Добро не е он робот па да издржи се...и ова го видов кака да биде сменет па ова не се случил последни 2-3 сезони а и зашто да се смени кога не игра со палермо не ми мириса добро ова
Абе ќе купи Милан одбрана и без да го продадат Кака, има Берлу маничитав Кака ќе го продаде Милан и со тие пари ќе ги земе Рамос и Мексес,ова може да биде добар дил ,сеа не ме напаѓајте одма знам дека Кака е икона во Милан али најголемиот проблем ви е одбраната а не таму кај што игра Кака,ова ме потсети на Јуве со Зидан,тогаш јуве го продаде Зидан за рекордна сума и со тие пари ги земавме Буфон,Турам и Канаваро,тоа беше најдобар потег што го напраил јуве
Добро не е он робот па да издржи се...
Мораше да биде заменет а и не покажа баш некоја добра игра...
Абе ќе купи Милан одбрана и без да го продадат Кака, има Берлу мани
Две лета по ред Реал го бара Кака а Милан не го даде (а и он самиот не сакаше да го напушти Милан) така да мислим дека нема шанса во иднина да го напушти Милан освен ако не се комплицира нешто...
Во никој случај... боље Рони нека си иде него Какапа баш на такво несто ми мириса мене ајде сега роналдино игра добро па имаме замена на кака
мое мислење дека милан има многу тешко гостување и дека е тешко таму да се победи и плус милан коа игра во 20.30 во недела последниве две утакмици игра нерешено!немојте да ме напаѓате ама мислам дека интер од понеделник ќе биде пред милан 5 бода!тоа е мое мислење!Мајстории на Сидорф
Мора победа против Палермо ако сакаме да бидеме во чекор со Интер, нерешен резултат и нема баш многу да ни значи.
баш за тоа мислам нека го продавад по прво рони отклоку какаВо никој случај... боље Рони нека си иде него Кака