Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Веби Алиевски, екс играч на Слога Југомагнат и Шкендија, не е ништо посебно, фактички не е ништо !!!

За втора лига е добар...

Иначе не верувам дека ќе игра стандарден во Вардар.

Каде бе со овие играчи бе :(
Абе нека престане веќе да ги носи. Па овие што ги имаме се сто пати подобри од цреповиве што ги носи. Кој кур само трупа играчи, сто пати поблагодарен би му бил ако успее да ги стави под договор неколкуте играчи кои вредат нешто кај нас. Веби Алиевски е солиден за екипа од втора лига, Емир Шабани никогаш недокажан играч, и сигурно е дека на пример фако е катаљарда пати подобар од него во нападот. Го засили нападот, немора сега да трупа само кретенски играчи. Па и тој Синковиќ го земал :pop:
И што ќе се постигне со ова??? Ќе си отидат младите фудбалери и ќе останеме со ова дрваријава :pop:
Наместо сите овие дебило можеше да донесе 2-3-ца кои стварно ќе беа засилувања и кои ќе можеа да го спасат клубот од испаѓање.
Доволно ќе беше да ги доведе само Вандаир, Марсио, Фернандо и Мојсов, колку да донесат малку искуство, и да пробба да го доведе Кировски од Фк Скопје. Го мрзам бајаги, особено заради тоа што го фрли дресот на мечот со Анортозис, но реално ќе биде огромно засилување. Ни останува сега да се помолиме да си иде од Железара, па да ги рипнеме барем нив на табелата.
Досега засилувања се Вандаир и Бојовиќ, а со тимот тренираат и Марсио, Синковиќ, Тодоровски а на тимот се приклучил и Ристевски од Тетекс.
Деновиве се очекуваат слепциве од Бразил...

За нападот можам да замислам како ке ни биде,значи мое мислење.Би требало Настевски да иде како десно крило,Вандаир би требало да иде лево,Марсио бо идел централно,и Фиљо би можел да биде нешто како плеј.Само незнам одбраната како ке ни биде,ме интересира кој ке бидат двата штопери.:toe:

За нападот можам да замислам како ке ни биде,значи мое мислење.Би требало Настевски да иде како десно крило,Вандаир би требало да иде лево,Марсио бо идел централно,и Фиљо би можел да биде нешто како плеј.Само незнам одбраната како ке ни биде,ме интересира кој ке бидат двата штопери.:toe:

Никанчевски и Бојовиќ :) (мој избор :))

^ Никанчевски порано за Работнички играше или грешка сум,и ако сакам Ѓурѓевик да остане централно али би му дал шанска на Марсио,добар беше во Работнички,т.е ни шибна и на нас 2две голчиња :)

Ej komiti , ke dojdete taka ne orgianizirano u 6 mart vo tetovo protiv Shkendija ?

pa ako dojdite taka 100 dusi bez transparenti i mozete da vlezete kao nie so rabotnicki vo SK so vlegovme i so teteks so vlegovme 800 dusi ,..
Ама Работнички нема навивачи и немало проблем околу вашето гостување,додека со Тетекс си игравте како на домашен терен! Еве и да дојдеме 100 души со коли и комбиња да незнае полицијата,во Тетово пред стадион секако ке има полиција и нема да ни дозволи да влеземе поради забраната затоа џабе ке биде ако отидеме!

Ама Работнички нема навивачи и немало проблем околу вашето гостување,додека со Тетекс си игравте како на домашен терен! Еве и да дојдеме 100 души со коли и комбиња да незнае полицијата,во Тетово пред стадион секако ке има полиција и нема да ни дозволи да влеземе поради забраната затоа џабе ке биде ако отидеме!
pa i da ne bese zabranata ne mislam deka ke dojedevte ...

koga ste dojdeni vo tetovo proitv shkendija posleden pat ?

eve nie pred 3-4 meseci ..

Постарите ми кажале дека кога било дозволено последниот пат биле во Тетово против вас само нз која година било,ако пристусвто е дозволено Комити секаде одат тоа е правило број еден на секоја навивачка група!

Постарите ми кажале дека кога било дозволено биле во Тетово против вас само нз која година било,ако пристусвто е дозволено Комити секаде одат тоа е правило број еден на секоја навивачка група!
gledaj be brate , jas so znam samo 1 ste bile u tetovo protiv shkendija ... i ne pisuvaj gluposti .. ste bile najaki ... ali sea ...

abe moze da ne zamaras ke dojdete li pa ke dojdete li sto vi e tolku merak do 5 mart ima vreme ko prvo znaes deka se bojkotria plus ima zabrana ne znam dali uste vazi taka da uste e rano da zborime za 5 mart a koga ke dojde vreme za utakmicata ke bidete blagovremeno izvesteni za da gi spremite bulite malce da gi zamiete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom