игравме со нив во ЛШ,а и сеа викендов го глеав на ТВ,Гомез е подобар од Абиати!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
заради ова што го има изјавено кака треба да има пресврт во милан мислам дека ова ќе треба да биде мотив за да заиграат подобро а се надевам дека ова ќе донесе и подобри игри на самиот кака само да не се случи истото со роналдињо кој ја изгуби формата сепак мислам дека кака е сосема друга личност а тоа го докажа и со изјавата дека непланира да замине од милан и 170 милиони се зимаат само од телевизиски преноси а да го нема кака во тимот нема да има толку преноси пак се губи нетреба да се жали за парите не е се во парите чист пример барселона и манчестер со нетолку големи вложени парични средства прават партал
единствено ќе напишам во врска со кака -ГОЛЕМ ЧОВЕК ГОЛЕМ СПОРТИСТА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom