Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не треба да ги потценувате толку Галијани и компанија,имајте на ум дека тоа се хиени прва класа што никад не би си напраиле од готово вересија,ја ви гарантирам дека на Горкуф му се секој ден на врат и го кандисуваат без престан.
Ова е ствар на престиж за нив,ваков играч никогаш не им се измкнал а Бордо тој филм не верувам дека ќе го гледа.
Него ќе му се понуди некој првтомски статус бланко без разлика на игра(што највероватно нема да е лоша) на Бордо брдо пари и можда некој играч и чао пријатно.
Се сложувам со Пејо! :)
Можда договорот со Бордо е таков и има клузула,ама ако овие сакаат да го вратат нема да си седат и да чекаат Бордо да ја активира клаузулата.Ќе му понудат на Гуркуф договор што нема да може да го одбие и тој ќе го одбере Милан.А ова што спомна дека може да остане и во Бордо,тоа може и да е тактизирање за да добие што подобра понуда од Милан.
Јас мислам дека само ако се будали ќе го остават во Бордо.А се надевам дека не се! :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Зошто сакате да го вратиме Гуркуф? За да си ја упропасти кариерата? За да влегува по 15 минути на натпревар?
Јас несакам да се врати, имаме играчи на таа позиција и несакам да гледам како таков талент ја топли клупата
Кога гледам што прави во новиот тим мило ми е и нека си продолжи така, за некоја сезона ке го оправда тоа дека е новиот Зидан но нема во Милан:toe:
Сидорф стар е че замини на крај на сезона,зс ич не му оди а наместо не го Гуркуф или друга опција да го пустат ако се дотолку глупави.:toe:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Пирло, Бекам и Гатузо немаат врска со позицијата на Гуркуф
Сидорф можеби имаше порано, пред Дињо сега не е на таа позиција
е Кака и Роналдињо се на иста позиција со Гуркуф
и кој мислите од нив ќе седи на клупа?
ако не го земевме Роналдињо ќе имаше место за него со Кака како полу шпицови
а па во ситуација Бориело да се опорави и да се врати во тимот напред со Пато, дури тогаш каде ќе игра Гуркуф па и Дињо :toe:
затоа густо ни е во средина и нема да се врати Гуркуф пошто сам може да увиди дека нема да игра доколку го направи тоа
на таа позиција ќе си седат Шева, Инзаги, Кардачо, Виудез, на клупа и тоа е тоа
во зависност дали ќе играме со 1 шпиц или 2

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кака ако замине од Милан, ке заврши како Шевченко.... Ако е до толку идиот и сака да си ја упропасти брилијантната кариера што ја има во Милан, слободно нека замине.
Да ама Шевченко кога отиде во Челзи, Мурињо и не му даваше толку шанса да се покаже, една две утакмици без гол и одма аут, а Кака да отиде у Манчестер ке им беде бог таму ке игра секоја утакмица прв состав и ке се чека на неговата идеална форма. Но Кака и ист играч Како Роналдињо кој сигурно нема да прави грешка да ја ризикува среќата за пари. У тимот има четворица пријатели бразилци и толку сакаше да дојде Бекам и сега да си оди, No fucking way.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ако се врати Гуркуф во Милан тогаш ќе треба да игра на друга позиција, позади Рони и Кака местото каде што игра сеа Сидорф, ама сигурно на таа позиција нема да дава толку голови и незнам дали би се вклопил но со тек на време би требало да се навикне.
Вака нешто би било:

Гатузо-Пирло-Гуркуф
----Кака----Рони----
--------Пато--------

Јас не би го вратил Гуркуф се додека Роналдињо е во тимот, може најпаметно ќе биде да го дадеме Гуркуф во ко-споственост 50-50 (незнам дали тоа е можно во моментов, но ако е можно би било добро)
Сеа Гуркуф има 22год. а Рони има 28год. значи може да го вратиме Гуркуф во најубавите години т.е кога ќе прави партал :)

Инаку Тиаго Силва почнал да тренира со Милан, а Милан веќе размислува да го замени Силва со 31 годишниот фудбалер од одбраната на Џенова Џузепе Биава до крајот на сезоната.
Добар потег би било ова со Силва и Биава, иако незнам колку е добар Биава но сепак би се нашол до крајот на сезоната и онака ни треба фудбалер од одбраната, плус Тиаго ќе го гледаме во Сериа А сезонава и од идната ќе го земеме разигран :)

пс. Џилардињо би бил многу среќен доколку постигне гол против Милан :bip: (е нема :))

И нова пријателска :)
MILAN AT THE AWD ARENA OF HANNOVER ON 21 JANUARY
1/13/2009
MILAN - Milan will face Hannover 96 in a friendly on Wednesday 21 January 2009. The match will be played at 20.30 at the AWD Arena of Hannover. It's a new contact between Milan and German football after the Emirates Cup in Dubai against Hamburger SV and before the Uefa Cup match against Werder Bremen.
толку :helou:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ако се врати Гуркуф во Милан тогаш ќе треба да игра на друга позиција, позади Рони и Кака местото каде што игра сеа Сидорф, ама сигурно на таа позиција нема да дава толку голови и незнам дали би се вклопил но со тек на време би требало да се навикне.
Вака нешто би било:

Гатузо-Пирло-Гуркуф
----Кака----Рони----
--------Пато--------

Јас не би го вратил Гуркуф се додека Роналдињо е во тимот, може најпаметно ќе биде да го дадеме Гуркуф во ко-споственост 50-50 (незнам дали тоа е можно во моментов, но ако е можно би било добро)
Сеа Гуркуф има 22год. а Рони има 28год. значи може да го вратиме Гуркуф во најубавите години т.е кога ќе прави партал :)
Јас не знам зошто Анчелоти не би пробал да игра со Роналдињо на местото каде што сега игра Сидорф.Мислам дека Рони може да се снајде на таа позиција,знае да дае добар пас и да диктира игра..Ама можда е слаб во дефанзива,а во Сериа А би требало од таа позиција да се помага назад малце.И во ваков случај Гуркуф и Кака би играле како полушпицови.
А во врска со ко-сопственоста,мислам дека таа опција е можна само помеѓу италијански клубови...Значи би можело само со Рома во некој случај..ама мислам дека тоа е неизводливо.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
........Фламини......Пирло.......
..................Кака..................
....Гуркуф.............Роналдињо...
.................Пато.......................

вака средниот ред ми изгледа доста добар.... и ако водиме, за овој анџелоти да не прави глупости би можел да го извади Роналдињо или Гуркуф и на нивно место да се стави Кака (значи понапред да отиде) и повторно ќе имаме двајца што ќе можат да играат многу офанзивно а во задната линија од средниот ред да се има тројца....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Едно знам, се нервирам кога со ваков состав Милан нема резултати. Гарант не е до играчите, туку до Анчелоти кој како по обичај игра безвеза и дефанзивно. Можеби ке летне од кормилото на Милан доколку не освои ништо во оваа сезона.

Викате дека Рајткард може да го замени? Незнам како би се вклопиле со Роналдињо :helou:. Сепак има уште време за да се покаже Анчелоти. Не би сакал да замине, само му треба поофанзивен фудбал.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
........Фламини......Пирло.......
..................Кака..................
....Гуркуф.............Роналдињо...
.................Пато.......................

вака средниот ред ми изгледа доста добар.... и ако водиме, за овој анџелоти да не прави глупости би можел да го извади Роналдињо или Гуркуф и на нивно место да се стави Кака (значи понапред да отиде) и повторно ќе имаме двајца што ќе можат да играат многу офанзивно а во задната линија од средниот ред да се има тројца....
Кака се бунеше сеа,кога ја смени позицијата за да може да се вклопат со Роналдиљо,а камо ли вака... Ова е многу назад за Кака.Тој ни треба напред да дава голови.Јас викам,би го играл Роналдињо малку поназад...

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
ахаха http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo19676.shtml чао чао кака ваков тим сте вие а еден ман.сити да ви купи играчи ај го имате леонардо ставајте го него во игра може уште тој силен е :pos2::pos2:

ај со среќа во сити кака и да играш добро таму

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
ахаха http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo19676.shtml чао чао кака ваков тим сте вие а еден ман.сити да ви купи играчи ај го имате леонардо ставајте го него во игра може уште тој силен е :pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Миле воли диско, диско, диско.....:party3::party3:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

ХАХАХА!!
По смешна вест од оваа, неможев ни да замислам :)
Ај ај надевајсе дека ке иде... :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom