Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сакам да се замарам со "Златната топка", на Франс фудбал. Сега сум сконцентриран на колективен, а не на индивидуален успех, изјави Роналдињо. - Ме погоди со оваа реченица.
Утре сите у 4 сат, кој пред телевизор, кој пред компјутер да ја анализираме играта и да видиме како функционираат со Бекам.

Тоа скоро секој играч на Милан го вика. Тимска игра!!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Тоа скоро секој играч на Милан го вика. Тимска игра!!!

со ова сакаш да кажеш дека тоа е супер и така треба или сакаш да кажеш дека само се прават добри пред навивачите? :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
со ова сакаш да кажеш дека тоа е супер и така треба или сакаш да кажеш дека само се прават добри пред навивачите? :)
Зависи кој играч го вели тоа 99% ја зборуваат вистината мислам

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па вистина тоа го мислат. Секој играч кој дошол во Милан целосно се посветува на тимот. Тоа секогаш се приметува. Кој играч си отишол од Милан (освен Шева) заради лични причини? Никој. Милан секогаш им е пред се.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Бекам изгледа бил нешто ситно повреден и не е сигурно дека ќе игра утре против Хамбургер.Иако само заради него се решиле да ја даваат на СуперСпорт!:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Бекам ке игра али изгледа како резерва. Нема шанси да не заигра барем 10 минути.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Odime kon podobro,roni e vo odlcna foram zaedno so kaka.Srga bekam dojde kako slag na torta a da vlezi nekoj od napagacite vo forma milan ke gazi ne inter i sveti juventus ne moze da gi dopre.:vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Eве нова шпекулација шо ми се свиѓа..

МИЛАН МУ ПОНУДИЛЕ ПРЕД ДОГОВОР НА ЏЕРМЕЈН ПЕНАНТ.:vozbud:
http://www.24football.com.mk/Default.aspx?news=1cb4b8b2-1be7-4f86-a769-eb47ea692ef2&ln=3&typeBack=default
Ај ке се умешам во дискусија, зашто ова смајли, :vozbud:, ја повеќе на ова би играл :tapp: . Пенант е крилен играч, а како фан на Милан ваљда знаеш дека Анчелоти не форсира игра со крила во средината веќе неколку години, башка што во средниот ред се Гатузо, Бекам, Фламини, Кака, Роналдињо, Пирло. . . а на позајмица е и Гуркуф, или да скратиме, на позиција на која би играл Пенант се Кака, Роналдињо па и Пато, плус Гуркуф . Пенант каде и да оди, ќе сака да има статус на првотимец, затоа и сака да го напушти Ливерпул, а истиот статус во никој случај не му е загарантиран во Милан т.е. нема место за него во Милан, башка лош темперамент е .

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Никако не ни треба офанзивен среден...нема место ни за клупа за нив.
Од колку играме денес?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Никако не ни треба офанзивен среден...нема место ни за клупа за нив.
Од колку играме денес?

16:00 AC Milan - Hamburger SV

па за 3 часа некаде ќе започне натпреварот, со среќа :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пенант нема да дојде бе. Овие само шпекулираат колку да им биде интересен Пенант на другите клубови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom