Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
незнам кој го критикуваше Јанкуловски ама мислам дека стварно во срија А тешко ќе најдеш некој подобар сигурно уште ви се во спомен настапите на Малдини во своите подобри години и сакате да имаме ист играч во тимот ама мислам дека јанкуловски е добра замена едноставно на таа лева страна сме најјаки сите акции идат таму јакнкуловски кака роналдињо сите на таа лева страна се феноменални !Па затоа мое мислење е дека Јанкуловски е :zver:

------------гатусо--------------------------------пирло/седорф

-----------------кака--------------------------Р80-----------------

------------------пато --------------------бориело

Со оваа формација одбраната ке ни биде :nenene:.Само Гатузо ке може да помага назад + тоа го имаме и Фавали како централен дефанзивец и со оваа формација ке примиме гол сигурно

Со оваа формација не можеме да играме затоа што Бориело е повреден...
Пато вистина потешко се снаоѓа како сам во нападот,ама истото важи и за Шева...За Пипо кажав што мислам(дека не треба да се форсира,тој моментално не е играч што може да го држи нападот,треба као џокер да влезе,ако има потреба..) и останува Пато...И јбг тоа ни е изборот во моментов и има таму тактички варијанти ваљда ќе ги постави добро Анчелоти...

А и а Кардачио го повикале...браво!
Јас како што знам Кардачо е стандарден во репрезентацијата на Уругвај не игра за младинци него во прв состав, ех што сакам да им даде гол на Франција.
Ме радува и Дармиан што е дел од младинците на Италија.

сега знам дека ке казате дека сто зборуба овој но треба да бидеме реални дека пато не мозе да игра како централен напацац со ова формација треба да игра Шева ако сакаме да игра токаз треба да играме со формцаиа 4-2-2-2

------------гатусо--------------------------------пирло/седорф

-----------------кака--------------------------Р80-----------------

------------------пато --------------------бориело

само со ова формација мозе пато барем така мислам јас
4-2-2-2
Таа формација е добра само ако има добри крила, инаку вака не чини...
Милан може да игра со 4-1-2-1-2 и со 4-3-1-2 барем со тие формации играше Милан порано, ама сеа тешко дека стартуваат со таква формација освен кога губат па ставаат плус 1 во нападот.

Еве некои новости;
Галиани ги негираше најавите на италијанските медиуми за можен трансфер на Шевченко во Реал Мадрид - линк
Милан сака да го земе Ван Перси, уште еден играч на Арсенал откако претходно ги зема Фламини и Сендерос - линк

Милан заинтересиран за Запата
па вакви шпекулации имаше цело лето
Нека се откажат од овој нека земат друг, овој може на лето...
Но играчот оваа година се мачи со повреди и тренерот Марино веќе има доверба во друго дуо за централниот ред на дефанзивата и можно е Удинезе да се задоволат и со помала понуда.

Но играчот оваа година се мачи со повреди и тренерот Марино веќе има доверба во друго дуо за централниот ред на дефанзивата и можно е Удинезе да се задоволат и со помала понуда.

исто мислам и јас
и мене ова ме заитересира
доста е веќе од повредени па уште и да купиме некој

Ако тоа што оваа сезона се мачи со повреда значително ја намали цената,тогаш мораат одма да го земат...Тој ќе се врати од повредата ако не е озбилна,а ако е..боже мој, постојат лекари во тимот што треба да го проценат тоа.:toe:

А јас во Милан го сакам САНТАКРОЧЕ!!! За него спомнуваа некои 7 милиони,кои не би требало да бидат проблем за Милан кога се работи за таков играч..

Ако тоа што оваа сезона се мачи со повреда значително ја намали цената,тогаш мораат одма да го земат...Тој ќе се врати од повредата ако не е озбилна,а ако е..боже мој, постојат лекари во тимот што треба да го проценат тоа.:toe:

А јас во Милан го сакам САНТАКРОЧЕ!!! За него спомнуваа некои 7 милиони,кои не би требало да бидат проблем за Милан кога се работи за таков играч..

сите сте запнале за овај
искрено појма немам како игра, а ако е добар колку што овде напишаа едно 5 - 6 души и ако вреди за парите и јас сум за се земе тој :helou:

сите сте запнале за овај
искрено појма немам како игра, а ако е добар колку што овде напишаа едно 5 - 6 души и ако вреди за парите и јас сум за се земе тој :helou:

Добар е само не знам од каде информација дека го даваат за 7 милиони:toe: Премалку е а НАполи треба да се будали за да го пуштат за толку мала сума. Нешто сличен по градба и стилот на игра на Мика Ричардс од Ман.Сити.

На натпреварот против Милан беше:zver:
Човек не му помина, само заработи некоја ситна повреда а тогаш беше заменет. Е тогаш САнтакроче се изнервира.:):)

За ЗАпата е добар играч само со оглед на повредите мислам дека нема да ни биде од корист оваа година во одбраната. Ни требаат фит играчи. Неста,Малдини,СЕндерос,Каладзе лесно се повредуваат..:smir:

Зимава може да рачунаме само на засилувања кои би имале европски пасош :)
Као не-европски се рачунаат Шева и Виудез...
Денес се спомнува пак шпекулацијата со Тиаго Силва,но Милан би го зел него дури на лето...
Milan cannot sign him next January, as they already brought in two non-EU players in the summer – Andriy Shevchenko and Tabaré Viudez.

Зимава може да рачунаме само на засилувања кои би имале европски пасош :)
Као не-европски се рачунаат Шева и Виудез...
Денес се спомнува пак шпекулацијата со Тиаго Силва,но Милан би го зел него дури на лето...
Е зош Шевченко во не-европски се рачунат? Не е од Африка или се мисли во ЕУ?

Едит:Видов сега, се гледало за играчи од ЕУ.

А на Анчелоти му се бега во Африка
-па ако сака нека го пуштат, но ако има и слободен тренер и добар во тоа време.

омг што му е на анчелоти ајј хахаа..ако си оди рајкард нема шанси оти со роналдињо ќе има забуни и нема да го пушта да игра затоа манчини највероватно но ова е само шпекулација

едит - Роналдињо помага за трансфер на Тиаго Силва

Ова е грешка со тие нон ЕУ играчи Вудиез и Кардачио се тие што ги земавме а се надвор од ЕУ а не Шева он има италијанско државјанство уште пред да отиде во Челзи!!! Мала грешка на 24!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom